Şimdi Ara

Decahtlon Bot 69.99 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
4
Favori
4.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu botun mavisini geçen sene aldım, doğa yürüyüşleri ve yamaç paraşütü aktivitelerinde kullanıyorum. 3 mevsim bottur, kış koşulları hariç kullanımı idealdir. Bilek desteği ve konforu yeterli seviyede. İş görecek, günü birlik kullanacak iseniz tavsiye ederim. Bu arada mavisi daha şık.

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-50-mid-bot-id_8337844.html

Bele kadar karlı zeminde ayaklarımı ıslatmadan sıcacık tutması amacıyla da tozluk ile beraber şu botu kullanıyorum, son derece memnunum:

https://www.decathlon.com.tr/forclaz-500-warm-bot-id_8344341.html

Yalnız karlı havada tozluk olmadan kullanırsanız belirli bir yüksekliğin üzerindeki kar ayaklarınıza girecektir.

• Yukarıdaki mesajdaki ilk bot, izmirin soğuğunda ve yağışında kışı geçirmeye yetiyor, damla su almıyor ve çok hafif. Eskiden columbia takılırdım, uzun zamandır 1/3 fiyata decathlone dan alıyorum kıyafetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Yukarıdaki mesajdaki ilk bot, izmirin soğuğunda ve yağışında kışı geçirmeye yetiyor, damla su almıyor ve çok hafif. Eskiden columbia takılırdım, uzun zamandır 1/3 fiyata decathlone dan alıyorum kıyafetleri

Numara olarak diğer ayakkabılarınızın numarasıyla aynı mı?Yağmur havada kayıyor mu?
  • Decathlon'dan 2014 yazında şu çantayı almıştım hala taş gibi.
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim, aynı numara, kaydığımı hiç hatırlamıyorum
    Çok soğuklarda lazım olur diye deri bot ta aldım, henüz kutusunda, hiç giymedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 22 Ekim 2016; 14:15:29 >
  • Su geçirme durumu nedir çok fazla yağmurlu havada bulunmuyorum ev servis arası 1-1,5 km yürüyorum. Almaya değer mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ikeaya gittim.. gitmişken birde decahtlona uğramadan olmazdı şu botuda deneyeyim dedim ama gerçekten dandik.. bence çok dandik bi bot..
    decahtlondan çok ürün alırım gerçekten the north face in 500-600 liralık montlarını buradan aynı kalite 150-160 a aldığımı bilirim çok ürün aldım çok kaliteli
    ama bu botu tavsiye etmiyorum.
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    nesi dandik diye sormuştunuz sanırım bana? hiç çelik burun ayakkabı giydiniz mi? çelik burun bot.. onun hafifi kalitesinde.. parmak ucuna kalkınca kırılma noktaları rahatsız ediyor..

• Arkadaşlar müşteri fotoğrafları kısmını inceleyin... Ben begenmedim ama o fiyata anca bu kadar olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.