Şimdi Ara

Debica passio lastikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben de 8 ay kadar önce 175*70*13 ebatlarında 4 tane taktırdım arkadaşlar, memnunum. fakat bu tip lastiklerin ucuz arabalara takılmasına tarafım. kalkıp 20 bin tlik arabaya da takmam yani.
  • passio debica memnun muyum? kesinlikle hayır. kimseye de tavsiye etmiyorum hatta uzak durun diyorum. 20 tl kar olacak diye paranız çöpe gitmesin.
    1 yıl anca oldu takalı ancak araç 40 km hız altında sallantı yapmaya başladı. rot ballansçıya götürdüm cantlarda sorun olmadığını rot balans ayarını da yaptıktan sonra sorun devam etti. ve lastiklerden birinin iç tellerinin hasar gördüğünü ve bu yüzden yalpalamanın olduğunu söyledi. 1 yılını doldurmadan lastik mefta anlışılan. uzak durunuz....ben yandım siz yanmayın:-(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feratarda

    passio debica memnun muyum? kesinlikle hayır. kimseye de tavsiye etmiyorum hatta uzak durun diyorum. 20 tl kar olacak diye paranız çöpe gitmesin.
    1 yıl anca oldu takalı ancak araç 40 km hız altında sallantı yapmaya başladı. rot ballansçıya götürdüm cantlarda sorun olmadığını rot balans ayarını da yaptıktan sonra sorun devam etti. ve lastiklerden birinin iç tellerinin hasar gördüğünü ve bu yüzden yalpalamanın olduğunu söyledi. 1 yılını doldurmadan lastik mefta anlışılan. uzak durunuz....ben yandım siz yanmayın:-(


    evet arkadaşlar, size tavsiyem kesinlikle bu lastiği aracınızda kullanmayın.
    feratarda arkadaşın söylediği çok doğru, aynı şeyler benimde başıma geldi.
    izmirde yaşıyorum, aracım 2001 model suzuki swift. yaklaşık 1 ay önce 165/70/13 ebatlarda 4 adet yeni lastik satın aldım.
    250 km yol yaptıktan sonra aracım aşırı sallanmaya başladı, ben de lastikler yeni olduğu için balans yaptığını düşünüp tekrar lastikleri satın aldığım yere gittim.yeniden balans ayarları yapıldı ve test sürüşüne çıktık.araçtaki sarsıntı devam ediyordu ve lastikçi sallantının akslardan kaynaklandığını söyleyince bu defa da tamirciye gittik. tamircimle yaptığımız test sürüşünde aracın lastiklerinin balans yapmadığını sorunun akslardan kaynaklandığını söyleyince aracı lifte çıkardık. önce akslar yağlandı,eskiyen körükler değişti ancak araçtaki vibrasyon devam ediyordu. bu kez de aks iç kafası değiştirldi ancak sorun bir türlü çözülmüyordu. son çare olarakta aracın sağ salıncağı komple değişti ama vibrasyonda 1 gr bile gerileme yoktu. son çare olarak aynı ebatta farklı bir markanın lastiğini takınca arabadaki vibrasyon gitti, araçta rahatladı bende rahatladım ama bu arada 150 tl. yedek parça ve 75 tl işçilik parası benim cebimden çıktı.
    velhasıl 10 kuruş kar edelim derken ekstradan 225 tl para harcadık (bu işte bize büyük bir ders oldu, bir daha kesnilikle aracıma ucuz lastik takmam)




  • Arkadaş ceat için no name ler içinde en dandiği olarak sınıflandırmış ancak adac ı açıp testlere bakarsanız bir çok iyi markadan bile daha iyi conuç aldığını göreceksiniz.

    Tornadosu ilk 4 içindeydeydi değerlerde gayet iyi idi.

    İlaveten serilerinin hepsi slikalı ve diğer no name lere göre sıcaklık değişimlerine reaksiyonu oldukça az olup performansını geniş bir hava sıcaklığında sabit tutmakta.Birde adac ın notu olarak düşük dönme direnci olduğu ve buna rağmen ıslakta başarılı performansa sahip olduğu belirtilmekte.
  • Hocam bu Debica Passio 2 Oto Lastiği 165/70 R 13 piyasada en ucuz lastik
    ve Goodyear'ın yan ürünü olduğu söyleniyor
    aynı Arçelik'in Altus markası,Vestelin Regal markası gibi
    tabi lastik pazarı pastasından payı büyük almak için

    fakat üstte kullananların yorumlarını da dikkate almak lazım
  • ben yaklaşık 2 sene önce aldım bu lastiği ve 25 bin km yaptım 97 model broadway ile son zamanlara kadar sıkıntı cıkarmadı ama son 2 aydır yol kuruda olsa kaydırmalara başladı. alınabilir bir lastik ama ömrü uzun değil
  • goodyear debica lastik fiyatları için aşağıda ki linke tıklayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Ücretsi kargo veya yerinde montajda yapıyorlar.

    http://www.724lastik.com/debica-binek-arac-lastikleri
  • seramikten farkı yok çok sert lastik yeni aldığım aracımda bu lastikten var 2010 tarihli, hiç memnun değilim ve en kısa zamanda değiştireceğim. araç yola tutunamıyor frenlemeden hiç bahsetmeyeceğim. paranızı sokağa atmayın ayrıca yukarıda arkadaşın biri yazmış kumho v.s. lastiklerden çok iyidir diye neye dayanarak iyi olduğuna kanaat getirdiğinizide söyleyinde bilelim bizlerde aydınlanalım. bundan önceki honda aracımda yokohamayıda kumhoyu da kullandım ama bu lastik kesinlikle berbat




  • yeni aldığım aracımda debica paso 175-70-13 ebatında lastik vardı, henüz 4-5 bin km. yapmış fakat çok ses yapan ve sert bir lastikti. yola iyi tutunmuyordu. çıkarıp attım. japon marka bir lastik taktım. bir aracın yol sesi ve gidişi bukadarmı değişir. bu güne kadar kullandığım en berbat lastikti. iyi diyenler neyine iyi diyorlar, anlayamadım. paranızı çöpe atacaksanız alın kullanabilirseniz kullanın.
  • 2002 accent üzerinde aldığmdan beri olan bu lanet lastiğii tüm düşmanlarıma öneriyorum.. :D
  • 2000 accent'e taktirali 3-4 gun oldu. haftasonu ankara-izmir-ankara yol gidecegim yorumlarimi yazarim.
  • 2011 Ekim Başında taktırdım 20.000 km yol yaptım, 10.000 km'de rotasyon yaptırdım geçtiğimiz hafta sonu titremeden dolayı rot balans ayarına gittim, sonuç 4 lastik değişmesi lazım. Hepsi atık dedi usta , emin olmak için başka bir yere daha gittim o da aynı şeyi söyledi en son olarak bu araba niye titriyor diye servise götürdüm lastik dediler. Aracım 2008 Getz bakımını asla ihmal ettirmem ama bu lastikler gerçekten çok kötü, yol sesi berbat kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçtiğimiz sene 4 lastik artık değişim falan 360 lira verdim, açıkçası basiretim bağlandı ve ucuza kaçtım, bu sene 500 lirayı gözden çıkarmış durumdayım 2 senede lastiğe 860 lira para vermiş olacağım. Siz siz olun ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü unutmayın.
  • ucuz mal alan kişiler aslında ihtiyacını karşılamış olmazlar, tekrar alacakları için daha pahalıya almış olurlar. bu kadar yorumlara rağmen, hala bu lastiği alıp kullanan kişi, bu kötü lastiği hak ediyor.
    bu kadar kalitesiz bir lastiği üreten, satan goodyear firmasını kınıyorum. can güvenliği her şeyden önemli.
  • bende lbu lastiği kullanıyorum. performans olarak güven vermiyor. yağmurlu havalarda kaydırıyor. sırf arabayı satacağım diye bu lastikleri almıştım.
  • Goodyear'ın sitesinde zaten yagmurlu ve yakıt tasarrufu olarak E ve ya F sınıfı olarak nitelendirilmiş. Yaşadığınız yer çok yağmur alıyor ise bence başka alternatifler düşünün ve ya benim gibi almak durumunda kalırsanız yağmurda çok çok dikkatli kullanın.
  • 3 yıl önce aracıma 2 adet almıştım 20000km ya kullandım ya kullanmadan tamemen silindi. aracı kalkışta ve dururken zorlayan biri değilim... bence bu tür lastik alacağınıza 5- 10 tl daha fazla verin belki aynı fiyata da bulursunuz petlas, starmaxx alın arasında dağlar kadar fark var..20 daha fazla verip lassa da düşünebilirsiniz...
  • Bu debica denen lastikten uzak durun hyundai aracıma ucuz ve polanya malı diye dört tane aldım belirli zaman aralıklarında dördü de balon yaptı. Canınızı ve paranızı seviyorsanız kesinlikle uzak durun
  • Subatta 4 adet aldim hemde lassa fiyatina ... Temmuz sonunda 3 u balon yapti .. Dordunude gecen hafta garantiye yolladik haber bekliyorum ... Sonucu paylasirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayin aldirmayin sakin benim dustugum hataya dusmeyin... Kullanici hatasi demis fabrika.... Hata bizde ucuza mal alip kendimizi riske atiyoruz tabiki paramizida....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.