Şimdi Ara

'Deathfire' Efsanevi RYO yapımcısı Guido Henkel'den yeni RYO Kickstarter'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  'Deathfire' Efsanevi RYO yapımcısı Guido Henkel'den yeni RYO Kickstarter'da

    Realms Of Arkania serisi, Fallout 2, Planescape Torment oyunlarının yapımcı kadrosunda yer almış Guido Henkel'den yeni bir RYO yolda arkadaşlar. 2000li yılların başında oyunların yayıncı firmaların tekeline girmesi, yaratıcılığın arkaplana itilmesi, RYO öğelerinin yitip gitmesi ve parlak fikirlerine destek çıkacak yayıncı firma bulamaması sebebiyle sektörden uzaklaşan Guido; 2012'de Kickstarter'ın oyunlar için yeni bir umut kapısı olmasıyla tekrar RYO pazarında şansını denemeye karar verdi. İlk Kickstarter projesi olan ve geçen sene bu zamanlarda kampanyası başlatılan Thorvalla maalesef güzel fikirler barındırsa da firmanın acemiliğine geldi ve istedikleri tutarı elde edemedier. Şimdi 8 aylık bir çalışmadan sonra şekillendirdikleri yeni oyunları Deathfire: Ruins of Nethermore için bağış topluyorlar.

    Oyun birinci kişi bakış açısından oynanan, parti ve sıra tabanlı, eski tarz bir RYO olacak. Unity oyun motoru ile yapılan mekan ve yaratıklar da şahane görünüyor. Yeni oyunlardan Legends of Grimrock'ı oynayıp sevdiyseniz, Might&Magic X: Legacy'nin Early Edition'ını deneyip bayıldıysanız bu oyun tam size göre. Ya da belki eski kurtlardansınız. Realms Of Arkania, Wizardry, Eye of Beholder serilerine ucundan kıyısından bulaştıysanız ve o günleri özlemle yad ediyorsanız asıl bu oyun size göre.

    Hedefleri 390.000 $. Biraz yavaş bir başlangıç yaptılar. (Bu yazıyı yazarken 33.869 $ toplamışlardı). Ancak daha 29 gün var ve Allah'tan ümit kesilmez. Benim gibi siz de bu oyunun gerçeğe dönüşmesini istiyor ve kredi kartınızda da bu uğurda harcayabileceğiniz birkaç dolarınız varsa hemen aşağıdaki adrese girip bağışta bulunun derim:

    http://www.kickstarter.com/projects/g3studios/deathfire-ruins-of-nethermore

    İlginç bir küçük not: Planescape Torment oyununun kapağındaki Nameless One'ın yüzü Guido Henkel'in yüzüne makyaj yapılmayla oluşturulmuştur.

     'Deathfire' Efsanevi RYO yapımcısı Guido Henkel'den yeni RYO Kickstarter'da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 8 Kasım 2013; 1:48:07 >







  • Gokyabgu kullanıcısına yanıt
    Benden önce davrandın hocam :) İşlerin arasında seni yeşil sahalarda görmek güzel tekrardan.

    Çok güzel proje aslında, tam istediğim tarzda. Ama önceki KS projesinden pek de ders almamışlar gibi.
    Bir de çoğu oyuncu geçen yılların KSlerinin ele geçmesini bekliyor tekrar bağış yapmak için. İlk yıl içindeki o bağış miktarlarının yakalanması çok zor şu aralar.
    Umarım başarılı olurlar. Yeterince sıra tabanlı oyun yok etrafımızda. :) Karakter ekranı ve görüntüler göze hoş geliyor.

     'Deathfire' Efsanevi RYO yapımcısı Guido Henkel'den yeni RYO Kickstarter'da
     'Deathfire' Efsanevi RYO yapımcısı Guido Henkel'den yeni RYO Kickstarter'da
     'Deathfire' Efsanevi RYO yapımcısı Guido Henkel'den yeni RYO Kickstarter'da



    edit: 500 dolar ve üstü destekçilerine özel sınıf ekleme olayı pek hoşuma gitmedi açıkçası.

    Demiştim yukarıda ama sonradan vazgeçmişler bundan. Başta araya koymaları bile çok saçmaydı, çoğu oyuncuyu rahatsız edecek bir olay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Kasım 2013; 9:20:06 >




  • Hoş bulduk tekrardan. Evet, Kickstarter'ın cicim aylarındaki gibi paralar toplamak şu aralar biraz zor, ama imkansız değil. Hala 1 milyon seviyesini zorlayan yapımlar var. Ama Henkel'in burada Brian Fargo'nun izinden gitmesi her önüne gelen siteye röportaj vermesi gerekiyor. Doğru kanallardan insanlara ulaşıp onların kalbindeki doğru notalara bastı mı para muslukları yine açılır. Bu konuda Henkel'in daha aktif olması şart bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında yeni konu açacaktım ama bu tarz oyunların "yoğun ilgi" görmesinden dolayı bu başlıkta paylaşayım dedim.
    Aynı tarzda çok ilginç bir KS projesi sonucuna ulaştı. Paper Sorcerer adı altında, kötülüğün hizmetkarı olarak bizi zindana hapseden kahramanlara karşı verdiğimiz savaşı anlatıyor.
    Benim çok hoşuma giden ama herkesin beğenmeyeceği bir tarzı var grafiksel olarak. Artistik anlamda ben çok beğendim. Hikaye ve yazım da gayet iyi, savaşlarda pek zorlu, 80lerin zorluğu kadar var dedikleri gibi.
    Bu tarz sıra tabanlı RPGlerden hoşlananlar direkt göz atsın derim ben, 5 dolar gibi komik bir fiyat şu an.





  • Neredeyse süre olarak yarıya geldi ama proje çok yavaş ilerliyor, ağır toplar sürmeleri lazım destekçi çekmek için yoksa bu da ellerinde patlayacak ne yazık ki :/
  • Kampanyanın bitimine 6 gün kaldı ve hala 390.000 $'a ulaşılamadı. Eğer bu eski tarzdaki, sıra tabanlı harika RPG yeterli parayı toplayamazsa güme gidecek. Bu satırları okuyan ve kredi kartı olan her arkadaşı Deathfire'ın Kickstarter sayfasına girip bağışta bulunmaya davet ediyorum. 25 $ vererek oyun çıktığında oyuna sahip olabilirsiniz. 390.000'e ulaşamazlarsa hesabınızdan zaten bir para çekilmiyor, ancak ulaşırlarsa harika bir RPG'ye hayat verenlerin arasına katılacaksınız. Linki şu:

    http://www.kickstarter.com/projects/g3studios/deathfire-ruins-of-nethermore




  • Hedefine ulaşamadı ne yazık ki, daha sonra bağış toplama işini kendileri düzenlemek istedi ama ondan da vaz geçtiler ve oyun iptal edildi...


    http://deathfiregame.com/2013/12/thank-you-for-all-your-support/


    Güzel potansiyele sahip bir oyundu, yazık oldu bence. Başlangıcı biraz kötü yaptılar, sonrasında toparlar gibi oldular ama yetmedi. Umarım pes etmeyip yeni bir oluşum başlatırlar önümüzdeki yıl içersinde, iptal olan KS kampanyalarından ders çıkararak.


    Kendimizi Might&Magic XL ve Grimrock 2 ile avutacağız artık :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Aralık 2013; 11:07:09 >




  • Yeni gördüm güzel oyunmuş yazık oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.