Şimdi Ara

Deathadder bulabileceğim yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Razer Deathadder almayı düşünüyorum. Ancak ufak bir sorunum var, Türkiye'de nereden alabilirim? Sanal marketim ve gittigidiyorda 1800 DPI olanları var, ben 3500 DPI olanını istiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

• v2 şu an 1. el ürün satılan sanal magzalarda satılmıyor.

razerzone da var gözüküyor.

v1-v2 fark etmez şu an dünyanın en iyisi. (Mamba daha iyi ama f/p bakımından deathadder'dan kotu aslında o kablosuz mouz karsılastırılmaz ama o kadar parada etmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Ekim 2009; 23:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

v2 şu an dünyada hiçbir yerde satılmıyor.

v1-v2 fark etmez şu an dünyanın en iyisi. (Mamba daha iyi ama f/p bakımından deathadder'dan kotu aslında o kablosuz mouz karsılastırılmaz ama o kadar parada etmez)

Mert ayan bunları yazarken hiç araştırıyormusun yada biliyormusun gerçekten? V2 nasıl dünyada hiçbiryerde satılmıyor razerguymısın nerden biliyorsun bu kadar emin konuşuyorsun

Razerzone.com var RazerShoplarda mevcut. Ayrıca Ebay'dede mevcut. Dünyada kelimesi yerine türkiyede de baride insanları yalnış bilgilendirme

• quote:

Orijinalden alıntı: Cycl0ne

quote:

v2 şu an dünyada hiçbir yerde satılmıyor.

Mert ayan bunları yazarken hiç araştırıyormusun yada biliyormusun gerçekten? V2 nasıl dünyada hiçbiryerde satılmıyor razerguymısın nerden biliyorsun bu kadar emin konuşuyorsun

Razerzone.com var RazerShoplarda mevcut. Ayrıca Ebay'dede mevcut. Dünyada kelimesi yerine türkiyede de baride insanları yalnış bilgilendirme

Orda satıldıgını bilmiyordum, haklısın...

şu an en büyük dünyada oyuncu ekipmanı satan yer maxfps.se orada yoktu sk'da ve esl yokdu yoktu ondan demiştim, kesin konusmayım ama 1. el ürün satılan sanal magzalarda satılmıyor razerzone dışında

• Arkadaşlar Razerzone türkiyeye gönderim yapıyormu?
  • Arkadaşlar şuan mağaza olarak ( internet değil gidipte elden alabileceğimiz) nerede bulabiliriz Deathadder mause? Mediamarkt? electroworld? darty? gibi seçkin mağazalarda varmı gidip gören varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Teşekkürler...
  • V1 stoklarda hala varsa hepsiburada'da var. Gidip elden almaktan çok büyük bir farkı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

V1 stoklarda hala varsa hepsiburada'da var. Gidip elden almaktan çok büyük bir farkı olmaz.

Dostum ona bakarsan sanalmarketimde de var elden almaktan farkı olmaz derken fiyat olarakmı demek istedin ben akşam iş çıkışı gidip alıcam o yüzden internetten istemiyorum sipariş ver kargo bekle tilt oluıyorum gelemz 2 günde geldi gelmedi sinir bişey...
  • quote:

v2 şu an 1. el ürün satılan sanal magzalarda satılmıyor.

v2'yi DPI'ı yüksek olduğu için istiyorum. 1800 DPI yetmez bana A4tech X7'yi bile 2500 DPI'da kullanıyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

quote:

v2'yi DPI'ı yüksek olduğu için istiyorum. 1800 DPI yetmez bana A4tech X7'yi bile 2500 DPI'da kullanıyorum şu anda.

oha yaw 2500 dpi da mouseyi nasıl zaptedebiliyorsun? masaüstündeki uygulamalarda da 2500 mü kullanıyorsun? çok zor bence iyi alıştırmışsın kendini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

quote:

oha yaw 2500 dpi da mouseyi nasıl zaptedebiliyorsun? masaüstündeki uygulamalarda da 2500 mü kullanıyorsun? çok zor bence iyi alıştırmışsın kendini :)

Herşeyde 2500 DPI kullanıyorum, insan zamanla alışıyor

• Sanalmarketimden verdim ben siparişi dostum
    Sen bekle bakalım ne zaman gelecek 3500 dpi olan model benim için sorun olmaz bu bile fazlasıyla yeter bana

saygılar.
  • quote:

quote:

V1 stoklarda hala varsa hepsiburada'da var. Gidip elden almaktan çok büyük bir farkı olmaz.

Dostum ona bakarsan sanalmarketimde de var elden almaktan farkı olmaz derken fiyat olarakmı demek istedin ben akşam iş çıkışı gidip alıcam o yüzden internetten istemiyorum sipariş ver kargo bekle tilt oluıyorum gelemz 2 günde geldi gelmedi sinir bişey...

Çok büyük bir şansızlık olmadığı sürece kargo okadarda geç gelmiyor. Hepsiburada'dan en geç gelen kargom 3 günde(ctesi) geldi. İlk siparişimdi kargo bölgesini yanlış seçmişim. Bir de tavsiye Aras kargoyu kullanma ve kargoyu aldıktan hemen sonra paketi adamın yanında aç. Aldığın şeyde bir sorun varsa tutanak tutturman gerekiyor. Bilip bilmediğini bilmediğim için ekleyeyim dedim ;)

• quote:

quote:

quote:

Çok büyük bir şansızlık olmadığı sürece kargo okadarda geç gelmiyor. Hepsiburada'dan en geç gelen kargom 3 günde(ctesi) geldi. İlk siparişimdi kargo bölgesini yanlış seçmişim. Bir de tavsiye Aras kargoyu kullanma ve kargoyu aldıktan hemen sonra paketi adamın yanında aç. Aldığın şeyde bir sorun varsa tutanak tutturman gerekiyor. Bilip bilmediğini bilmediğim için ekleyeyim dedim ;)

Saol :) yaw kendimi sanki ilk defa netten alışveriş yapıyormuş gibi hissetim yazını okuyunca :) 2004 yılından beridir hep netten alışveriş yapıyorum ebay den bile bi sürü şey aldım :) zaten benim netten alışveriş yapmama istegim hemen akşam gidip alacaktım bir yerde varsa 2 gün beklemiyim dedim kargo o bakımdan :)
    Yinede teşekkürler aldım zaten artık bekliyoruz kargolanıyor diyo hala uyuz oluyorum işte :)

• Kusura bakma. Ben de senin yazını okuyunca netten hiç alışveriş yapmamış biri sandım Kargolama konusunda katılıyorum ama 3 gündne uzun sürmediği müddetçe bir sorun yok. Bikeresinde mağaza fiyatından daha düşük diye D&R'dan bir kitap sipariş(popüler ve maazalar ağzına kadar bu kitapla doluydu) verdim. Sözleşmede en geç 5 gün içinde kargoya verilir diyordu. Adamlar o 5 günü sonuna kadar kullandı
  • Razer' ın Türkiye ürün dağıtıcısı Eternal (www.sanalmarketim.com) bilgisayardır. (Oldu) Kendileri Deathadder' ın yeni sürümü olan V2 yi yakın zamanda getirmeyeceklerini ifade ettiler, onlar getirene kadar malesef Deathadder v2 TR den temin edilemeyecek.
  • Razer Ürünlerinin Tek Yetkili distribütörü FireBall Bilgisayardır, Uygar Elektronik'de yetkilendirdiğimiz ana dağıtıcılarımızdan birisidir.

http://www2.razerzone.com/resellers/user/region/1/Europe.php

Deathadder yeni serisi Önümüzdeki aya doğru stoklarda olacaktır, duyurulduğu sırada malesef siparişlerimiz çoktan gemiyle yola çıkmıştı, saygılarımızla.
  • Uygar Elektronik -> İstanbul Anadolu Yakası Kadıkoy Yazicioglu İş hanı kat 2'dedir. Ordan alabilirsiniz hem ucuza verirler 5 ytl filanda olsa.
  • arkadaslar merhaba;

razer ürünleri içinwww.uygarelektronik.com adresinden yada 0216 330 35 26 ( 2 hat ) numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.