Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.792
Cevap
59
Favori
367.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şunu anladım ki hiç bir oyunu deneyim etmeden asla e kötü bu dememek lazım oyuna o kadar çamur atılmış ki yaklaşık 3 saat kadar oynadım ve bayıldım farklı merak uyandıran hikayesi oyunculuk grafikler atmosferi müzikleri oynayış zenginliği çok ama çok farklı eminim gittikçe açılacaktir kimsenin yorumuna aldanmayin en kısa süre de deneyim etmelisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc konusu var mı göremedim. Steam den aldım oyunu sabaha inmeye bıraktım yarın tüm gün oynamayı planlıyorum. Çok heyecanlıyım. Optimizasyonu çok başarılı olmuş deniyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu dün bitirdim kulaklarımda halen bb o şarkısı gitmiyor nasıl bir sanat eseridir arkadaş şarkı her tıngırdadığı da tüylerim diken diken oluyor

    oyunu oynamak isteyenler şunu bilsin ki evet oyun çoğunluğu kargo taşımacılığı ama oyun buna da farklı taşımacılık olayı katıyor oyunda yani istersen araçla kargoyu götürüyorsun yada çevirim içi olduğu içi oyun yapılan yapıtlarda halat ile kayma yerde uçan drone gibi farklı araçlar ile kargoyu taşıyabiliyorsun aletler var silahlarda mevcut

    oyun pahalı diye alamayanlar olabilir o yüzden forumda benim gibi kiralayın bence oynamak isteyen varsa daha uyguna geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 20 Ağustos 2020; 17:28:46 >
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi ben de yaşamıştım :) Yükçü kampına gittim,posta kutusunu açtım, malzeme yok. Dalga mı geçiyorsunuz diyip kapattım oyunu. 2 gün sonra, tekrar bir daha gideyim,belki yerine koymuşlardır malzemeyi diye, ama gene yok :) sinirle kapattım oyunu. Aradan birkaç gün geçti, son kez bir daha iyice bakacağım diye açtım oyunu, meğerse dağıtım merkezinin öteki tarafında bir kamp daha varmış,oradaki posta kutusundaymış malzeme,
    bilmeyenlerin bilgisi olsun :)



    Ondan sonra o istekle baya bir yol aldım ve oyunu bitirdim. Göl düğüm bölgesindeki tüm asfalt yolları inşaa ettim, ayrıca dağ bölgesinde de kayma halatlar inşaa ettim birçok yere, hızlı bir şekilde gitmeyi tercih edenler için. Bu yapmış olduklarım sayesinde baya bir beğeni kazandım :) Yollar ve kayma halatları faydalı oldu; daha kısa sürede daha çok kargo taşıyabilmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 25 Ağustos 2020; 1:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Valla ben de aynı hisleri paylaşıyorum hocam. Atmosfer,müzikler şahane gerçekten ama oynanabilirliği ne kadar sıkıcı yapabiliriz diye uğraşmışlar resmen. 4. Chapter a kadar dayanabildim. Satıp the last of us a geçme zamanım geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Episode 8'deyim. Episode 5 sonrasi silahlar, araclar vs bircok sey acildiktan sonra cok daha keyifli hale geldi oyun. Yine de gunluk 1 saat oynadiktan sonra sikiliyorum, bir sonraki gun devam ediyorum, ilginctir oyun ozlettiriyor kendini. Bu tempoyla sanirim birkac aya bitiririm.

    Edit: An itibariyle bitti. Toplam 45 saat surmus. Episode 8 sonrasi olaylar hizli gelisiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 11 Eylül 2020; 18:14:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    Episode 8'deyim. Episode 5 sonrasi silahlar, araclar vs bircok sey acildiktan sonra cok daha keyifli hale geldi oyun. Yine de gunluk 1 saat oynadiktan sonra sikiliyorum, bir sonraki gun devam ediyorum, ilginctir oyun ozlettiriyor kendini. Bu tempoyla sanirim birkac aya bitiririm.

    Edit: An itibariyle bitti. Toplam 45 saat surmus. Episode 8 sonrasi olaylar hizli gelisiyor.
    Kendimi gordum sanki bu msji okuyunca :)

    Bende episode 7deyim.

    Yalniz soyle birsey var, ben boyle grafikler gormedim...

    proda oynuyorum, bu nesilde gordugum en acaip grafikler bu oyunda. inanilir gibi degil.

    ps5te neler yapilir bu grafikleri gordukten sonra...
  • Birkaç saat önce başladım, şimdilik keyif veriyor oyun. İleride daha da açılacak denmiş, bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anil.K kullanıcısına yanıt
    İlk Chapter gerçekten zorluyor. Ama sıkın dişinizi sonrası çorap söküğü gibi gelecek.
  • ben oyunun hikayesini çok ilginç buldum bakalım ilerledikçe nelerle karşılaşacağız. o hayaletler neyin nesi, bebek bunları tespit edince geriliyorum, yakalanmadan kaçmak hiç kolay değil. zor bir oyun, eğlence vaat etmiyor ama oynanış ve hikayesi yeterli. bakalım bebekten neler çıkacak, bence onunda bir numarası vardır. satmayı düşünür müyüm? zaten 120tl ye aldım o parayı nereye vermiyoruz ki, satmam arşivde dursun.
  • guneyk kullanıcısına yanıt
    BB'nin hikayesi çok iyi. Hadi canım denecek şekilde şekilleniyor.

    Hayaletleri oyun sana detaylıca anlatacak. Kısaca arafta kalan ruhlar diye özetleyeyim.

    Başta çok geriyorlar gerçekten. Sonradan alışıyorsun kolay geliyor.

    Genel hikayeye gelirsek daha önce benzeri olmayan, beyin yakan bir hikaye. Ben çok sevdim 160+ saatte platinledim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu offline oynasam sıkıntı yaşar mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    Başkalarının yapılarını göremezsin ve bu gerçekten eksiklik yaşatır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    hocam bende değişik adamım, oyuna alışmam zaman alır hemen her oyuna ısınamam, misal rdr2 yi ilk çıktığında aldım, ilk iş cd takıp oyunu kurup oyuna başladım fakat ilk gün pek sevemedim, daha sonra 3 ay oyunu oynamadım belki daha uzun süre de olabilir ama death stranding bence çok başarılı bir oyun, ilk oynadığımda sevdim her gün bir teslimat yapıp oyunu yavaş yavaş oynuyorum bence çok keyifli.

    en uzun oynama sürem witcher +300 saatlerdeydim, hatta geçen ay tekrar sıfırdan başladım, zor modda bitirmeye çalışacağım, asassin creed odysey de 240 saat devirdim (yamulmuyorsam 100 +12 level filanım) bakalım bu oyunda kaç saatleri göreceğiz.
  • guneyk kullanıcısına yanıt
    Oyun çok başarılı ve sürekli yeni birşeyler anlatıyorlar. Tahmini 160-170 saatte görevler bitiyor. Yolların hrpsini yapacağım dersen biraz daha uzar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 55saatte bitirdim başlarda bütün yan teslimatları yapıyordum. bölüm 7den sonra sadece ana görevler üzerine yoğunlaştim teslim ettiğim şeyler farklida olsa sıkmaya başladı.karli bölümler güzeldi o zorluğu hissediyor insan Oyunda çok eleştirilecek şeyler var ama zevkle oynadim.oyun bitti dediğim noktada sinematikler girdi yaklaşık bir buçuk saate yakın sanırım ara ara oynanış olsada.
    Sinematikler Cok başarılıydı yanlız kojima bildiğin oyunun sonlarına film monte etmiş al cipsini kolani izle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bitireli bir kaç ay oldu. Aklıma geldiğinde tebessüm ediyorum. Atmosfer, müzikler, yalnızlık hissi, mücadele, doğa, tek kelimeyle muazzamdı.

    5 sene sonra insanlar bu oyuna daha çok saygı duyacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 16 Eylül 2020; 13:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ilk başlarda sıksa da ilerleyip ekipman düzmeye başlayınca zevkli hale geliyor.eksikleri çok var oynanış olarak motor ve kamyon sürüşleri cidden berbat bazen yürüyerek gitmek daha kolay dedirtiyor insana ama o da kayma halatları açılınca öyle bir dert kalmıyor.Resmen film gibi oyun.Özelikle yaptığımız kayma halatları jeneratörler gibi can alıcı şeylerin başka insanlar tarafından kullanılması ayrı bir hava katmış oyuna.Karda zor bela giderken güç iskeletinin aküsü bitmek üzere olduğunda başka bir oyuncunun yaptığı jeneratör hayat kurtarıyor.Kendi yaptığımız herhangi birşeyin yanına gittiğimizde beğeni sayısını görünce insan mutlu oluyor.

    Velhasıl oyunu daha fazla kötülemeyin ben burdaki yorumlara aldanıp az daha indirimdeyken almayacaktım.Fakat türkce altyazı var ne kaybedebilirim diyip aldım iyi ki de almışım.Kabül 400 500 tl bandında bir oyun değil (hiçbir oyun aslında o bant da değil coğrafya kaderdir.) ama 100 200 tl arası bulduğunuz da alınıp oynayabileceğiniz bir oyun.




  • 1 ay oldu sanıyorum başladım oyuna. Şuan bitiş jeneriği akıyor kapatasım gelmiyor oyunu müziği dinleyip kimler katkı vermiş ona bakıyorum. Days gone da herkes yerden yere vuruyordu bu oyunuda bundan sonra burada beğenilmeyen oyunları alıcam tam bana göre oluyormuş :)

    Şaka bir yana oyunun ilk 3 bölümü cidden zor geçiyor. İlk 3 bölüm 20 saat falan sürüyor zaten çoğu şeyi öğreniyorsun kargocu falan denmesi normal oyuna. Sonrasında oyun birden değişiyor hikayeye kendinizi daha çok veriyorsunuz.
    Uzun zaman sonra böyle keyif yaşamadım diyebilirim muazzam bir hikaye anlatıcısı bizi kendi istediği evrene davet etmiş ve o evrenin içerisinde harika bir hikaye dinledik, izledik, eşlik ettik.

    55 saat 55 dakka oynamışım 10 ton da kargo taşımışım 245 seviye ile oyun bitmiş :) Tavsiye ederim büyük keyifti cidden deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3sicilian -- 18 Eylül 2020; 21:28:16 >
  • th3sicilian T kullanıcısına yanıt
    Ben keyiften ziyade, hayatımda hiçbir oyundan almadığım bir duyguyu aldım bu oyundan, ve o duygu zevk değildi, kelimelerle anlatmak, ifade etmek zor, geçen Aralık'ta bitirdim oyunu, hâla etkisindeyim diyebilirim, hüzün dolu, umut verici ve şaşırtıcı bir deneyim.

    Hideo Kojima'nın ustalık eseridir Death Stranding.

    Tek bir parçasının hissettirdiği duyguyu, piyasadaki çoğu oyun başlı başına bütün halinde veremez.

    Oyunu oynayıp bitirenler bana hak verecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.