Şimdi Ara

Death Siphon kalkıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav bugün youtube'da death knight değişikliklere bakarken gözüme çarptıda talentlerda göremedim, biraz daha bakınınca Legionda kalkacağını gördüm. Çok kötü olucak ya en azından benim gibi dk oynayanlar için, plague leech - death siphon kombosuyla az hayatta kalmadım, hem hızlı oluyordu hemde sürekli yapabiliyordum. Hemde bu komboyla death pack ve conversionun neredeyse 10 katı kadar can dolduruyordum (çünkü her an yapabiliyordum cd nerdeyse gerekmiyordu) herhalde artık başka bir yöntem bulmak gerekecek. Baya kötü oldu bu of.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke hemen şimdi silseler. Adamın healeri 14 saniyedir cc de heal atmıyor dk hala ayakta death siphon spamlıyor böyle saçma şey mi olur gebersene anasını satayım öl ulan öl yeter artık vakit geç oldu öl.

(Dün 2.7k mmr bi ebolaya dk 10k hpden döndüğü için kaybettim hiç kızgın değilim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Keşke hemen şimdi silseler. Adamın healeri 14 saniyedir cc de heal atmıyor dk hala ayakta death siphon spamlıyor böyle saçma şey mi olur gebersene anasını satayım öl ulan öl yeter artık vakit geç oldu öl.

(Dün 2.7k mmr bi ebolaya dk 10k hpden döndüğü için kaybettim hiç kızgın değilim)

Hocam kalkıcana nerflensin her karakter can basıyor takır takır, dk basınca mı bir sıkıntı oluyor anlamadım ki

• Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    2.7 mmr var yani hll spr dvm
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Hazır elim değmişken atayım dedim. 2.dkkadan sonrasını sana armağan ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Ahahhahaha.

@Senatus kanka normalde mmr 2.5 civarıda bazen 2.7 ler uzun sure que almazsa bizim mmra gelebiliyolar

• quote:

Elemental shaman oynarken hissettiğim işte tam da burdaki olay :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Just do it çok iyiydi.

• bu herifin tüm videoları efsane şimdi teker teker burayı doldurmayım siz izlersiniz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.