Cannibal Holocaust yada A Serbian filmleri ne kadar sundukları ağır ve cesur sahnelerle eleştirilsede aslında ikiside bazı şeyleri ciddi anlamda eleştiren yapımlardır ama bu Slow Torture Puke Chamber denilen film cidden piskopatlık sınırlarında gezen ve hiç bir anlam taşımayan yada derdi eleştiri falan olmayan satanizm kokan bir film.
Cannibal Holocaust'u izlerken yemek yemiştim ama bu filmde sonlara doğru öyle bir sahne var ki cidden ettiğim küfür ve bedduanın haddi hesabı yok.
Zaten filmin isminde hayır yokmuş baksana ismine
hemen izleyelim o zaman son zamanlarda hep romantik/dram takılıyodum,biraz psikolojim bozulsun
quote:
Orijinalden alıntı: bolitar
hemen izleyelim o zaman son zamanlarda hep romantik/dram takılıyodum,biraz psikolojim bozulsun
Düşün en iğrenç filmleri bile izlerim midem zerre rahatsız olmaz bu filmin özellikle bir sahnesinde harbiden lanet okudum ve midemin içine etti. Bu konuda ilk benim için
quote:
Orijinalden alıntı: mRt_007
quote:
Orijinalden alıntı: bolitar
Düşün en iğrenç filmleri bile izlerim midem zerre rahatsız olmaz bu filmin özellikle bir sahnesinde harbiden lanet okudum ve midemin içine etti. Bu konuda ilk benim için
Şimdi hort gibi olacak ama yazmadan geçmeyeyim, bu bir üçlemenin son filmidir. ilk filmi Slaughtered Vomit Dolls, ikincisi ise reGoregitated Sacrifice adlı yapımlardır.
Merak ettim şimdi bir izleyecem.
beyler filmleri nerden buluruz lütfen pm
altyazısını bulamadım.
konuyu hortlatmıs gibi olacak ama filozof arkadasımızın dedı gibi bir üçleme üç filmde birbirinden irenc .
film denemez video valla benım mıdem bulanmaz dıen ızlesın sonra buraya yazsın harbi bulanmadıysa forumu terk ederım :D
Kısa bir filmdi hatırladığım kadarıyla altyazısız olarak izlemeye kalkışıp anlamsız iğrençlikleri görünce gomplayerda 4x le 15 dakikada falan bitirmiştim filmi o mükemmel,nefes kesici sahneleri yavaşlatarak izledim tabi.
Bu filmin amacını anlayamadım ? Sapıklık resmen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme