Şimdi Ara

Slow Torture Puke Chamber / İnsan işi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cannibal Holocaust yada A Serbian filmleri ne kadar sundukları ağır ve cesur sahnelerle eleştirilsede aslında ikiside bazı şeyleri ciddi anlamda eleştiren yapımlardır ama bu Slow Torture Puke Chamber denilen film cidden piskopatlık sınırlarında gezen ve hiç bir anlam taşımayan yada derdi eleştiri falan olmayan satanizm kokan bir film.

Cannibal Holocaust'u izlerken yemek yemiştim ama bu filmde sonlara doğru öyle bir sahne var ki cidden ettiğim küfür ve bedduanın haddi hesabı yok.

Slow Torture Puke Chamber / İnsan işi değil

• Zaten filmin isminde hayır yokmuş baksana ismine
  • hemen izleyelim o zaman son zamanlarda hep romantik/dram takılıyodum,biraz psikolojim bozulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolitar

hemen izleyelim o zaman son zamanlarda hep romantik/dram takılıyodum,biraz psikolojim bozulsun

Düşün en iğrenç filmleri bile izlerim midem zerre rahatsız olmaz bu filmin özellikle bir sahnesinde harbiden lanet okudum ve midemin içine etti. Bu konuda ilk benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Orijinalden alıntı: bolitar

hemen izleyelim o zaman son zamanlarda hep romantik/dram takılıyodum,biraz psikolojim bozulsun

Düşün en iğrenç filmleri bile izlerim midem zerre rahatsız olmaz bu filmin özellikle bir sahnesinde harbiden lanet okudum ve midemin içine etti. Bu konuda ilk benim için

Şimdi hort gibi olacak ama yazmadan geçmeyeyim, bu bir üçlemenin son filmidir. ilk filmi Slaughtered Vomit Dolls, ikincisi ise reGoregitated Sacrifice adlı yapımlardır.

• Merak ettim şimdi bir izleyecem.
  • beyler filmleri nerden buluruz lütfen pm
  • altyazısını bulamadım.
  • konuyu hortlatmıs gibi olacak ama filozof arkadasımızın dedı gibi bir üçleme üç filmde birbirinden irenc .

film denemez video valla benım mıdem bulanmaz dıen ızlesın sonra buraya yazsın harbi bulanmadıysa forumu terk ederım :D
  • Kısa bir filmdi hatırladığım kadarıyla altyazısız olarak izlemeye kalkışıp anlamsız iğrençlikleri görünce gomplayerda 4x le 15 dakikada falan bitirmiştim filmi o mükemmel,nefes kesici sahneleri yavaşlatarak izledim tabi.
  • Bu filmin amacını anlayamadım ? Sapıklık resmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.