Şimdi Ara

Death Seed Sentry vs Gorr The God Butcher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gorr God of Thunder serisinde genç Thor klasik Thor ve Old King Thor'a kan kusturmuştu. Bu onun neredeyse evrensel bir gücü olduğunu gösteriyor bence.
    Dss ise Sentry'nin psikolojik sorunlarından kurtulup gücünün tam potansiyeline eriştiği versiyonu. Void'den daha güçlü biliyorsunuz.
    Nedenleriyle sizce hangisi alır?
    ikiside güçlerini sakınmayacak, savaşta Titan'da geçsin.Yalnız Thanos reis duymasın ikisininde façasını alır aşağı:D

• Gorr derim. Dss Sky-Father seviyesinde bir karakter değil.
  • Gorr zorlanır ama old King Thor u alan dss yi hayli hayli alır.. Ben zorlansada Gorr alır diyorum

Bu arada thanos kendi saf gücüyle ikisindede temiz dayak yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçi dss alamayabilir thanosu ama gorr alır

• DSS thor'la dalga geçerek pert etmişti. Old king thor'lada kapışır bence. Ama featleri çok az kesin bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Temmuz 2018; 0:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

DSS thor'la dalga geçerek pert etmişti. Old king thor'lada kapışır bence. Ama featleri çok az kesin bir şey diyemem.
    Hocam Dss Süperman Prime seviyesi olarak biliyorum. Neredeyse evrensel
    Bence ikisi kapışır ama bende Gorr'un alacağını düşünüyorum
  • Hocam Superman Prime seviyesi ne alaka ??

Superman prime mr. Myxzlptk mi adı buna benzer bişeydi 5. Boyut cini onun ağzını burnunu dağıtıyordu ölüm döşeğine geyiriyordu dövmekten.. Ki o söylediğim Ada'm Multiversal.. Superman prime ı en az multiversal+ yapmaya yeten bir feat

High Multiversal bile olabilir..

Tabi one millionla kıyaslamıyosanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Multiversal+ veya High Multiversal diye bir şey yokki dostum. Mesela Adam 1 evren yok edebiliyorsa Universaldir. Birden fazla evren yok edebiliyorsa Multiversaldır.

Bide o dediğin spom'dur. Superman Prime o kadar güçlü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Temmuz 2018; 10:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Hocam Superman Prime seviyesi ne alaka ??

Superman prime mr. Myxzlptk mi adı buna benzer bişeydi 5. Boyut cini onun ağzını burnunu dağıtıyordu ölüm döşeğine geyiriyordu dövmekten.. Ki o söylediğim Ada'm Multiversal.. Superman prime ı en az multiversal+ yapmaya yeten bir feat

High Multiversal bile olabilir..

Tabi one millionla kıyaslamıyosanız
    O dediğin Spom olması lazım.
    Dc de Süperman Prime diye bizim evrenimizden gelen bir karakter yokmu?
    Dc ye hakim değilim bilmiyorum. Ama Sentry'nin dediğin buster seviyesine çıkmanası için bir engel yok hatta ilerde çıkarabilirler.
  • Spom değil eminim Superman prime.. Ayrıca nası high Multiversal yok eğer 10 evren felanda high olmuyomu ?

Çünkü 12 evren ve üstü hyperversal e giriyor bildiğim kadarıyla

Atsana o featleri bi bakalım Superman Prime dediğin Superboy Prime kadar güçlü. Yani Multiversal olamaz.

Tamam Multiverseden sonra Megaverse/Hyperverse varda çok kullanılmayan terimler. Ama multiversal+ diye bir şey yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Temmuz 2018; 10:19:1 >
  • Death Seed Sentry vs Gorr The God Butcher

Multiversal+ diye bişey yoksa bilmem

Bu orjinal kendi gücündeki myx değil. Zayıf, güçsüz hali. Dediğim gibi prime multiversal olamaz. Superboy prime gücünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Temmuz 2018; 10:44:43 >
  • E o Zaman universal oluyor ve dss universal ise okt yi alır.. Gorruda alır

Prime Universal'da olmayabilir.. Tam bilmiyorum.

Dss'nin gücü belli değil çok az feati var. Ama universal seviyede olduğunu pek sanmam. Multi-galaxy level falandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Prime Universal'da olmayabilir.. Tam bilmiyorum.

Dss'nin gücü belli değil çok az feati var. Ama universal seviyede olduğunu pek sanmam. Multi-galaxy level falandır.
    Hocam Void zaten Multi galaxy
    Dss Rkt'den güçlü diyen var. Bence Universal.
  • DSS nin RKT yi alacağını sanmam.. Void OdinForce Thor tarafından öldürüldü tamam kendi istedi ama demekki multi galaxy level birini öldürecek güçteymiş.. RKT DSS yi alır çünkü RKT çok donanımlı bir hero

• umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Yani universal güçte olabilir belki ama bunu kanıtlayan bir feati yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Temmuz 2018; 12:34:37 >
  • Dssyi hem Odine hem de RKTye yenilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Dssyi hem Odine hem de RKTye yenilir bence.
    Odini bilmemde RKT ye yenilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.