Şimdi Ara

DEATH'S DOOR [ PS5/PS4 ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DEATH'S DOOR [PS5/PS4 ]


    23.11.2021





    PlayStationyoutube
    Reaping souls of the dead and punching a clock might get monotonous but it's honest work for a Crow. The job gets lively when your assigned soul is stolen and you must track down a desperate thief to a realm untouched by death - where creatures grow far past their expiry.
    https://www.youtube.com/watch?v=MxzoW_fUx_8&feature=youtu.be


    Yayıncı : Devolver Digital


    Geliştirici : Acid Nerve


    Tür : Aksiyon Macera



    Ölülerin ruhlarını toplamak ve her gün işe gidip gelmek tekdüze olmasına karşın bir karga için makul bir iştir. Toplaman gereken ruh bir hırsız tarafından çalındığında ve gözünü karartmış o hırsızı, canlıların ömürlerinin olması gerekenden daha uzun olduğu, açgözlülük ve güçle dolup taşan, ölümün uğramadığı bir diyarda takip etmen gerektiğinde işin biraz daha ilginçleşiyor.


    Pençe Keskinliğinde Aksiyon: Yakın dövüş silahları, oklar ve büyüler kullanarak canavarlar ve yarı tanrılardan oluşan fantastik düşmanları alt et. Hatalar cezalarla, zaferler de ödüllerle sonuçlanıyor. Karakterinin niteliklerini özelleştirerek, elde ettiğin beceri ve geliştirmelerde ustalaşarak üstünlük kazan.


    Güzelliklerle Dolu Kasvetli Bir Dünya: Kapıların ardındaki sapkınlarla ve sayısız sırlarla dolu bir diyarı keşfet. Yol boyunca karşılaşacağın tuhaf olduğu kadar muazzam karakterlere umut aşıla.


    Çözülmeyi Bekleyen Karanlık Bir Gizem: Kendilerine has hikâyeleri ve amaçları olan devasa düşmanların izini sür ve onları alt et. Kasvetli fakat bir o kadar da karanlık bir mizaha sahip hikâyeyi deneyimle, ruh akışının ardındaki gerçekleri açığa çıkar, kargaların rolünü ve kapıların kökenini öğren








  • Death's Door | Out Now on PS5, PS4 and Nintendo Switch


    DevolverDigitalyoutube
    Available on PS5, PS4, and Switch http://playdeathsdoor.com Reaping souls of the dead and punching a clock might get monotonous but it's honest work for a Crow. The job gets lively when your assigned soul is stolen and you must track down a desperate thief to a realm untouched by death - where creatures grow far past their expiry.
    https://www.youtube.com/watch?v=OB2JKeNqiDk
  • Çok güzel bir oyun...
  • İlginç bir şekilde oyun kendini oynattı bana ve gerçek son dahil oyunu bitirdim. Özlemişim bu tür yapımları.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.