Şimdi Ara

Death Note anlamadıgım bi nokta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. kira Misa, L'nin eline düşünce, light bunu kurtarmak için o da gidio beni de esir al dio. bunu yapmasındaki amaç ne ? ayrıca orda noluyor bi ryuk kayboluyo filan? çok bozuldu ya. ilk 15 bölüm çok iyiydi. hafif saçmaladı. şuan ilk sezonu bitirdim. bi şirket filan çıktı karıştı iyice işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 11 Kasım 2010; 23:20:16 >

• L'in light dan hiç şüphe duymaması için böyle bi hareket yaptı ve death note u başkasına mı vermişti saklamışmıydı ne yapmıştı bu yüzden de hafızası silindi. Ama o sondaki Near denilen dangoz ve tayfası çok gereksiz olmuş bence
  • hafif boka sardı canım onu anladım zaten

yüz yılda bir gelir dediğim lost bile sonunda boka sardı. bunun da sonuna kadar iyi gideceğini beklemiyordum zaten neyse başladık artık bitirelim 2. sezonu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 11 Kasım 2010; 23:30:17 >
  • yahu nerenizle izliyorsunuz. bence sen yorulmuşsun izlerken uykun felan gelmiş kaçırmışsın. Herşey Light in planıydı orda defter geçici bir süre başkasına devredilebilir özellikle defteri başkasına paslayıp kendisinin gerçenten kira olmamasını sağladı geçici bir süre hatta l e büyük ölçüde kanıt sundu. ama tabiki l bunu da yemedi ki zaten L baştan beri biliyordu kiranın o olduğunu fakat kanıt sunmaya uğraşıyordu. şu dediğiniz doğru ama L de bitmeliydi olay Near L den sonra sönük ve itici oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

hafif boka sardı canım onu anladım zaten

yüz yılda bir gelir dediğim lost bile sonunda boka sardı. bunun da sonuna kadar iyi gideceğini beklemiyordum zaten neyse başladık artık bitirelim 2. sezonu da

Daha sonra biraz toparlıyor ama 26.bölümdü yanılmıyorsam o bölümden sonra bıraktım izlemeyi spoiler vermiyim ama sende bırakırsn büyük ihtimalle.
  • Şöyle yaptı; İlk önce misa'nın defterini kendine aldı,sonra light kendi defterini yere gömdü.Light rem'e önceden demişti zaten''git bunu güçlü birine ver''diye.
    L misayı yakaladıktan sonra misanın 2. kira kanaatine vardı.Light kendini L'nin kollarına teslim etti.Gözetim altında bulunduktan sonra ölümler durmuştu.Ölümler başladığı zaman L bu gücün kişiden kişiye aktarıldığını anladı.L ve light güçlerini birleştirip 3. kirayı yakaladıktan sonra light'ın hafızası geri geldi.
    İyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone x saçma bir sorun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.