Şimdi Ara

Deamon Tools DVD RW'yi bozdu ?? Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bundan 2 hafta önce bilgisayarımdaki deamon tools'a güncelleme geldi bende yükledim ve o ara sanal sürücüleri tekrar kurdu,daha doğrusu kuramadı ve yeniden başlattığımda bilgisayarımın içindeki DVD-RW yok artık gözükmüyor.Aygıt yöneticisine girdiğimde yanında ünlem işareti ve Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39) yazıyor.Driver scanner filan programlar yükledim bu sürücünün eksikliğini görmedi.kaldır yapıp yeniden yüklediğimde en güncel yazılım yüklü falan fistan diyor.Winrar la açmak varken iso dosyasını ulan deamon tools :/ bi yardım edin arkadaşlar başına gelen filan var mı ? çözüm yontemi filan ?

• yapacağın iş kasayı aç dvdw başka sata girişine tak.
  • "power iso" programini tavsiye ederim daha stabil ve sorunsuzdur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

Arkadaşlar merhaba bundan 2 hafta önce bilgisayarımdaki deamon tools'a güncelleme geldi bende yükledim ve o ara sanal sürücüleri tekrar kurdu,daha doğrusu kuramadı ve yeniden başlattığımda bilgisayarımın içindeki DVD-RW yok artık gözükmüyor.Aygıt yöneticisine girdiğimde yanında ünlem işareti ve Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39) yazıyor.Driver scanner filan programlar yükledim bu sürücünün eksikliğini görmedi.kaldır yapıp yeniden yüklediğimde en güncel yazılım yüklü falan fistan diyor.Winrar la açmak varken iso dosyasını ulan deamon tools :/ bi yardım edin arkadaşlar başına gelen filan var mı ? çözüm yontemi filan ?

büyük ihtimalle dediğiniz olay format atınca düzelecektir

• daha da yeni format atmıştım kardeş ya,neyse şimdilik bi aciliyeti yok,lazım olunca atarım formatı.Bu süreçte belki farklı çözüm yolları sunan kullanıcılar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

yapacağın iş kasayı aç dvdw başka sata girişine tak.

Yok hocam laptop olduğu için,olayın donanımsal değilde yazılımsal olduğunu düşünüyorum.Laptopun da içini açıp çıkarıp takarım ancak yine sürücülerde bi sorun olacaktır diye düşünüyorum.Şu an için en mantıklısı format,ama CD ile formatta da görecek mi onu bilmiyorum.
  • Ben masaüstü pc zannettim kusra bakmayın.Sistem geri döndürmeyi deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • system32 nin içinde sysprep adlı uygulamayı çalıştırın hocam yönergeleri uygulayın olmazsa geri gönüş yapın
  • Sagolun hocam aksam deniycem soylediklerinizi
  • en iyisi sistem geri yükleme sorununu çözecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.