Bildirim
Dealextreme gümrük sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
maymuncuk deyince ben de oyuncak küçük maymun zannettim
bunlar gümrükten geçer geçmesine de fbi peşini bırakmaz haberin olsun -
Gümrükten geçerse iyi geçmezse 11tl giricek ve onun harici bir sorun olurmu acaba? -
hemen polise ihbar ediyorum gümrükte alırlar onu -
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
hemen polise ihbar ediyorum gümrükte alırlar onu
Tamam.
Ciddi cevap verebilecek varmı acaba? -
denetleseler içini vs geçmez bence ama gift yazıyorlar hepsine diy tool gibi şeyler yazıyorlar gerçek içeriğini yazmıyorlar çoğu zaman o yüzden geçiyor -
vay be filmlerde görürdük meğer gerçekmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
denetleseler içini vs geçmez bence ama gift yazıyorlar hepsine diy tool gibi şeyler yazıyorlar gerçek içeriğini yazmıyorlar çoğu zaman o yüzden geçiyor
aceleye geldi 0.01 dolara gift koydurmayı unuttum :S eğer içeriği birebir girmezlerse iyi olur . -
işe yarar birşeyse haber et bizde alalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
işe yarar birşeyse haber et bizde alalım.
gelince yazarımda geçen 1 dolarlık ürün 1 ayda geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chain Punch
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
işe yarar birşeyse haber et bizde alalım.
gelince yazarımda geçen 1 dolarlık ürün 1 ayda geldi.
yapacak birşey yok beleş kargonun dezavantajı -
Hiç bir şey olmaz merak etme. Ben 5. kez sipariş verdim dealextreme den en son siparişim bugün geldi ve toplam 33 dolarlık 4-5 ürün vardı. Gift olayını da seçmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: MrEnqin
Hiç bir şey olmaz merak etme. Ben 5. kez sipariş verdim dealextreme den en son siparişim bugün geldi ve toplam 33 dolarlık 4-5 ürün vardı. Gift olayını da seçmedim
Peki yurtdışından getirtme sınırı hakkında bir bilginiz varmı?Yıl içinde belli bir sınır varmış? -
Yıl için de belli bir sınır mı? Yoksa bir seferde verilebilecek sınır mı. benim bildigim sipariş tutarı önemli emin olmamakla birlikte 75 dolar ya da 75 euro diye birşey duymuştum sanırım.
Ama emin değilim dediğim gibi ve ben siparişi 26.12.2011 de verdim bugün teslim oldu bana tam 2 hafta da elime ulaşmış oldu anlayacağın. -
kardeşim 1 kargo yola cıktıkdan sonra 1 daha verebilirsin
sıkıntı yok -
tamam sağolun 2 haftada bana gelse dx in abonesi olurum
-
dealextreme de gümrük olayı için kota nedir bilen varmı acaba 3 5 abuk sabuk şey için peşime düşmesinler :)) -
Hocam linkini atsana banada bende merak ettim bi inceleyim -
Posta yolu ile geliyor. Kotanın altında olan paketleri açıp bakmazlar.. -
http://www.dealextreme.com/p/advanced-9-piece-set-lock-picks-16417
hala beklemedeyim
Benzer içerikler
- tsk psikiyatri geçmişi
- kgt nedir
- ayağım su topladı yürüyemiyorum
- bir kızın hikayesine nasıl cevap verilir
- varikosel askerliğe engel mi
- penis nakli
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X