Şimdi Ara

Dealextreme Dx.Com 5 Dolar İndirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
9
Favori
21.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacak bisey bulamadim ya bir yardimci olun gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın HDMİ çıkışını alıp scart ile tüplü televizyona ucuz yollu bir yöntemle iletmek mümkün mü?
    DX de bunu yapacak kablo yada aparat aradım ama bulamadım.
    Olursa Yazın internetten bol film izleriz.
  • tesekkurler, sabah sirketteyken gorup verdim siparis. @SelimErkan
  • Siparişleri farklı hesaplardan aynı paypal hesabıyla yapsak bir sorun çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

ben de simdi hiç ihtiyacım olmamasına ragmen, bu üründen almayı düsünüyorum.

$15,22 - $5 = $10.22 ama yaklasık 19 tl yapiyor. 20 küsür civarında para çekiyor kredi kartından .. burada bu ilave ücret nedir ki ? sizden kac tl çekti ?

Ben de 20$'lık bir sepet oluşturdum. Kod ile 15$'a düştü. Paypal'ın yüksek kur hesabıyla(1$=1,96TL) 29 küsür TL görünürken kredi kartımın provizyonunda 30 küsür çekilmiş. Ben de anlayamadım neden böyle olduğunu...
  • kargo takip numarası alabilmek için 15 dolar tutarında alış veriş yapmak zorundayız değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

$15,22 - $5 = $10.22 ama yaklasık 19 tl yapiyor. 20 küsür civarında para çekiyor kredi kartından .. burada bu ilave ücret nedir ki ? sizden kac tl çekti ?

Ben de 20$'lık bir sepet oluşturdum. Kod ile 15$'a düştü. Paypal'ın yüksek kur hesabıyla(1$=1,96TL) 29 küsür TL görünürken kredi kartımın provizyonunda 30 küsür çekilmiş. Ben de anlayamadım neden böyle olduğunu...

Paypalın kur farkından öyle oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikosoft

quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

Paypalın kur farkından öyle oluyor...

Zaten yukarıdaki yazımda kur farkından bahsetmiştim paypal'da 1$=1,96TL hesabıyla 29 küsür liraya tekabül ettiğini.
    Normalde merkez bankasının bugünkü kurları 1$=1,88TL idi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

4 tane aldım

Kimse de dememiş nasıl yaptın diye

Farklı hesaplar mı açtın hocam naptın?
  • Laptop için soğutucu önercek varmı? Yandan koyulanlar var küçük, işe yarıyorsa onlardanda olabilir. 17 inç leptopum
  • Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler 3000 kişi bakıp bu kadar az teşekkür ayıptır ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

4 tane aldım

Kimse de dememiş nasıl yaptın diye

Farklı hesaplar mı açtın hocam naptın?

üyelik al paypal üyeliği al walla 5 dolar büyük para mı

• Nexus 4 ume 3 farkli kilif aldim 14 tl ye tekinin fiyati gittigidiyorda o zaten :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Ben de bisiklet eldiveni, çanta, gözlük, fosforlu bilek bağı, zincirlik koruyucu, bandana vs aldım. 26+5 (kupon)=31 dolar tuttu. Bu yaz bisiklet ile güzel geziler yapma derdindeyim beyler.

sizin bisitletle ilgili konunuz da vardı zannedersem
    aldığınız ürünlerin linkini koymanız mümkün mü
  • bende bunu aldımhttp://dx.com/p/genuine-jvc-x1-in-ear-earphone-3-5mm-jack-121005?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=201306sku121005

alanlar baya övmüş indirimle 9.50$ geldi.

Pp3wZK48bIPF diğer hesapla almıştım kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartman91 -- 19 Haziran 2013; 23:21:57 >
  • şansıma tüküreyim, uzun zamandır almak istediğim ürünü bu indirimle alayım dedim ama bu sefer de ürün bitmiş
    http://dx.com/p/8x-zoom-telescope-lens-w-protective-back-case-for-samsung-galaxy-s3-mini-i8190-black-silver-184889
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman91

bende bunu aldımhttp://dx.com/p/genuine-jvc-x1-in-ear-earphone-3-5mm-jack-121005?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=201306sku121005

alanlar baya övmüş indirimle 9.50$ geldi.

Pp3wZK48bIPF diğer hesapla almıştım kullanmadım

Çok teşekkürler üstadım, sayende diğer istediğim sleeve'de aldım :D

• bende kod aldım ama henüz alacak birşey bulamadım. indirimli fiyatlar piyasa fiyatı gibi. alanlar aldıklarını paylaşırsa belki aklımızda olmayan ama uygun fiyatlı birşeylere denk gelmiş oluruz.
  • Ben, Güç kaynağı (PSU) kablolarını sleeve'lemek için şu iki ürünü aldım. Her biri 30 metre, Türkiye de metre fiyatı 2 lira, yani Türkiyeden almaya kalksam :

2 lira x 60 metre = 120TL + en az 10 lira kargo ücreti.

Dealextreme sayesinde 60 metresi (30mt siyah, 30mt kırmızı) 12.80$ = 25TL kargo dahil :)

http://dx.com/p/diy-protective-knit-mesh-cable-cover-shield-for-computer-power-audio-cable-more-red-30m-191322

http://dx.com/p/diy-protective-knit-mesh-cable-cover-shield-for-computer-power-audio-cable-more-black-30m-191342

Resimleri dikkatli incelediğimde kalite olarak aşağıdaki görüntüyü yakalacağımı umuyorum, hem dealextreme'den aldığım hemde aşağıdaki resimde görünen sleeveler 3 sarımlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 20 Haziran 2013; 0:18:57 >

• yurt dışından çok alışverişim oldu. ancak şu konuda bilgim yok. acaba laptop için pil alsam gelir mi? gümrükte problem olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.