Şimdi Ara

DEADPOOL THE GAME (DH ANA KONU) 'THIS IS WHAT AWESOME LOOKS LIKE' - ME (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    trailerı çok güzel bayanetta gibiyse tps seyse her türlü akar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 23 Haziran 2013; 2:18:27 >
  • Deneyenlerden yorum bekliyoruz : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Haziran 2013; 2:54:22 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    multisinde başka karakterlerde olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 23 Haziran 2013; 2:19:50 >
  • marvel ve xbox 360 = cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi Kapak

DEADPOOL THE GAME (DH ANA KONU) 'THIS IS WHAT AWESOME LOOKS LIKE' - ME

DEADPOOL THE GAME (DH ANA KONU) 'THIS IS WHAT AWESOME LOOKS LIKE' - ME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Haziran 2013; 5:26:14 >

• pek çok oyunada kapak olmuş sanki.. beğendim
  • deneyen yokmu salı günü kadıköye yazıcıogluna gıdıcem bunuda alayım duruma göre
  • Stoklar tükendi yarın yazıcıoğluna uğramak gerek.. Önümüzdeki Cumadan öncede deneyemem gibi.
  • Dün 1 saat oynadım. Grafikler eskimiş duruyor. Diyaloglar komedi oynanabilirlik ve kombolar fena değil. Tonla upgrade var az da olsa ateşli silah çeşitliliği var ama baya bir puan istiyor. O puanları toplamak biraz sorunlu gibi en azından başta. Bakalım şu an için 7,5/10 puan ama çok az oynadım daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 dk kadar oynadım grafikler artık aynı sonuçta daha ileriye gidemez. Oynanabilirlik güzel kombolar ve silah kullanımı çok hoş. Espiriler ise çok sağalam cidden. Ama ufak tefek bug lar kesinlikle. 10/8 veriyorum 45 dakika için god of war accension bitsin devam edeceğim ama güzel bir oyun bence.
  • 1-2 ss attırıverin yav
  • PC versiyonunu oyna şansım oldu. Kesinlikle çok eğlenceli oyun. Xbox için mutlaka alıcam.
  • nassı yaa?? çıktımı?? 28/6 diyodu :O ?

mecralardan mı buldunuz çakallaaaaaar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lathspellinfield -- 26 Haziran 2013; 10:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

bunun hiç çizgi romanını okumadım hafızamı yokladımdaa...hangi oyunda daha önce görülmüş..

Wolverine'de son boss diye hatırlıyorum.

Wolwerin de son boss değil, başlarken video da görebilirsin, hatta çok iyi bir askersin fakat şu çeneni kapatsan senden iyisi olamaz diyo ve sonunda deadpool üzerinde oynayarak silah 11 i yapıolardı, katanalarını, wolverine gibi bileklere takıyolar.

Normalde eski bir klasik marvel kahramanı işte.

• Oyun eğlenceli görünüyor denemek lazım.
  • deadpool karakterini, her tür, platform ve döğüş oyununa gidermişş..
    bu nesile kadar oyunlarda kullanılmaması byük talihsizlik:(( seri oyun bile yapılırmışş..
  • Grafikler leş,diyaloglarla işi kurtarmaya çalışmışlar 6-7'lik bir oyun gibi duruyor.
  • Kötümü oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Kötümü oyun ?

Gayet eğlenceli.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    bu neslin sonuna geldiğimiz bu dönemde grafik nasıl leş olu yaff??
    neye göre hangi oyuna göre leşş??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.