Şimdi Ara

Deadman Wonderland

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bu animenin sonunun son olduğundan emin değilim, ne Ganto kurtuldu ne Shiro. Net olarak açıklayabilecek biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Şimdi ben bu animenin sonunun son olduğundan emin değilim, ne Ganto kurtuldu ne Shiro. Net olarak açıklayabilecek biri var mı?

Animeye muhtemelen az bütçe ayırdıklarından öyle yarım kesmek zorunda kaldılar,Mangasıda henüz son bulmuş değil fakat çok rahat 25-26 bölümlük bir anime çıkacak malzeme vardı.Kısacası açıklayabilecek birileri yok malesef,öyle adamların parası yetmedi kestirip attı olarak düşünmen en doğrusu olacak gibi.İlerde mangası bitince belki sıfırdan düzgün bir şekilde yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Şimdi ben bu animenin sonunun son olduğundan emin değilim, ne Ganto kurtuldu ne Shiro. Net olarak açıklayabilecek biri var mı?

Animeye muhtemelen az bütçe ayırdıklarından öyle yarım kesmek zorunda kaldılar,Mangasıda henüz son bulmuş değil fakat çok rahat 25-26 bölümlük bir anime çıkacak malzeme vardı.Kısacası açıklayabilecek birileri yok malesef,öyle adamların parası yetmedi kestirip attı olarak düşünmen en doğrusu olacak gibi.İlerde mangası bitince belki sıfırdan düzgün bir şekilde yaparlar.

Anladım, sağ olun. Öyle tutulmayacak bir yapım da değildi ama işler her zaman planlandığı gibi gitmeyebiliyor işte.

• Ya inannamıyorum bu kadar güzel bir anime nasıl böyle biter?

Bir TG bir bu yemin ediyorum çok üzüldüm ya.

Senaryo çok sağlam,güzel karakterler var,kendine has bir havası var animenin.Çok severek izledim finalin son anına kadar.

Final oldu anime bitti yemin ediyorum 9/10 olan anime 7/10 oldu gözümde o kadar severek izledim.

Yani çıldırıcam yeter artık,şu animeleri adam gibi bitirin.

Şimdi illa mangadan mı devam edelim yani,manga da ara verdi falan diyolar,of of.Meraktan gebericem ya.

• Bir gün remake yapılacak diye tahmin ediyorum.

• Mangasini okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Hem dram hem gerilim gerçekten efsaneydi. Animesi 10 bölüm yapılarak askıda kaldı ama mangası tamamlandı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robin Hood: The Legend of Sherwood
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.