Şimdi Ara

Deadlight ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyun önceden xbox exc. idi yakın zaman önce pc'ye de çıktı, zombi konulu çok güzel bir platform oyunu, atlamalı zıplamalı ara sıra platform bulmacalı, silah da kullanabiliyoruz
    -----------
    Merlin'in Kazanı incelemesi :http://www.merlininkazani.com/Deadlight_PC-oyun_inceleme-56227p1.html
    -----------
    GAMEPLAY ;

• Şu anda Steam'de %15 indirimle 12.74 $.

İlk izlenimler iyi gibi, denemekte fayda var.
  • oyuna dün akşam başladım,3 saat oynadım,bugünde 2 saat oynadım ve bitti.güzel bir platform oyunu,aksiyon ve ara ara geriyorda.ben başarılı buldum.pc de ve ps3 te o kadar güzel oyun varken elimde uzun zamandır bitirdiğim nadir oyunlardan biridir.tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

oyuna dün akşam başladım,3 saat oynadım,bugünde 2 saat oynadım ve bitti.güzel bir platform oyunu,aksiyon ve ara ara geriyorda.ben başarılı buldum.pc de ve ps3 te o kadar güzel oyun varken elimde uzun zamandır bitirdiğim nadir oyunlardan biridir.tavsiye ederim

bir şey sormak istiyorum nightmare modu açıldı bitirdikten sonra o tam olarak ne oluyor acaba çözebildiniz mi, bana oyunu save'siz yani tek oturuşta bitirmek zorunda olduğumuz bir mod gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

oyuna dün akşam başladım,3 saat oynadım,bugünde 2 saat oynadım ve bitti.güzel bir platform oyunu,aksiyon ve ara ara geriyorda.ben başarılı buldum.pc de ve ps3 te o kadar güzel oyun varken elimde uzun zamandır bitirdiğim nadir oyunlardan biridir.tavsiye ederim

bir şey sormak istiyorum nightmare modu açıldı bitirdikten sonra o tam olarak ne oluyor acaba çözebildiniz mi, bana oyunu save'siz yani tek oturuşta bitirmek zorunda olduğumuz bir mod gibi geldi

yanlış görmediysem kıyafetimiz farklı başlıyoruz,bunun haricinde aynı bölümleri oynuyoruz bir bölüm ilerledim ve hiç ölmedim.sonrada oyunu kapattım ve sildim.oyunu bu modda bitiren birileri vardır.incele istersen linkihttp://resim.donanimhaber.com/m_67368046/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67368046 ama sizin söylediğiniz gibi oyunu ölmeden bitirmek bence imkansız

• quote:

quote:

quote:

yanlış görmediysem kıyafetimiz farklı başlıyoruz,bunun haricinde aynı bölümleri oynuyoruz bir bölüm ilerledim ve hiç ölmedim.sonrada oyunu kapattım ve sildim.oyunu bu modda bitiren birileri vardır.incele istersen linkihttp://resim.donanimhaber.com/m_67368046/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67368046 ama sizin söylediğiniz gibi oyunu ölmeden bitirmek bence imkansız

Evet ben de farkettim... Şapkalı falan başlıyoruz oyuna Nightmare modunda... Ayrıca bu modun özelliği kayıt olayının olmaması... Ölünce en baştan Sanırım oyunu kapatıp sonra devam etme olayı da yok. Çünkü oyuna devam et diyeceğimiz kayıt noktası yok. Tek seferde bitirmeniz gerekiyor oyunu...

• pcde yüklü ama daha oynamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    RUST [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Overwatch 2 [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

pcde yüklü ama daha oynamadım

oyna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

quote:

quote:

Evet ben de farkettim... Şapkalı falan başlıyoruz oyuna Nightmare modunda... Ayrıca bu modun özelliği kayıt olayının olmaması... Ölünce en baştan Sanırım oyunu kapatıp sonra devam etme olayı da yok. Çünkü oyuna devam et diyeceğimiz kayıt noktası yok. Tek seferde bitirmeniz gerekiyor oyunu...

farklı kıyafetle ve sağlık barımızda 4 kademeli başlıyoruz

• oyuna 1.3GB update çıkmış ki zaten kendisi 4GB; bu kadar neyi güncellediler acaba
  • arkadaşlar bende playstation kolu var xbox koluna çevirme programını nasıl ayarlayacağız veya nasıl oynarım bu oyunu bununla?
  • Arkadaşlar steam indirimden almayı düşünen, merak edenler varsa Türkçe oynanışına göz atabilirler.

http://www.youtube.com/watch?v=YJzb2iip_-g&list=PLhpi7wXTY-5yhNZesjeHEdBtVc-I-851d
  • Deadlight serisine noktayı koyduk. Şahsi görüşüm 5 dolardan fazla etmez.
    Braid, Limbo gazina gelip alacak olan varsa aklında bulundursun.

http://www.youtube.com/watch?v=YJzb2iip_-g&list=PLhpi7wXTY-5yhNZesjeHEdBtVc-I-851d&index=1
  • inceleme ;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v4jpUPQU0HQ

• Böyle uyduruktan tuzaklara sahip kasma oyunu yapan ya da dağıtan microsft şirketinin oyunun kısmında çalışan Deadlight yöneticisinin kafasına tüküreyim.Boşa almayın oyunu.Checkpoint sistemi berbat tuzaklar bir cins.
  • Ben de dün alıp yükledim oyunu. Grafikleri felan hoşuma gitti. Oynanışı da fena değil.

...Fakat o balta, o kocaman balta, o aşağılık balta bir vuruşta nasıl bir zombiyi öldürmez, nasıl kafasını koparmaz hâlâ anlayabilmiş değilim. Tamam aksiyon dibine vurmasın, mümkün mertebe kaçalım. Oyunu bu mantık üzerine kur tamam da, saatte bir verdiğin bi balta da bi halta yarasın. Ulan şükür bi balta bulduk diyelim.

O takât (stamina) olayı nedir hele? Öküz gibi adamın iki balta sallamaya gücü mü tükenir? Hele can havliyle iki katına çıkar. Normal şartlarda koşmakla, köpek kovalarken koşmak arasındaki farkla açıklayabiliriz.

Sinirim bozuldukça kapatıyorum. Böyle böyle bitiririm ama devam oyunu yapılsa diye bekleyeceğim bir oyun olmayacak büyük ihtimalle. Bakalım ilerde bu fikrim değişecek mi!

Edit: Fikrim değişmedi. Oyunu eleştirmek için yeterince oynadığımı -yahut tahammül ettiğimi diyeyim- düşünüyorum. Tamamen el becerisi isteyen içine yeterince zeka ve eğlence katılmamış, görsel olarak hoş atmosfer olarak zayıf bir oyun. Hatırı sayılır bir para vermedim Allahtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFK -- 24 Mart 2013; 21:50:46 >

• eski re tadını vermesede boşlugu dolduruyor
  • Yeni bitirme şansım oldu.Gayet güzel ve eğlenceli bir oyundu,oynamamış olanlara tavsiye ederim
  • humble bundle aracılığıyla satın alıp bitirdim. fena değildi bence. bu tarz başka oyun önerisi olan var mı ?
  • Ben de bugün bitirdim 4 saatten az sürdü . Atmosfer harika bazen gerçekten geriliyorsun ne oluyor diye ama final çok kötüydü alternatif final de öyle , bir insan nasıl yüzemez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.