Şimdi Ara

DEADLIFT YAPMA SAKATLANMAK ISTIYORSAN YAPABILIRSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son zamanlarda bir cok fitik olmus kisilerden mailler aldim. Hatta Rongenlerini, mri sonuclarini yollayanlar var.
    Bu fotograftaki ilk fotodaki arkadasim IFBB pro'dur.
    Yanindaki benim.
    Alttaki fotograftaki ise ogrencim. Ilk basladiginda ve simdiki hali.
    Ifbb pro hayatinda deadlift HIC YAPMAMIS
    Ben ilk basladigim yillarda cok kisa bir sure yaptim.
    Ogrencim hic yapmadi. Hic Deadlift yazmadim.
    Gordugunuz gibi sirtimiz deadlift yapmadigimiz icin gelismiyor :))
    Deadlift riskli ve Vucut gelistirmede GEREKSIZ bir harekettir. Son yillarda powerlifterlarin vucutculari kiskandiklarindan dolayi, populer yapmaya calistigi bir harekettir. Senin vucudun var ama ben daha gucluyum. Cok agir deadlift yaparim. bla. bla. bla...
    Do You Even DeadLift Bro ?
    F..ck NO !
    Bosuna fitik olmayin. Sonra aylarca bu spordan uzak kalirsiniz. Ben dogru yapiyorum bisi olmaz degil. Bir an bosluguna gelir bir saniye yanlis bir hareket sonra BOOOOM. Welcome to the FITIK WORLD Videoda gordugunuz prolarin bir cogu yapmaz. O videodakiler show amacli cekimlerdir. Cok kisi taniyorum, goruyorum. Arkadasim olanlari var. Yapmiyorlar. Cunku: Amac vucut gelistirme. Bodozlama hamallik degil ;)
    Alternative back extension yapabilirsiniz.
    Herkese Bol Sans
    Savas Cebeci

DEADLIFT YAPMA SAKATLANMAK ISTIYORSAN YAPABILIRSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIG BOSS- -- 12 Temmuz 2016; 14:27:42 >

• Bu savaş ohp bench press squat da yapmıyo pro arkadaşları var onlarda yapmıyomuş ahshdhsbs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeZ

Bu savaş ohp bench press squat da yapmıyo pro arkadaşları var onlarda yapmıyomuş ahshdhsbs

Alternatifleri var çünkü . Bunun neyi komik ya da saçma ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

quote:

Orijinalden alıntı: ZeeZ

Bu savaş ohp bench press squat da yapmıyo pro arkadaşları var onlarda yapmıyomuş ahshdhsbs

Alternatifleri var çünkü . Bunun neyi komik ya da saçma ?

Comppund hareketler ile kazandığın/kazanacağın gücü izole ile kazamazsınki kas gelişimi için alternatifleri var hepsinin ama güç için yok.Bunu savaş beye söylediğimizde biz powerlifter değiliz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 12 Temmuz 2016; 16:14:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.