Şimdi Ara

Dead Rising 3'ün PC Sürümünde Performans Sorunları mı Var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     İlk olarak Xbox One için piyasaya çıkan Dead Rising 3'ün PC sürümü bugün piyasaya çıktı. Oyunun piyasaya çıkmasıyla birlikte bazı oyunculardan performans ve çökme sorunları konusunda şikayetler de geldi.

Oyunu oynanamaz hale getiren gecikme, fare kontrolü, frame-rate düşüşleri ve oyunun çökmesi gibi sorunlar yüzünden bazı oyuncular isyanda. Bu şikayetlerin ne kadar haklı olup olmadığını oyunu deneyince göreceğiz. Eğer siz oyunu deneyip de benzer sorunlardan şikayet ediyorsanız yorumlarla habere katkıda bulunabilirsiniz.

• aynen kasıyor oyun ve fare kontrolü sorunu vardı ben ayarlardan halletim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunda optimize denilen bir şey yok.
    Low ayarlarda bazen 15 FPS'ye kadar düşebilirken ultra ayarlarda yine 15 FPS'ye düşüyor ama stabil bir fps yok, 30 FPS limitlemişler sanki FPS sabitlensin diye ama hiç bir işe yaramıyor. Oyundaki kaplamalar zaten dandik ama kasma yaptırıyor.

Oyundayken Ultrada GPU kullanımına bakıyorum %50 ve bu yüzden oyunda kasmalar oluyor bence %100 kullansa olmayacaktır. RAM kullanımı ise en fazla 9 GB'ı gördüm.

Ekran kartı bellek kullanımı ise 2 GB kartın tamamını kullanıyor, ama arkadaşımda 3 GB ekran kartı var onda da tam olarak kullanıyor, 4 GB olsa onuda tam kullanır mübarek. :D

Oyunda sürekli çökme sorunları var, süresi değişebiliyor ama oyunda şişme oluyor RAM fazla aşırı kullandığı zaman oyun çöküyor ve kapanıyor.

• adamlar zaten baştan bunun baştan savma bir port olacağını söylemişlerdi öyleki 30fps kilidini açarsanız oluşabilecek hatalardan sorumlu değiliz diyecek kadar yüzsüzlük yaptılar oyun resmen sanki emulatorden çalışıyor gibi şuan

• Bile bile kötü yapmışlardır pc kötü xbox one iyi gibi görülsün diye

• Oyunu yükledim ama grafik ayarlarında 1920x1080 yok 1920x1200 var o yüzden ekranın üstünde ve altında siyah kalın çizgiler oluşuyor bunu nasıl düzeltebilirim
  • bende niye gtx 760 dead rısng 3 yazınca videolar çıkmuyor diyordum tam bir çöp çıkmış ortaya işin yoksa temizle burayı:))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok dandik port olmuş ram çok fazla kullanıyor ve yetmeyince çöküyor 8gb ram kullanıyorum.gpu tamamını kullanmıyor arkadaşların dediği gibi optimizasyon 0 anlıcanız ilerde patchler le düzeltirler gta IV de oldugu gibi

• Xbox One sattırma taktiği.
  • Korsan oynayanlar oyunu bitirdi !Oyunu orjinal aldık daha test edemedik ki :)
  • Daha açılırken ki Loading ekranında oyun çöküyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyunu yükledim ama grafik ayarlarında 1920x1080 yok 1920x1200 var o yüzden ekranın üstünde ve altında siyah kalın çizgiler oluşuyor bunu nasıl düzeltebilirim

AMD bir kart kullanıyorsan Catalyst Control Center'a gir.

Dead Rising 3'ün PC Sürümünde Performans Sorunları mı Var?

VGA Ekranlarım > Özellikler(VGA Ekran)

Genişletilmiş ekran tanılama verilerininin yanındaki tik işaretini kaldır ve aşağıdan 1920x1080 çözünürlüğünü seç.

Bende 1280x1024 dü bu şekilde düzeldi.Nvidia'da aynı şekilde vardır ayar büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 5 Eylül 2014; 12:54:25 >

• PC'yi 1080p çözünürlükle kullanıyorsanız normaldir ;)

• Oyunu uzun sayılabilecek bir süre oynadım. Donma, çökme, oyundan atma gibi bir problem yaşamadım. Fps düşmesi de ara sahne-oyun geçişleri esnasında bile oluşmadı. Şikayet edebileceğim tek nokta sync problemi. Onun dışında örneğin Assassin's Creed 4 Black Flag'den daha stabil çalıştığını söyleyebilirim. Yeni neslin çıkış oyunu olmasına rağmen yeni nesil grafiklere sahip olduğunu da söyleyemeyiz zaten.
    Bu arada GTX770 ve 16 GB RAM kullanıyorum.

• tüh bende resident evil faciası gibi görünmüyor oynarım diyordum :(

• gtx 590 ve 12gb ram ile oynuyorum. Hicbir problem gözükmüyor. 1920 1080 ve 720p var. ama oyun 16.10 monitörleri desteklemiyor. Sli desteği de yok. optimizasyon fena olmaz. Bu sekilde de oynaniyor.

• Oyun optimasyon süper grafikler her şey mükemmel bu performance sorunu yaşayanlar ne kullanıyor merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolmak1 -- 5 Eylül 2014; 13:13:00 >
  • 27'LG ekran var adamlar geniş ekran desteği bile koymamışlar oyuna. Yanlarda siyah kesilmiş ekranla oynuyoruz. Zaten stabilite sorunlarını söylemiyorum bile.

• Pc oyunları için bu iyi günlerimiz ryse çıktığında balkondan aşşağı uçan kasaları görmek işten bile değil şu an oyun iniyor sizdeki sorunları yaşarsam ne yaparım ben bu ps4 den 5 kat pahalı pcyi :S

• capcom klasiği işte !

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.