Şimdi Ara

DEAD ISLAND LAN GAME SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde bir hevesle indirdim Dead Island'ı. Internette güvenilir yabancı bir kaynakta şunları gördüm kuzenimle oynamak için:
    Step by step Tutorial:
    Install Dead Island.
    Download and install the Patch: 1.3.0 Update #7.
    Download and install the Coop Fix.
    Download and install Steam. (You don't need SmartSteam or Greenluma in order to play this game.)
    Start steam and login into your Account, goto the Games Tab and click "Add a game" -> "Add a none steam-game" -> "Browse ...", now select your DeadIslandGame.exe.
    Now start Dead Island via the Desktop shortcut. (DO NOT START IT FROM STEAM, OTHERWISE YOUR LOBBY WILL BE GRAYED OUT)
    Once you are ingame goto the options tab -> Online, set the "Game Type" to "Cooperative" and "Game Visibility" to "LAN", otherwise you wont find any servers.
    Now start a new game and play until you arrive ACT I.
    You are now ready to play with your friends.

Aynen bunları uyguladım farklı evde oturan kuzenime de yaptım. Tamam neyse beraber oynadık güzel güzel. Şuanda ben bizim evdeki aynı modeme bağlı 2. bilgisayarı da oyuna katmak istiyorum ancak Game Lobby'de görünmüyor. Ama kuzenim girebiliyor. Hatta o kurduğunda diğer bilgisayar ve ben girip 3 kişi oynayabiliyoruz. Ama benim yapmak istediğim; oyunu ben kurup kuzenim ve aynı modeme bağlı diğer bilgisayarın da girmesi. Dediğim gibi diğer bilgisayarda Game Lobby ekranında gözükmüyor oyunum. Ama kuzenimde gözüküyor. Bu arada Hamachi'den oynuyoruz. Lütfen yardım edin

• Lütfen yardım arkadaşlar
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. Tek sorun şu: Benim Game Lobby'mde onun oyunu görünüyor ama onun Game Lobby'sinde benim oyunum gözükmüyor. Benim level 16; onun 2.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.