Bildirim
DEAD ISLAND DEFINITIVE COLLECTION (PS4 ANA KONU) ÇIKTI (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyun ön indirmeye açıldı indidim
14gb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ || PS4 PRO + PS VR |
Oyunlarım
. Drive club VR - Batman VR - Tom clancy - Siege -VR Worlds - Sports Bar - Headmaster - NFS 2015 Fifa 17 - The witcher - Ufc 2 - MGS: Phantom Pain - Grand Theft Auto V - Last of Us - Rigs VR - Job simulator VR Robinson The Journey -
-
Video için teşekkürler . Açıkcası iki farklı kutuda olmasına şaşırdım
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
Video için teşekkürler . Açıkcası iki farklı kutuda olmasına şaşırdım
Sansliyim sanirim nedense herkez "Cift kutulu nerden buldun" diye soruyor ;D_____________________________ Biraz mizah -
Oyun ne kadar arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Seyahatin önündeki en büyük engel, kapının eşiğidir.. -
39 euroya satanda var 59 euroya satanda sürümüne göre.Bu arada oyunu oynuyorum canli yayin actim merak eden yada coop gelmek istiyen eklesin
https://clansy.tv/DEAGLETURK_____________________________ Biraz mizah -
Ya bu oyunun 2011 de çıkan oyunla konu bakımından bir farkı yok değil mi sadece grafik falan? Bitirdiğim oyunu daha iyi grafiklerle tekrar bitirmek istemiyom açıkçası.. : ) _____________________________ -
Bu arada steam bilgisayarda ikisi 10 tl : ) indirimde.. _____________________________ -
Ps4 de ne kadar arkadaşlar? Ben göremedim satıldığını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Seyahatin önündeki en büyük engel, kapının eşiğidir.. -
TR PSN fiyatı 119 TL ... Mağazaya gir ordan Tüm Oyunlar sekmesine git aşağılara inince görürsün . _____________________________ -
quote:
TR PSN fiyatı 119 TL ... Mağazaya gir ordan Tüm Oyunlar sekmesine git aşağılara inince görürsün .
Teşekkürler hocam. Sen tavsiye eder misin? alayım mı önceden oynamamıştım şimdi merak ediyorum. Biraz pahalı gibi ama değer dersen almayı düşünüyorum. Kararsız kaldım.
exc oyunları alacağım.
Her oyuna 100-190 tl verirsek işimiz var arkadaş...
quote:
Orijinalden alıntı: 16Kırmızı
quote:
TR PSN fiyatı 119 TL ... Mağazaya gir ordan Tüm Oyunlar sekmesine git aşağılara inince görürsün .
Teşekkürler hocam. Sen tavsiye eder misin? alayım mı önceden oynamamıştım şimdi merak ediyorum. Biraz pahalı gibi ama değer dersen almayı düşünüyorum. Kararsız kaldım.
Rica ederim :) Oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum açık dünya , aksiyon ve zombi ... Bu tarzı seviyorsan kaçırma derim ._____________________________ -
20$ a düşerse alırım Ps4 tarafında, 40$ pahalı şuan için. 3 ay sonraya Us sales lerde 20+$ i görür diye tahmin ediyorum. _____________________________ -
Pompali buldum 1 mermi cikti icinden saka gibi
_____________________________ Biraz mizah -
Dijital versiyon erişime açıldı . Tr Psn fiyatları ;
Dead Island Definitive Collection : 119 TL
Dead Island Definitve Edition : 59 TL
Dead Island Riptide Definitive Edition : 59 TL_____________________________ -
Definivite Collection ismini duymaktan kusacam artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 31 Mayıs 2016; 1:09:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Dijital versiyon erişime açıldı . Tr Psn fiyatları ;
Dead Island Definitive Collection : 119 TL
Dead Island Definitve Edition : 59 TL
Dead Island Riptide Definitive Edition : 59 TL
Xbox One Store da 85 lira ikisi
Steam indirimlerinde aynısını 11 liraya almıştım sanırsam.
Bu oyunun 119 liraya satılması çılgınca :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Hızlı