Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

Oyun fps olsaymış daha güzel olurmuş , ama araba kullanmak falan gerçekten çok hoş

Oyun fps zaten

Oyun rpg , birilerinden görev alıp yapıyoruz vb. , fps de bu tarz şeyler olmuyor sürekli loading ekranını görüyorsun bölüm bölüm oluyor.Yalnız fps bölümündeymiş oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 16 Eylül 2011; 20:46:20 >

• @serkan1984

daha önceki sayfalara bir bak istersen,oyunla ilgili,yan görevlerle ilgili bir çok şey yazıldı..

Bu arada ormandaki uçak enkazını buldunumzu :) elimdeki yeni silah,shark mod'la beraber,tek vuruşta zombiler uzayda buluyor kendini :)

Dead Island (2011) [ANA KONU]

buda normal baltanın bir boy buyuk versiyonu,tek dezavantajı çok ağır olması,ancak denk gelirse vay zombinin haline :)

• Beyler oyunda 8 level oldum fakat elime hala adam gibi bir tabanca geçmedi hala melee action yapıyorum.Şu tabancaların yerini birisi haritada işaretleyip SS koysa olur mu?
  • ben ilk tabancamı alana kadar 20 level üzerine çıkmıştım.
    ilk bölgede tabanca yok bildiğim kadarıyla, olsa bile mermi yok...
  • Önceki sayfada yazmıştım, tekrar hatırlatıyım.

Act 1 de silah sahibi olmak isteyenler için bir görev.

Omar'a yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WelfiHP

Beyler oyunda 8 level oldum fakat elime hala adam gibi bir tabanca geçmedi hala melee action yapıyorum.Şu tabancaların yerini birisi haritada işaretleyip SS koysa olur mu?

Sen hele Act II ye geçte ondan sonra silah yüzü görürsün belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Önceki sayfada yazmıştım, tekrar hatırlatıyım.

Act 1 de silah sahibi olmak isteyenler için bir görev.

Omar'a yardım edin.

1 kurşun veriyor onu söylüyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Oyun fps olsaymış daha güzel olurmuş , ama araba kullanmak falan gerçekten çok hoş

Oyun fps zaten

Oyun rpg , birilerinden görev alıp yapıyoruz vb. , fps de bu tarz şeyler olmuyor sürekli loading ekranını görüyorsun bölüm bölüm oluyor.Yalnız fps bölümündeymiş oyun

Ben kamera açısı olarak algılamıştım pardon. Bunun dışında evt rpg diyebilirz.

• Adada oyun easy başlamıştı,daha sonra şehir ve ormanda hard oldu,hapisane bolumunude very hard yapmışlar..hangi kapıyı açsan 20 zombi çıkıyor...

• Sam B'nin seslendirmeni. Verildimi bilmiyorum baya hayranı olmuşta.

http://www.gamertagradio.com/new/2011/09/interview-with-josef-lord-voice-of-dead-island’s-sam-b/
  • Biraz önce Dead Island'ı hiçbir yan görevi aksatmadan bitirdim. Yapımcı firma genel olarak güzel bir oyuna imza atmış. Görevleri takım arkadaşlarınızla beraber yapmak oyunu çok daha keyifli ve kolay hale getirecektir. Oyunla ilgili eleştireceğim tek yön aşırı dengesiz zorluk seviyesi. Daha oyunun başında zombilerin bizimle benzer şekilde seviye atladığını görünce bazı şeylerin yolunda gitmediğini anladım. Şehir, kanalizasyon, orman ve hapishane bölümleri nedir öyle? Oradan oraya koşturmaktan veya yüksek yer aramaktan canım çıktı. Zombiler en ufak hatayı affetmiyor. İşin kötü tarafı ölünce hem paranızı kaybediyorsunuz hem de zombilerin yakınında doğarsanız yine linç ediliyorsunuz. Hüseyin Bolt gibi koşturan zombi mi olurmuş? Kadın zombiler iyice sinirimi bozdu, haritanın en başından en sonuna kadar çığlık ata ata peşimden koşturan kadın zombiyle karşılaştım. Yılmak nedir bilmiyorlar. Zombiler belli bir seviyeye ulaşınca kafalarına ateş etmenize rağmen fazla etki etmiyor, kamyonetle bile bir kaç kez üstlerinden geçmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Oyunun bazı bölümlerinde karakterleri korumanız gerekiyor. Bu karakterler dibinizde kamyonet olmasına rağmen senaryo gereği yürümeyi tercih ediyorlar. Tabii nereden? Elbette zombilerin en bol, en kuduruk olduğu yerden! Öyle ya da böyle bitti gitti, bir daha oyunun başına oturacağımı sanmam.

Ekleme: Jason'ın kulübesine gittiğime gideceğime pişman oldum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 18 Eylül 2011; 4:13:50 >

• ah nasip olmadı şu oyunu oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

Adada oyun easy başlamıştı,daha sonra şehir ve ormanda hard oldu,hapisane bolumunude very hard yapmışlar..hangi kapıyı açsan 20 zombi çıkıyor...

Ama oyun bolumleri icerisinde en guzeli ve zevklisi hapishane bolumu idi..

• yaw bu oyunda Y tuşu ne işe yarıyor tam olarak......bu tuş sayesinde istedigim yerde spawn olabiliyorum , yani tam spawn degilde , uçarak gidebiliyorum her yere sizde varmı böle bişey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

yaw bu oyunda Y tuşu ne işe yarıyor tam olarak......bu tuş sayesinde istedigim yerde spawn olabiliyorum , yani tam spawn degilde , uçarak gidebiliyorum her yere sizde varmı böle bişey ?

Yapımcı sürümünü indirmişsin update yapman veya başka sürümü indirmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

yaw bu oyunda Y tuşu ne işe yarıyor tam olarak......bu tuş sayesinde istedigim yerde spawn olabiliyorum , yani tam spawn degilde , uçarak gidebiliyorum her yere sizde varmı böle bişey ?

Yapımcı sürümünü indirmişsin update yapman veya başka sürümü indirmen lazım.

Eyvallah bunu ögrendigim iyi oldu ..........update yapmazsak bi zararı olmaz heralde bazı zamanlarda çok işe yerıyo bu

• quote:

oyuna yeni başladım şuan için iyi olmuş diyebilirim , sadece biraz daha karınlık bir ortam olsaydı daha güzel olurdu , inşallah diger bölümlerde biraz daha karanlık ve bunaltıcı ortamlar daha fazla olur....

oyunda ilerlemiş olanlara bişey sormak istiyorum , yan görevleri yapıyomusunuz ? ....oyun gayet büyük bir alanda geçiyor gibi her yere gidebildinizmi yoksa senarya dogrultusunda mı ilerlediniz ?

birde kimsenin dikkatını çekmemiş sanırım , oyunun introsundaki müzik süper.....sam b -who do you voodoo bitch

Şarkı çok güzel.

• beyler daha ilk 2 bölümde takıldım bi binaya girdim üst kata çıktım harita var fast travel yazıo tıklıyorum travel e basıyorum olmuyor ne yapmam lazım ?
  • henüz keşfetmediğin bölgelere fast travel yapamıyorsun.
    görev icabı gittiğin yeni mekanlar o haritaya liste şeklinde eklenecek oynadıkça...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 17 Eylül 2011; 17:42:38 >
  • Mod yapımcıları için harika bir oyun.Onlardan harika modlar bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.