Şimdi Ara

Dead Island 2, tüm DLC'leriyle Mac'e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dead Island 2, tüm DLC'leriyle Mac'e geldi
    Deep Silver, Dead Island 2: Ultimate Edition'ın Mac kullanıcılarına sunulduğunu duyurdu. Oyunun Mac sürümü, şimdiye kadar yayınlanmış tüm DLC’leri içeriyor ve 76.6 GB boyutunda.

Dead Island 2 Ultimate Edition, Mac App Store'da

Dead Island 2 Ultimate Edition, Mac App Store’da indirilmeye sunuldu. Oyun, temel hikayeyi, genişletme paketlerini ve ek içerikleri tek bir pakette sunuyor; bu fiyata yansıtılmış. Oyun, 3000 TL fiyat etiketine sahip. Oyun, MetalFX yükseltmesini destekliyor ve M1, M2 ve M3 işlemcilerde donanım hızlandırmadan yararlanıyor. Diğer büyük Mac oyunlarında olduğu gibi, launcher yüklemeden doğrudan oynanabiliyor.

Dead Island 2, yalnızca Apple Silicon işlemcili Mac'lerde oynanabiliyor. M1, M2 ve M3 sistemler için optimize edilen oyun, macOS 13.0 ve daha yeni bir sürüm gerektiriyor.

Ayrıca Bkz.Apple, MacBook'lara gelecek yeni oyunları duyurdu: Cyberpunk 2077 ve dahası

Mac'lere yeni oyunlar geliyor

Cyberpunk 2077, Resident Evil 7 Biohazard, Assassin’s Creed Shadows, Prince Of Persia The Lost Crown, Civilization VII dahil Mac’e çıkan çok sayıda güzel oyun var. Ve Apple, yakında yeni oyunların da geleceğini duyurdu.

Kaynak:https://deadisland.com/news/dead-island-2-ultimate-edition-now-on-mac

• Bu Mac'lere geliştiricilerin oyun çıkarma mevzusu, umarım 1 - 2 yıla dönecek bir macera olarak kalmaz. Apple işe büyük yatırım yapıyor ama, iPhone'larda bu iş havada kaldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık macbook satışları artıyor. Windows pazar payı hızla azalıyor. İnsanlar uzun ömür, pil ve stabilite arıyor. Gelecekte Mac oyunlarının daha da artacağını düşünüyorum. Windows böyle kötü işletim sistemiyle hızla kan kaybedecek.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Apple iPad OS'i macOS satışları azalmasın diye kısıtlı bırakmaya devam etsin. Sonucu bu şekilde olacak. Evet Microsoft da bunu denedi ve sonuç iç açıcı olmadı ama Apple'ın şöyle bir avantajı var. Destekleyeceği cihaz sayısı sınırlı. Windows gibi herkese açık bir sistem değil.

Mac uygulamalarını iPad'e çoktan getirmesi gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    *hızla' azalmıyor öncelikle, evet, Arm'a geçişten sonra Mac satışların da hissedilir bir artış oldu ama Windows'u bitirecek düzeyde değil. Ben de Windows'un, bu kafayla giderse rakibine pazar payı kaptıracağını düşünüyorum, ama şu Windows öldü bitti yorumları kabak tadı vermeye başladı artık.

Bir işletim sistemi büyüyecekse, Windows ya da MacOS yerine Linux gibi daha bağımsız platformların büyümesini tercih ederim.

Dostum mac kullanımı son 4 yılda yüzde 8 den yüzde 15.7'ye geldi. Bende bu sene mac geçtim. 25 yıl windows kullandım. Mac gerçekten müthiş bir şey Windows kullandıktan sonra. 1.2 kg bilgisayarım ile 3.5 kg windows bilgisayarımdan daha yüksek performans alıyorum. Fan yok ısınma yok. Windows pc render alınca 2-3 saatte şarjı bitiyor. Mac render alınca 9-10 saat. Ayrıca prize takılı olmadan tam güç veriyor. Normal kullanımda çok daha uzun. Herkese en az bir kere denemesini tavsiye ediyorum. Adamlar Windows'un çok önünde. Sadece oyun olarak geri kalıyordu o da yavaş yavaş kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 27 Temmuz 2025; 10:26:9 >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Mac'e iyi olmasına ve avantajlarına bir şey demiyorum, bunları M serisi çipler çıktığından bu yana ben de söylüyorum zaten. Sadece şu Windows bitirmeceler saçma ve bir mantığı yok. Windows tarafı yıllarca tekel kalmanın ekmeğini yedi, şimdi oturup sıradaki işletim sistemiyle Arm desteğini nasıl iyileştireceklerini düşünsünler.

Yukarıda da dedim, umarım bu oyun işi, Mac tarafı için, iPhone'da olduğu gibi birkaç oyun ve süslü pazarlama cümlelerinden ibaret kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Windows reklam, uygulama zorlama, windows 11 zorlama gibi işlerden vazgeçmeli. 8. nesil intel işlemci windows 10 bilgisayarım nasıl olur da core ultra 7 155h windows 11 den hızlı çalışır anlam veremiyorum. Tarayıcı, Office işlerinde alev topu oluyor bilgisayar. Windows 11 gerçekten çok kötü. İyi olan kazansın düzeltsin Microsoft windowsu geri gelelim. Evdeki güçlü windows bilgisayarları açasım, yanıma alaşım bile gelmiyor inan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.