Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.. forumda yeniyim ve umarım konuyu doğru şekilde açmışımdır...
Oyun içinde karşılaştığım bir hatadan dolayı bu konuyu açmış bulunuyorum...Google dan ne kadar araştırsam da çözemediğim bir sorunla baş başayım... en son soluğu burada aldım... neyse konuya geçiyorum
oyuna girdikden ve tanıtım videosu vs. geçtikten sonra bir hata geliyor Hata şu şekilde : INIALIZATION ERROR The game has initialized incorrectly and may not save your game. Restarting your game may resolve the problem.
yani oyun ilerlemen kaydedilmeyecek oyunu baştan başlat falan diyor... her neyse zaten oyunu baştan başlatmak sorunu çözmüyor
Tekrar tekrar başlatmama rağmen hep aynı hatayı alıyorum Oyunu normal şekilde oynayabiliyorum sorun yok ama ilerlemem kayıt edilmiyor oyunu kapatıp açtığımda herşeye sıfırdan başlamış oluyorum
hatanın ekran görüntüsü:
Cevaplarınızı bekliyorum lütfen beni bu hatadan kurtarın Hatayı çözebileceğini düşündüğünüz kişilere de sorabilirsiniz.. Bir şekilde şu hatayı çözelim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler