Şimdi Ara

Dead and Gone - [ Bir Şizofrenin Yaşamı ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Dead and Gone - [ Bir Şizofrenin Yaşamı ]

Dead and Gone - [ Bir Şizofrenin Yaşamı ]

Film gerçekten kafa bulandırıyor. Filmin sonunda bile hâlâ kimin ne olduğunu anlamayabilirsiniz.
    Resmen izleyeciyi de şizofren yapıyor.
    Başta filmi beğenmedik, değiştirelim falan dedik ama olaylar başlayınca fena sardı.
    Ayrıca filmin sonunda cast çıktı diye kapatmayın, film devam ediyor.
    Ben normalde kapatırdım ama bu sefer unutmuşum geldim baktım film devam ediyor.
    Ve burdan anlıyorum ki devam filmi gelecek.

• Afişi dikkat çekici,bir de önerini dikkate alınca izlenilesi bir film olacağını düşünüyorum.Bir deneyelim bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Afişi dikkat çekici,bir de önerini dikkate alınca izlenilesi bir film olacağını düşünüyorum.Bir deneyelim bakalım.

Filmi efekt yönünden falan beğenmeyebilirsiniz ama şizofrenlik duygusunu çok iyi yaşatıyor.
  • İlginç ama güzelmiş saol
  • Şİzofren? Ooo tam benlik
    İMDB puanı yerlerde bu arada(176 oy almış sadece)
    http://www.imdb.com/title/tt0489019/

İlk afişteki "Evil dead meets David Lynch" ne demek oluyor tam olarak? David Lynch filmlerine bir atıf mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Şİzofren? Ooo tam benlik
    İMDB puanı yerlerde bu arada(176 oy almış sadece)
    http://www.imdb.com/title/tt0489019/

İlk afişteki "Evil dead meets David Lynch" ne demek oluyor tam olarak? David Lynch filmlerine bir atıf mı var?

Hacı bırak şimdi İmbd'i, sen güven bana.
    Resmen filmi izlerken şizofren olduk ya, öyle bir film ki hangisi gerçek, hangisi hayal, hangisi katil v.s sorular arasında
    köşe kapmaca oynadık resmen.

• filmi izledim pekde beğenmedim çekimleri falan 2.sınıf,tabiki zevkler tartışılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crstyn

filmi izledim pekde beğenmedim çekimleri falan 2.sınıf,tabiki zevkler tartışılmaz

+1 bnde biraz baktım hepsini izlemediğim için eleştirmek yanlış olur aama gorunenden yukarıdaki sonuç çıkarılabilir. Bu tarz illa kafamız karışsın derseniz
    İdentity
    memento , sizin için biçilmiş kaftan olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.