Şimdi Ara

DE - TR Vista ilginç problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Almanca Vista yüklü olan PC me bugün birde Türkçe Vista yükledim, fakat şöyle ilginç bi sorunla karşılaştım; Almanca Vistayı açtığım zaman Almanca vistayı (C) Türkçe vistayı (E) Bülent bölümünü (F) olarak gösteriyor fakat Türkçe Vistayı açtığım zamanda Türkçe Vistayı (C) Almanca vistayı (D) Bülent bölümünü ise (E) olarak gösteriyor, bu işte bi saçmalık yokmu hangi tarafı açarsam ikisindede kendini (C) bölümü olarak gösteriyor, acaba Vistada bu şekildemi oluyor? Birde açılışta ilk olarak Türkçe Vista açılıyor ama ben Almanca açılmasını istiyorum, açılıştaki bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Olması gerektiği gibi.
    Ama isterseniz sürücü isimlerini değiştirebilirsiniz.

Açılıştaki açılacak vindowsu ve açılış süresini Sistem - başlangıc ve kurtarma ..... içerisinden değiştirebilirsiniz...
  • Selam arkadaşım, PC de denetim masası >>>> sistem >>> başlığı altında başlangıç ve kurtarma diye bi şey göremedim biraz daha açıklayıcı yazar mısın? Teşekkürler.
  • bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de.gelişmiş sekmesinde görürsün.ayrıca bir de vistabootpro programını bulup bi bak.illa vista kurmuş olman gerekmez.registry dosyalarıyla, başlangıçta hangi sistemi açayım diye sormasını falan ayarlayabiliyorsun.kolay gelsin.
  • Sağolun arkadaşlar sorunu hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.