Şimdi Ara

DDR5 RAM Piyasaya Ne Zaman Çıkar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkmıyor hocam çıkmıyor. Sistem toplayacağım DDR5 bekliyorum. Uzun zaman oldu bekliyeli. Şimdi sistemi toplasam 6 ay sonra DDR5 çıksa hem anakartı değiştir hem ramleri değiştir bi ton masraf.
    Neyse çok uzattım. Sizce ne zaman çıkacak bir tahmin daha alayım gitmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

Çıkmıyor hocam çıkmıyor. Sistem toplayacağım DDR5 bekliyorum. Uzun zaman oldu bekliyeli. Şimdi sistemi toplasam 6 ay sonra DDR5 çıksa hem anakartı değiştir hem ramleri değiştir bi ton masraf.
    Neyse çok uzattım. Sizce ne zaman çıkacak bir tahmin daha alayım gitmeden.
    Hocam ben böyle bir yorum yaptığımı bile unutmuşum 😁 ama şimdi baktım da ddr5 standartı zaten yayınlanmış bakın
     DDR5 RAM Piyasaya Ne Zaman Çıkar? vay be demek ki bilmişim. Bence siz ddr5 beklediyseniz biraz daha bekleyin hem ryzen 4 serisi filan da çıkıyor. He ekonomik olarak bakarsak şu aralar pc almak daha mantıklı tabii ki çünkü tl bazında olmasa da dolar euro bazında şu an donanımlar ucuz. Yılbaşından sonra hele bi de dövizlerin 10 TL yi geçmesinden sonra daha da zorlaşacak almak. Fakirleşiyoruz ülkecek.

• Evet hocam tutturmuşsunız gerçekten. Ben biran önce alıyım bilgisayarımı. Dediğiniz gibi hergün fakirleşiyoruz. Bakalım bu durum daha ne kadar devam edecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

Evet hocam tutturmuşsunız gerçekten. Ben biran önce alıyım bilgisayarımı. Dediğiniz gibi hergün fakirleşiyoruz. Bakalım bu durum daha ne kadar devam edecek.

Hocam inşallah konuştuğumuzda almışsınızdır 😁. Şu an sistem dizmek imkansıza yakın.

• DDR5 için en az 10 yılı gözden çıkarın.Çıksa bile değişen bişey olmayacak.Frekans hızları yükselecek sadece o da 4000MHz-5000Mhz arası belki daha az voltaj isteyecek.Başka bi artısı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 15 Şubat 2021; 4:10:48 >
  • Aldım hocam aldım  DDR5 RAM Piyasaya Ne Zaman Çıkar? 

Bizim memlekette fiyat hiç düşmez. Bugün aldığın yanına kâr kalıyor çok iyi anladım hocam. Eyvallah :))

• Bir sonraki nesil işlemciler DDR5 destekli olarak gelecek bu 2022 yazı ile 2023 başlangıcı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.