Şimdi Ara

DDR4 ram hakkında bilgi verirmisiniz ? neden pahalı ? fiyatının hakkını verir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • x99 anakarta ddr3 desteklemedıgı ıcın, bende sıstemı seneye guncelleme kararı aldım arkadaşlar hem yenı ıslemcıler cıkar hem ddr4 ram fıyatları bıraz duser yenı teknolojı otursun bıraz. hem ramlere extradan 1000 tl verecek butcem yoktu artık seneye yenı ıntel ıslemcıler cıkınca guncellerım sıstemı herkese bılgıler ıcın teşekkur ederım baya sey ogrendım sayenızde
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    fiyat konusunda ele alındığında çok erken teknolojik gelişmelere bakıldığında ise geç gelmiş bir teknoloji
    performans konusunda vaad ettiği bant genişliği ilerde epey iş görür bir hadise olacak ve ilginçtir ki gecikmeler daha yüksek olmasına rağmen testlerde ddr3 cl11 ramden daha iyi gözüküyor buda epey bir artı demek

kısaca ddr3 yerine ddr4 ramim olsaydı 4gb az ama bant genişliğinden dolayı oyunda epey bir performans kazanımım olurdu tabi aynı paraya ddr3 daha fazla ram alacağın için 4ün şimdilik pek bir anlamı mantığı yok 3200mhz standartlaşak gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

fiyat konusunda ele alındığında çok erken teknolojik gelişmelere bakıldığında ise geç gelmiş bir teknoloji
    performans konusunda vaad ettiği bant genişliği ilerde epey iş görür bir hadise olacak ve ilginçtir ki gecikmeler daha yüksek olmasına rağmen testlerde ddr3 cl11 ramden daha iyi gözüküyor buda epey bir artı demek

kısaca ddr3 yerine ddr4 ramim olsaydı 4gb az ama bant genişliğinden dolayı oyunda epey bir performans kazanımım olurdu tabi aynı paraya ddr3 daha fazla ram alacağın için 4ün şimdilik pek bir anlamı mantığı yok 3200mhz standartlaşak gibi geliyor bana

Epey bir performans kazanımı mı ?

0,2 Fps farkediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    kardeşim herşey fpsde bitmiyor ben watch dogsu 45 fps oynuyorum ama oyunu bıraktım neden arada takılıyor akıcı bi oyun deneyimi olmuyor windows 7den itibaren ram grafik belleğinede destek çıkıyor ddr3de 8 slotu doldursan orta seviye bi ekran kartı kadar bant genişliği ancak alırsın ddr4 ile birlikte bu durum değişecek gerek max kullananlar gerek oyuncular vram bant genişliği konusunda çok daha az sıkıntı yaşayacaklar

kısaca ddr4 gereksiz diyene kulak asmamak lazım ama şuan işin ekonomik boyutu elbette gereksiz durumuna düşüyor yarın öbür gün ucuzlayınca herkes ddr4 için kapışacak 3ün kimse yüzüne bakmayacak ddr2de olduğu gibi
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam, karşılaştırma yaparken şöyle bir şey düşündüm, ramin mhz değerini cl değerine böldüğümüzde hangisi daha yüksekse o kısmen daha iyi diyebiliriz örneğin sizin verdiğiniz örnekteki 400/2=200, diğeri ise 160 çıkıyor, ilkinin çıkan sayısal değeri daha yüksek olduğu için 400mhz cl2 ram daha iyi diyebiliriz sanki. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bu performans ve son cikan donanim kurma kompleksligi

DDR4 simdi simdi bir b....k. A yaramaz intel in son islemcileri bile saat frekansi kac ki +%15 olsun ve 50 çekirdek olsa ne b....k a yaricak.

Sadece daha az ısı ve daha az enerji işine yaricak. Buda ev kullanıcısı için gözardı edilecek bir düzey.

Yüzlerce bilgisayar çalıştıran bir firmanın işine yarar.

Su an sadece kaydadeğer sadece işlemciniz 3.0 Ghz üstü ve ekran kartınızı PCIE 3.0 GTX 750Ti DX 11 veya üstü yapın gerisi fasa-fiso.

ben sadece DX12 GTX 960Ti yi bekliyorum.

Tabiki bu mantık şu an için gecerli.

Gerisi boş. DDR 4 nezaman 3000 Mhz ustu ve CL 10 a yaklaşırsa ve ucuzlarsa o zaman 5. Nesil CPU ve DDR4 Ram platformuna geçerim.
    Ozaman gercekten hız farkı olur.

Kanmayın kompleksli arkadaslar, kandırılmayın. Para tuzaklarından sakının.

HADI SIZE DDR10 LU 20. NESIL CPU LU PCIE 8 LI USB - SATA 9 LU ve ENERJI HARCAMAYAN SISTEM KURMA RUYALARI GORME DILEGI ILE HOCAKALIN.
    BIRUN TABIKI FAZLASI.........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.