Şimdi Ara

DDR3 1333(O.C.)/ 1066 / 800 destekleyen anakarta overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 4 gb ddr3 1333 mhz ram aldım slota taktım fakat fanlar çalışmasına rağmen ekranda herhangi bir hareket olmadı bilgisayar açılmadı O/C için ne yapmam gerek acaba teşekkürler

Anakartım bu

http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5P41C/#specifications

Birde ddr2 667 mhz üzerinde takılı olan ram var ddr3 1333 mhz ile aynı anda çalışsa herhangi bir çakışma olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 8 Aralık 2012; 0:20:19 >

• arkadaşlar bi yardım ram'i takıyorum bilgisayar açılmıyor 1333 mhz nasıl yapılır
  • DDR2 667Mhz ile DDR3 1333Mhz aynı anda ç-a-l-ı-ş-m-a-z.
    Overclock ile alakası yok,direk çakışıyor.Hatta çakışmayı bırak birbirleriyle savaşıyorlar.
    Ya sadece DDR2 takacaksın yada sadece DDR3 takacaksın ikisi bir arada gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 7 Aralık 2012; 20:40:59 >
  • evet az önce dediğin gibi 2'sini birden taktım bip bip diye ötmeye başladı ddr2'liği çıkarıp ddr3'ü takıyorum bu sefer fanlar çalışıyor görüntü gelmiyor

ddr3'üde destekliyor o.c ile ama oc yapmayı bilmiyorum nasıl oc yapabiliriz peki
    2 x DIMM, DDR3 1333(O.C.)/ 1066 / 800 Memory
    2 x DIMM, DDR2 1066 (O.C.) / 800 / 667 Memory
  • Up arkadaşlar acil yardım
  • Sadece DDR3 olanı takıyorsanız ve çalışmıyorsa, o RAM sistemle uyumsuz başka bir RAM alacaksınız, olayın O/C ile de alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.