Şimdi Ara

DDR2 RAM VE DDR3 RAM AYNI ANDA ÇALIŞIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lisanslı XP home kullanıyorum. malum destek bitiyor. win 7 ultimate x86 veya 64e geçmek istiyorum. mevcut ram 1x2 gb kingston ddr 2 800 mhz ram var

highpower 500 watt psu 512 mb ekran kartım var

anakartım
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p35c-s3_1x

4 GB'a kadar sistem bellek desteği sağlayan 2 x 1.5V DDR3 DIMM soketi
    8 GB'a kadar sistem belleği desteği sağlayan 4 x 1.8V DDR2 DIMM soketi
    Çift kanal bellek mimarisi
    DDR3 1333*/1066/800MHz bellek desteği
    DDR2 1066*/800/667MHz bellek desteği

takviye kingston marka ram aslmak istiyorum ddr2 ramlar drr3 ten pahalı. soruma gelince ddr2 ram yanına ddr3 ram alsam aynı anda çalışır mı ?

bu anakarta uygıun 1 gb veya 2gb saphire ekran kartı tavsiye edebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 5 Mart 2014; 17:32:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

lisanslı XP home kullanıyorum. malum destek bitiyor. win 7 ultimate x86 veya 64e geçmek istiyorum. mevcut ram 1x2 gb kingston ddr 2 800 mhz ram var

highpower 500 watt psu 512 mb ekran kartım var

anakartım
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p35c-s3_1x

4 GB'a kadar sistem bellek desteği sağlayan 2 x 1.5V DDR3 DIMM soketi
    8 GB'a kadar sistem belleği desteği sağlayan 4 x 1.8V DDR2 DIMM soketi
    Çift kanal bellek mimarisi
    DDR3 1333*/1066/800MHz bellek desteği
    DDR2 1066*/800/667MHz bellek desteği

takviye kingston marka ram aslmak istiyorum ddr2 ramlar drr3 ten pahalı. soruma gelince ddr2 ram yanına ddr3 ram alsam aynı anda çalışır mı ?

bu anakarta uygıun 1 gb veya 2gb saphire ekran kartı tavsiye edebilirmisiniz

ddr 3 800 mhz çalışan ramı yok eğer bios ayarlarından yeni alığın ramı 800mhz ye indirebilirsen kullanılabilir

yalnız zannediyoerumki bios otomatik man en düşük mhzdeki rama görede ayarlıyordu emin değilim

ddr 3 ve ddr 2 arasında 3 tl fark oynuyor

ekran kartı olqrakta 2 gb hd 7850 önerebilirim

• Kesin olmamakla birlikte ddr2 ve ddr3 ram aynı anda kullanılmıyor ya ddr2 yada ddr3 tercih edeceksiniz dediğim gibi kesin bilgi değil iyice araştırıp ona göre karar verin.

Bende 6gb ddr3 ram var işlemcim p4630 3ghz 800 fsb ramlerim 1333 mhz ancak 800 mhz'de çalışıyorlar bilginize
  • iyice kafam karıştı. net bir bilgisi olan varmı?
  • Sanırım burada senin sorunun cevabıhttp://forum.donanimhaber.com/m_52634949/tm.htm
  • Büyük ihtimalle mavi ekran sorunlarından kafanı kaldıramaz hale gelirsin. Birlikte çalışsalar bile DDR3'ler DDR2 ile aynı saat hızlarında, DDR2 gibi çalışacaktır.
  • ddr 2 ddr3 ile aynı anda çalışmaz ya ddr3 takacan yada ddr2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd6000+ 4 gb ram sistem bi tuhaf?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selamlar ddr2 ramle ddr3 ram kesinlikle aynı çalışmaz nedenine gelinçe önce voltaj değerleri farklı,sonra çalışma frekansları farklı,yani anlayacağın bu bir arabaya iki farklı motor takmak gibi anakartın sitesinden ddr3 ramın hangi modelini destekliyorsa onu öğren o modeli anakartına tak.
  • öyle bir teknoloji gelişmedi
  • anlaşılan ddr2 ram alıcam yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.