Şimdi Ara

DDR2 fiyat avantajı yakaladı, PlayStation 3 zarar ile başlayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: azmo

quote:

Orjinalden alıntı: akaras

BU benim düşüncem, ama unutmayalım ki bu ülkede marka bağımlılığı var. Bu nedenle XBOX 360 çok iyi oyun desteğine sahip olsa bile sırf bizim bilinsiz tüketicilerin SONY hep en iyidir [Kral dan bile daha kralcı olmalarından] düşüncelerinden dolayı işi SONY ye göre daha zor.

Arkadaşım beni adam yerine koyup burda ürününü satmaya bile lütfetmeyen microsoftun xbox'ına niye para vereyim?Türkiyede xbox kullananlar hep dışarıdan getirdi/getirtti şu gün bile microsoft xbox satıyor mu ?benim bildiğim hayır.Ondan sonra ben gidip xbox360 alacakmışım

e alayı korsan. adam konsolu zararıne veriyor , oyunlardan kar edecek. Ama burada alayı korsan. neti olmayan cd ciden. Neti olan p2p den çekiyor boyuna.. burada bi satmaya kalksa batar zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

quote:

Orjinalden alıntı: azmo

quote:

Orjinalden alıntı: akaras

BU benim düşüncem, ama unutmayalım ki bu ülkede marka bağımlılığı var. Bu nedenle XBOX 360 çok iyi oyun desteğine sahip olsa bile sırf bizim bilinsiz tüketicilerin SONY hep en iyidir [Kral dan bile daha kralcı olmalarından] düşüncelerinden dolayı işi SONY ye göre daha zor.

Arkadaşım beni adam yerine koyup burda ürününü satmaya bile lütfetmeyen microsoftun xbox'ına niye para vereyim?Türkiyede xbox kullananlar hep dışarıdan getirdi/getirtti şu gün bile microsoft xbox satıyor mu ?benim bildiğim hayır.Ondan sonra ben gidip xbox360 alacakmışım

e alayı korsan. adam konsolu zararıne veriyor , oyunlardan kar edecek. Ama burada alayı korsan. neti olmayan cd ciden. Neti olan p2p den çekiyor boyuna.. burada bi satmaya kalksa batar zaten.

Azmo kardeş:
    Oynadığın oyun ya da kullandığın programların kaçı orjinal ve lisanslı? Ya da dinlediğin mp3 veya film cdlerinin kaçı orjinal?
    Yeni alınan ekran kartlarının yanında verilen eşantiyonlardan başka.

Sen önce bir korsan olayını bırak bak adamlar seni nasıl adam yerine koyuyorlar.

• Canım arkadaşım beni tanımadan yazmışsın, ben vakti zamanında paramla orijinal mech commander aradım bulamadım .fps vb zaten oynamam vakti zmanında aldığım markalı pcden kalan lisanslı windowsumu kullanıyor open office le gül gbi geçinip gidiyor film tv vb.seyretmiyorum mp3 ile ise hiç alakam yoktur popçular genelde sinirimi hoplatır sm=s17.gif]

Gelelim asıl meseleye ps2 niye satıyor ozaman bu ülkede ?sizin mantığınızla onlarında satmaması lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 25 Temmuz 2005, 0:53:56 >
  • ps2 satıyor ama nasıl, abd de japonyadan ve avrupadan sonra, oralarda talep düşünce ve üretim maliyeti satış fiyatına denk gelince satıyor. ki o "çipli" ürünlerinde resmi ithalatçı tarafından getirildiğini sanmam, yani dışarıdan alıyor adam burda satıyor. bu korsan ahalisi ürüne değil isme baktığındanda ismi Türkiye'de daha iyi bilinen ve satması daha kolay ps2 yi getiriyor xbox, gamecube bulunmuyor. bu gidişlede bulunmayacak, Allah'tan online oyunlar artıyorda millet orjinal almaya mecbur kalmaya başladı yoksa daha uzun yıllar, oyun kutusunda gelen bir sürü ıvır zıvırdan mahrum kalacaktık. (zamanında C&C: red allert ile gelen t-shirtü hâlâ saklarım)
  • ps2 resmi olarak düzgün fiyatlandırmayla satılıyor mu? Şu an dahi çipli bir ps2 fiyatı 1.5 milyarken fason slim ler de 350 milyon iken ve garantiye verilen bir ürünün seri nosuyla beraber Singapur Tayvan Çin seyahati yapması gibi bişey sözkonusu iken

(bu demektir ki TR de yedek parça desteği başta olmak üzere resmi oturmuş bir teknik servis BULUNMAMAKTADIR=YOKTUR , OLMAYACAKTIR DA)

Böyle bir durumda resmi olarak satılması gibi bişeyden sözetmemiz imkansız. Yani SONY ye kalsa onlar da satmayacak.

Seri olarka ithal edip kafalarına göre, keyfe keder fiyat koyup satıyorlar.

Bir yerde 350 milyon diğer yerde 450 500... Ve hepsinin kalitesi farklı farklı.. Uygulanan çipler de farklı. O fiyata son nesil donanımları olan mainstream pc yaparım ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

ps2 resmi olarak düzgün fiyatlandırmayla satılıyor mu? Şu an dahi çipli bir ps2 fiyatı 1.5 milyarken fason slim ler de 350 milyon iken ve garantiye verilen bir ürünün seri nosuyla beraber Singapur Tayvan Çin seyahati yapması gibi bişey sözkonusu iken

(bu demektir ki TR de yedek parça desteği başta olmak üzere resmi oturmuş bir teknik servis BULUNMAMAKTADIR=YOKTUR , OLMAYACAKTIR DA)

Böyle bir durumda resmi olarak satılması gibi bişeyden sözetmemiz imkansız. Yani SONY ye kalsa onlar da satmayacak.

Seri olarka ithal edip kafalarına göre, keyfe keder fiyat koyup satıyorlar.

Bir yerde 350 milyon diğer yerde 450 500... Ve hepsinin kalitesi farklı farklı.. Uygulanan çipler de farklı. O fiyata son nesil donanımları olan mainstream pc yaparım ben.

+1

• YA ADAM KÖRÜ KÖRÜNE ZARAR EDECEĞİ Bİ İŞE GİRMEZ, YA DONANIMINDAN YA DA OYUNLARINDAN ÇIKARIR O ZARARINI
  • hala 50$ zarar etmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 24 Mayıs 2009; 17:25:56 >
  • 4 yıllık konu hortlamış be. Helal hep böyle devam RUUUUN ZOMBIES!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.