Şimdi Ara

DDR1 için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 128 mb fx5200 ekran kartım var ddr1 destekli buna en yüksek hangi ekran kartı olabilir kaç mb? 256 dan daha yüksek varmı

• ddr1 destekli derken arkadaşım slotu agp sanırım agp her kart olur ekran kartlarının ddrs i farketmez diye biliyorum
  • kardeş ikinci el bir hd 3650 agp 512 mb ddr2 128 bit hdmı bir ekran kartı al 60-70 tl civarı ama benim ekran kartımda fx 5200 dü ve hd 3650 512 mb agp kartı alıp pc ye taktım oyunlarda yüzde yüz artış sağlandım

şimdiye kadar oyun yerine resmen çizgi film görüntüsünde oyun oynamışım özeliikle crysis call of duty 4 ve call of duty moder warfare nfs shift gibi oyunlarda görüntü mükemmeldi

ama bu arada en az 400 wattlık adam gibi güç kaynağı psu alman gerecek kardeş...
  • agp de arkadaşın dediği gibi en yüksek 3650 var sanırım ama ona da yatırım yapmaya değmez.
    bu kartı takınca power sup yetmeyecek bi de sağlam powersup alman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

agp de arkadaşın dediği gibi en yüksek 3650 var sanırım ama ona da yatırım yapmaya değmez.
    bu kartı takınca power sup yetmeyecek bi de sağlam powersup alman gerek.

dediğin gibi yatırım yapmaya değmez ama 50 liraya hd2600 xt veya hd3650 ddr3 alınabilir....256-512 mb pek fark etmez...
    geçen sene arkadaşıma 2600xt iceq turbo yu 60'a almıştım, 300 watt Aopen ile sorunsuz

ayrıca AGP de en iyi kart Sapphire hd3850 ddr3 512 mb 256 bittir...
  • agpde en yüksek ati 3850var

size 1650pro yada 3650agp işinize yarıcakdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.