Şimdi Ara

DDoS saldırıları yapan hacker hapis cezası aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DDoS saldırıları yapan hacker hapis cezası aldı 

Üniversite öğrencisi olan 20 yaşındaki Adam Mudd, İngiltere’nin Old Bailey mahkemesi tarafından 2 senelik hapis cezasına çarptırıldı. Mudd 16 yaşından beri, oyunlar ve oyun servisleri başta olmak çeşitli hedeflere DDoS saldırıları gerçekleştiriyordu. 16 yaşında Titanium Stresser isimli malware’i yaratmasının ardından Xbox Live, Minecraft, Runescape ve diğer oyunları hedef alan milyonluk DDoS saldırıları gerçekleştiren Mudd, hedefindeki servisleri ve oyunları bir süre kullanılamaz hale getirebiliyordu.

Genç hacker yalnızca DDoS saldırıları gerçekleştirmekle kalmıyor, yaydığı malware’i DDoS saldırısı adına kullanmak isteyen kişilere 2 ile 310 dolar arasında değişen fiyatlarla satıyordu. Mudd’ın kendi başına yaklaşık 600 DDoS saldırısı gerçekleştirdiği ve hatta bu saldırıların birisinde kendi üniversitesini hedef aldığı biliniyor.

• hmmm
  • iyi olmuş

• jahrein bunu beğendi

• hapise atmak yerine devlet destek olabilirdi aslında sonuçta genç bir insanın 2 yılını yemek yerine hackerlık konusunda iyiyken güvenlik ile ilgili bir iş ayarlayabilirlerdi

• Ubisoft bunu beğendi

• Firmaların zararlarını göz önüne aldığınızda 2 yıl çok az bir rakam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu gibi hackerlar direk göz altına hapisten çıktıktan sonra bilgisayar yasağı koymalari lazim . Bu adam isterse dünyanın en iyi hackeri olsun . Hep bunun gibiler güzünden Psn-Xbox Live çöküyordu oyun firmalarından bahsetmiyorum . Kendini düşünen EGO'sunu tatmin etmek icin ddos saldırısı yapan herkesi kınıyorum !

• ddos bilgisayar programlarının temelidir ona hakim olan tüm yazılımlara hükmetme yetisini barındırabilir.......benim gibi
  • Geçen gün rakip bir siteye de saldırı yapıldı.

• 2 sene iyiymis. Hayati biten insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hackerda ben bildireyim. Bu şahıs kredi kartlarını sistemlere girip çalıyor, küçük meblağlarda alışverişler yapıyor. İzini sürüp şahısı buldum. Bursa'dan Hüseyin Yılmaz, telefon numarası 6616 ile bitiyor. Geçen gün benim kredi kartı çalıp Boynerden alışveriş yapmayı denedi ama bende onun ev adresinden, 7 göbeğine kadar herşeyini çıkardım. Polisede vereceğim, siber suçlara da... Telefonuna bakmıyor... Tanıyan vb... dikkat etsin.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla online alışveriş için sanal kartlar var. Daha güvenli diyorlar. Ne kadar doğru ben de bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.