Şimdi Ara

DD ile koşullu geçme nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan 2.41 yarıyıl ortalamam var. sisteme düşmeyen 3 kredilik cb notum daha var sanıyorum 2.5 ortalamam tutuyor. sistem otomasyonda dd'yi otomatik olarak düzeltir mi? okulun yönetmeliği şöyle;

http://oidb.nku.edu.tr/NAMIKKEMAL%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0%C3%96NL%C4%B0SANSVEL%C4%B0SANSE%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M-%C3%96%C4%9ERET%C4%B0MY%C3%96NETMEL%C4%B0%C4%9E%C4%B0/0/s/3940/4038

• ortalama 2 nin üstündeyse geçiyon o dersten diye biliyom
  • dd olarak geçersin
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    yönetmelikte 2.5 ve üstü yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallop Tüpü

yönetmelikte 2.5 ve üstü yazıyor.

he sizde öyleyse 2.5 üstü yap geç , ortalaman 2.41 miş açıklanmayan derslerin hepsi açıklanınca 2.50 üstü olursa geçtin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 31 Ocak 2017; 19:14:39 >
  • Valla okula göre değişiyor namıkkemal de okuyan varsa en doğrusu onun dediği. Ya da arkadaşlarından bilen olduğunu düşündüğün varsa ona sor. Üst sınıflara sor onlar özetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 dersten koşullu geçtim. Ortalamam 2.23tü ve geçme notu 2. O derslerden yana sıkıntım yok değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortalamanız 2.5 üzeri olduğunda DD ve DC derslerini geçiyorsunuz lakin o dersler DD veya DC olarak kalıyor. Eğer okulunuzda DD veya DC derslerini tekrar etme şansı varsa tekrar edebilirsiniz o dersleri böylece ortalamanız yükselir.
    evet notu gözükmeyen tek ders kaldı onu da hocaya sordum. bütten 80 vermiş ortalamaya 68 ile cb düşecek. arkadaşa hesaplattım son haliyle 2.54 oluyor. inşallah başka taş koymazlar önüme. son sınıftayım çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.