Şimdi Ara

DC Universe Online (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.438
Cevap
10
Favori
168.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PVP setlerini giydiğinizde Combat Ratinginiz artmıyor diye biliyorum zaten.. PVE set ve Görevlerden gelen setlerle Combat ratinginiz artıyor,item leveli nekadar yüksekse,combat ratinginizi arttırıyor.. Tabi birde bunun Socket basma olayı var,socket basıncada lvl 62 olan bi itemi lvl 70 yada 72 yapabiliyorsunuz.. Buda bastığınız Socket Planına bağlı.. Socket Planı (mesela Power and Might II) daha az level ve stat arttırırken Power and Might IV daha fazla arttırıyor gibi =) ..
  • Arkadaşlar bu marketplace den butterfly wings tarzı özel style itemlerini aldıktan sonra bu itemlerin nereye geldiğini bilen var mı ?
  • merhaba arkadaşlar ben gadget controller cr 46 yım ama hala controller ne yapar anlayamadım nasıl mana vericem debuff özelliğim nasıl oluo powerleri nasıl vermem lazım bide rifle ve hand blast kullanıoyrum doğru bi seçim mi ?
  • Arkadaşlar forumda yeniyim o yüden sorunun çözümünü bulamadım.Dc Universe Online'ye giriş yapıp karakterimi yapıyorum tam oyuna başlayacağım disconnect hatası veriyor nolur çözümünü söyleyin neden kaynaklanır??
  • Eu PVP'de Hero mu yoksa Villian tarafında mı Türkler daha fazla? Oyundan anlamayan birisi olarak sıradan sorularım var.Hangi silah hangi güç daha iyidir? 5v5 gibi pvplerde uçma , koşma hangisi daha avantajlıdır?
  • Merhaba. Oyuna bir süredir merak saldım. Bu süre içerisinde Mental Troll kullandım. Bir süre sonra kafama esti bi de sorcery healer açayım dedim. Lakin Healer için Statlar ile ilgili pek bilgim yok. Açmam gereken skilleri biliyorum ama itemlerin verdiği statlardan hangisine yüklenmem gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3ony

    Merhaba. Oyuna bir süredir merak saldım. Bu süre içerisinde Mental Troll kullandım. Bir süre sonra kafama esti bi de sorcery healer açayım dedim. Lakin Healer için Statlar ile ilgili pek bilgim yok. Açmam gereken skilleri biliyorum ama itemlerin verdiği statlardan hangisine yüklenmem gerekiyor?

    Merhaba. Healer de arttırılması gereken statlar Restoration ve Powerdır. Restoration verdiğiniz heallerin miktarının çoğalmasını sağlar. Power ise online oyunlarda tabir ettiğimiz şekilde mananızın yani skill kullanabilmek için gerekli olan sağ üst kısımdaki mavi bölümün maksimum değerinin artmasını sağlar.
  • arkadaşlar ben DCUOyu uzun süredir oynuyorum ama az önce girdiğimde connectingde kaldı üstte waiting for character list yazıyo ve donuyo ve masaüstünde crash reporter diye bişey çıkıyo ve oyun vermemeye başlıyo yardım edermisiniz
  • "arkadaşlar ben DCUOyu uzun süredir oynuyorum ama az önce girdiğimde connectingde kaldı üstte waiting for character list yazıyo ve donuyo ve masaüstünde crash reporter diye bişey çıkıyo ve oyun yanıt vermemeye başlıyo yardım edermisiniz" olacaktı afedersiniz
  • Beyler klan var mı ya ? eu'da oynuyorum.
  • Oyun ücretlimi oldu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tafodelo

    Oyun ücretlimi oldu ?

    Hayır hala ücretsiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Türk_

    quote:

    Orijinalden alıntı: tafodelo

    Oyun ücretlimi oldu ?

    Hayır hala ücretsiz

    Sağol steamda felan 50 lira yazıyordu kafamı karıştırdı
  • Arkadaşlar Bow oynamak istiyorum Dps için hangi power daha mantıklı olur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Arkadaşlar Bow oynamak istiyorum Dps için hangi power daha mantıklı olur ?

    Nature power
  • beyler yeniyim şuan yükleniyoda pvp de türkler herodamı daha çok yoksa villagedemi eu oynamayı düşünüyorum bi yardım para falan yatıracam yeşil feneri alacam(controller) bi yardım edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan71 -- 17 Şubat 2013; 20:37:48 >
  • dc universe ü ps3 te oynuyorum bi türlü EUSP server açamadım. Ps3 hesabım türk hesabı ingiltere hesabı açtım fakat ordada olmadı acil yardım edebilirseniz sevinirim.
  • merhabalar.

    bu oyunu indirdim ardından hesap açıp oyuna giriş yaptım. aşağıda 16gb patch atmam gerektiği yazıyordu bende oyunu beğendiğim için elektriğe kıydım ve 2 gece bilgisayarımı açık bırakıp patch'i yaptım. play yazısına bastım ve yaklaşık 15-20 dakika oynayıp oyunu kapattım. ertesi gün memlekete gittim orada oyunu açıp giriş yaptığımda aşağıda tekrar 16gb patch atmam gerektiği yazıyordu. ben tekrar 2 gece açık bırakıp bu patch'i atamam yardımcı olun acil lütfen.
  • Arkadaşlar Premium alınca tüm özellikleri alabiliyormuyuz yeşil fener elektriik vs.

    birde bi arkadaş forum donanımdan demişti bi bu konuda elektirik alınca süresiz premium veriyor dogrumu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Eu PVP'de Hero mu yoksa Villian tarafında mı Türkler daha fazla? Oyundan anlamayan birisi olarak sıradan sorularım var.Hangi silah hangi güç daha iyidir? 5v5 gibi pvplerde uçma , koşma hangisi daha avantajlıdır?



    oynadığım dönemlerde iki taraftada yeteri kadar türk vardı öncelikli olarak uçma daha avantajlı diyebilirim kovalarken bina tepesine çıkmak hoplamak zıplamak koşmaktan uçmak daha yararlıydı en azından bence daha kolaylıktı silah olarakta dual pistolle ve bowla çok iyi verim aldım yetenek olarakta buz öneririm şuan aktif olarak oynamadığım için pek yardımdı olamıycam oynadığım dönemde söylediklerimle gayet iyi randıman almıştım
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.