Şimdi Ara

DC Universe Online (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
10
Favori
169.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut1236

Merhaba arkadaşlar oyunda yeniyim 12 levelim kasıyorum kasıyorum ama bana bir eksiklik varmıs gıbı gelıyor cabuk ölüyorum.. ozellıkler bunlar yardımcı olursanız sevınırım

Team: hero
    Mentor:Superman
    Power:Fire
    Weapon:Brawling
    Movement: Flight

daha 12 lvlsin pvp de mi ölüyosun pve de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Merhaba arkadaşlar oyunda yeniyim 12 levelim kasıyorum kasıyorum ama bana bir eksiklik varmıs gıbı gelıyor cabuk ölüyorum.. ozellıkler bunlar yardımcı olursanız sevınırım

Pvp deyim. Acaba biryerde yanlıs mı yapıyorum weapon falan mı yanlıs acaba ? cunku baslarken bilgisizce hangisi hosuma giderse seçtim
  • quote:

quote:

quote:

Pvp deyim. Acaba biryerde yanlıs mı yapıyorum weapon falan mı yanlıs acaba ? cunku baslarken bilgisizce hangisi hosuma giderse seçtim

son sayfaları okursan işine yarar bir sürü bilgi edinirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

• Arkadaşlar 22 level fireyim. İconik 22.level yeteneklerine puan verdim ama yetenek yerlerine yerleştirip kullanamıyorum, sadece puan vermekle kaldım yardım edin neden oldu bu böyle -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksiders92 -- 17 Haziran 2012; 3:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksiders92

Arkadaşlar 22 level fireyim. İconik 22.level yeteneklerine puan verdim ama yetenek yerlerine yerleştirip kullanamıyorum, sadece puan vermekle kaldım yardım edin neden oldu bu böyle -.-

onlar pasif yani 22 lv ionic spellerine verdigin zaman üzerinde yazan özellikleri verir.
  • beyler mobil ödeme yapılarak herhangi bişey alınmıyor dimi dc'de ??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya kusura bakmayın ama arastırdımda pek birşey anlamadım. . özellikler şunlar;

Skill sıfırlayıp hangi weapon u alsam iyi olur ve hangi skilleri açsam ? olmadı 0 dan yeni karakter açmayı düşünüyorum Damage olmak istiyorum bu arada .

• oyun iyi güzel hoşda legend üyelik olmadan bu oyun yalanmış :D
  • Yani fly,speed,acrobatic bunlar sana kalmış bişey hangisi kolayına geliyosa onu seç

Silah olarak brawling çok güzel olur damge karaktere ama ben yapamadım işte çok yavaş geldi bana.Shield kullanıyorum şuan ve çok memnunum range melee hiç farketmez dps ye o da sana kalmış hangisinin comboları kolayına geliyosa

Power olarak farkettiysen karakter açarken hiç bi sınıfta dps ya da damage yazmıyor yani her powerdan olur senin yapılandırmana itemine kalmış bişey.Mesela ben lantern dpsyim hiç fena değil.Electricity,Fire,Gadget gibi sınıflarda çok iyi iş yapar damagede.Herşey sende bitiyor yani kafanda yapılandır bi tane karakter sonra onu oyuna geçir herşeyden herşey olur yani sadece senin oynamana yapılandırmana kalıyor iş :)

Bu arada ben şuan DPS-Lantern-Fly-Shield ama son bi kaç gündür DPS-Electricity-Speed-Martial Arts dönmeyi düşünüyorum.Baştan hiç karakter açıp kasamam onca feat,mark falan filan hayatta uğraşamam ama dönersemde bi daha geri dönüşü olmayacak çünkü tuzlu bi iş.Tam emin olamıyorum ne getirir ne götürür diye.Sizlere sorim dedim düşünceleriniz neler ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya kusura bakmayın ama arastırdımda pek birşey anlamadım. . özellikler şunlar;

Skill sıfırlayıp hangi weapon u alsam iyi olur ve hangi skilleri açsam ? olmadı 0 dan yeni karakter açmayı düşünüyorum Damage olmak istiyorum bu arada .

Fire oynamadığım için bilmiyorum ama silah olarak Dual Wield öneririm. 3sol tık +1 sol basılı tut ile mob stunlanır sonra skilleri bas Şaka bi yana daha fazla dmg yapmak istiyorsan might yada precision çok veren itemler takman lazım ve skill point kasman lazım. Might skill dmg arttırır, precision ise silah dmg artırır. Ayrıca iconic powers da Weapons Expert (+3% Critical Attack Chance ) ve Tactical Genius (+10% Critical Attack Damage ) var. Yeterli skill point topladıktan sonra diğer silah combolarını ve pasif bufflarını da açmaya başla. Silah skillerinde Permanently Gain bonusları vardır, dmg olanları ilk önce açmaya bak Permanently Gain bonuslarının aktif olması için sadece skilli açman yeterli kullanmak şart değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: AloneWolf1453
    Power olarak farkettiysen karakter açarken hiç bi sınıfta dps ya da damage yazmıyor yani her powerdan olur senin yapılandırmana itemine kalmış bişey.

Aynen katılıyorum. Nature DPS'yim ve çok memnunum
    quote:

DPS-Electricity-Speed-Martial Arts dönmeyi düşünüyorum.Sizlere sorim dedim düşünceleriniz neler ?

Tam o özelliklerde tanıdığım bir dps var ve tam bir canavar. Sanırım full might kasmış, aşırı dps yapıyordu. Ama yinede sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 17 Haziran 2012; 16:44:04 >

• quote:

Yani fly,speed,acrobatic bunlar sana kalmış bişey hangisi kolayına geliyosa onu seç

Silah olarak brawling çok güzel olur damge karaktere ama ben yapamadım işte çok yavaş geldi bana.Shield kullanıyorum şuan ve çok memnunum range melee hiç farketmez dps ye o da sana kalmış hangisinin comboları kolayına geliyosa

Power olarak farkettiysen karakter açarken hiç bi sınıfta dps ya da damage yazmıyor yani her powerdan olur senin yapılandırmana itemine kalmış bişey.Mesela ben lantern dpsyim hiç fena değil.Electricity,Fire,Gadget gibi sınıflarda çok iyi iş yapar damagede.Herşey sende bitiyor yani kafanda yapılandır bi tane karakter sonra onu oyuna geçir herşeyden herşey olur yani sadece senin oynamana yapılandırmana kalıyor iş :)

Bu arada ben şuan DPS-Lantern-Fly-Shield ama son bi kaç gündür DPS-Electricity-Speed-Martial Arts dönmeyi düşünüyorum.Baştan hiç karakter açıp kasamam onca feat,mark falan filan hayatta uğraşamam ama dönersemde bi daha geri dönüşü olmayacak çünkü tuzlu bi iş.Tam emin olamıyorum ne getirir ne götürür diye.Sizlere sorim dedim düşünceleriniz neler ?

Speede dönmen şart deil aynı zamanda martial artsa dönmek icin 500 cash harcama sakın. sadece 1k cashe power type deistir gerisi önemli deil

• legend üyelik olmadan pvp arenalara karakterimiz giriş yapabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

legend üyelik olmadan pvp arenalara karakterimiz giriş yapabiliyor mu ?

Legends PvP
    Batcave
    Arkham Asylum
    Ace Chemicals

Arena PvP
    Australian Outback
    Fortress of Solitude
    S.T.A.R. Labs
    The Moon
    Batcave
    Watchtower Containment Facility
    The Pit
    Headquarters
    City Safehouses

Sadece altı çizili olan arenalar için legendary üyelik yada dlc almak şart.

Kaynak:http://dcuniverseonline.wikia.com/wiki/Arenas burda "Last Laugh" ile gelicek olan arenalar daha eklenmemiş.

• Benim üyeliğim premium ve 2dlc var (greenlantern ve flash) şuan tekrar başlasam sıfırdan iy iyerlere gelebilirmiyim ?
  • dlcler ve legend üyelik olmadan sarmiyor yahu :D
  • Arkadaşlar batman,superman,wonder woman bunların birbirinden farkları nedir? Dual wield,fire,acrobat oynuyorum.Normalde en çok sevdiğim batmandir ama her taraf karanlık içim daraldı,oyundan soğudum :D Supermanı oldum olası sevmem tayt bir de üstüne külot gibi bir şey :D Wonder womanı da tanımam yok büyü yok tanrılar felan.Sizce hangisini seçmeliyim?
  • Arkadaşlar HERO tarafında arkadaslıma yeni bir lig kuruyoruz ilgilenenler buraya mesaj atsın yeni baslayanlarada yardımcı oluruz ben bile yneiden kasıyorum 3 tane 30 lvlim var villianda onlarda :)

Şuan ki kurallar ;

Oyunda trade edebildiginiz yüksek levelli itemler satılmıcak alt levellere verilcek
    Planlar 1 kişide toplanıcak gereken kişilere verilcek
    Küfür olmayacak Saygı sevgi ön planda olacak. :)

Şimdilik bu kadar,

Edit : Ligin ismi "Kuvayi Milliye" gelmek istiyenler EU-HERO Tarafında "iett" ya da "PantherPaw" pm atsınlar :)
    Edit2: Oyunda cok hızlı yükselmemiz lazım o yüzden online oyunculara ihtiyacımız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OracionSeis -- 17 Haziran 2012; 23:11:50 >
  • ben oynuyorum ama us serverindayim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

ben oynuyorum ama us serverindayim :S

Launcherden EU yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.