Şimdi Ara

DC Universe Online (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
10
Favori
169.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hlight ister aoe oluyor ister single. aoe damage için yakın olman lazım single uzaktanda oluyor. Burada yok hayır benimki daha iyi class filan demeye çalışmıyorum. Bu oyunda elektrik aoe de tektir tabusu yanlış onu anlatmaya çalışıyorum. Mesela earth sağlam itemların varsa sadece yere vurmayla inanılmaz aoe damage yapıyor. Light oynayan kişi sayısı az oldugu için zevk alarak oynuyorum comboları filan baya zevkli oluyor.
  • aoe de tektir tabusu yapmadım en iyisinin onu oldugunu düsünüyorum en iyisi olmak tekdir olmak deildir bütün classlar zaten aode olabilir bende light oyuncusuyum dps sinin cok iyi oldugunu biiyorum ki en iyi supercharhe larda lightta kullandıgın silahta cok önemli zaten dedigin gibi rangeden aoe olmaz
  • lvl 30 cr40 full t2 pvp set healler sorcerer league arıyor...

Nick : LastEvil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -LasTEviL- -- 11 Mayıs 2012; 17:41:59 >
  • Earth ve Electrity alan skilleri yard ları aynı hiçbir farkı yok ve ben idda ediyorum herşeyi aynı ( sp, silah cr) olan herhangi bir class ve electrity kesinlikle fark atar benim main charim light tı eskiden onunda dpsini bilirim sonsuz comboyla bossa pek birşey yapamazsınız çünkü bir vuruşuyla comboyu bozar ayrıca dibine girmen gerekirki bu t4 raidler için şuanda riskli bir durum. AOE dpste electr,itye earth rakip getirmişler ama yinede diyorumki aoe de electritynin üzerine tanımam oynamasını bilene yalnız çok fazla power yer bu yüzden arkanızda iyi bir troller olmalı electritynin en iyi rolü themy de bellim oluyor bunuda belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBaron. -- 11 Mayıs 2012; 18:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBaron.

Earth ve Electrity alan skilleri yard ları aynı hiçbir farkı yok ve ben idda ediyorum herşeyi aynı ( sp, silah cr) olan herhangi bir class ve electrity kesinlikle fark atar benim main charim light tı eskiden onunda dpsini bilirim sonsuz comboyla bossa pek birşey yapamazsınız çünkü bir vuruşuyla comboyu bozar ayrıca dibine girmen gerekirki bu t4 raidler için şuanda riskli bir durum. AOE dpste electr,itye earth rakip getirmişler ama yinede diyorumki aoe de electritynin üzerine tanımam oynamasını bilene yalnız çok fazla power yer bu yüzden arkanızda iyi bir troller olmalı electritynin en iyi rolü themy de bellim oluyor bunuda belirtmek istedim.

katılıyorum hepsini gectim elektrik en saffaf karakter cok rahat dps yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBaron.

Earth ve Electrity alan skilleri yard ları aynı hiçbir farkı yok ve ben idda ediyorum herşeyi aynı ( sp, silah cr) olan herhangi bir class ve electrity kesinlikle fark atar benim main charim light tı eskiden onunda dpsini bilirim sonsuz comboyla bossa pek birşey yapamazsınız çünkü bir vuruşuyla comboyu bozar ayrıca dibine girmen gerekirki bu t4 raidler için şuanda riskli bir durum. AOE dpste electr,itye earth rakip getirmişler ama yinede diyorumki aoe de electritynin üzerine tanımam oynamasını bilene yalnız çok fazla power yer bu yüzden arkanızda iyi bir troller olmalı electritynin en iyi rolü themy de bellim oluyor bunuda belirtmek istedim.

Su anda 85Cr light oynuyorum. Power ram/snap trap power st/fan combosu bossta ve uzaktan iyi damage yapıyor. power ram/whip trash power st/fan da yakından aoe olarak güzel damage veriyor. Bu comboları hızlı bi sekilde skill animasyonunun tamamlanmasını beklemeden yapmaya basladıgında cok fazla damage veriyor. Ayrıca hlight dpste silah combosu yapmıyorsun sadece comboyu bitirmek için zıplarken bi sag tık yapıyorsun o kdr onda da rifle aoesinden dolayı iyi oluyor.

• jolers funhouse görevini yapıyorum tekrar yapmamı istiyor ne yapmam gerek
  • bitirdigine emin ol! harlyi kestikten sonra yakalayıp robini serbest bırakman lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: QooCies

bitirdigine emin ol! harlyi kestikten sonra yakalayıp robini serbest bırakman lazm

tmm zaten onu yapmayınca çıkış açılmıyor ki :(
  • :S ilk defa karsılasıyorum böyle biseyle malesef yardm edemeyecem :(
  • Bende Eu Serverinde Oynuyorum.Tek Başımayım Eğer Varsa Bir League Premium Alıp Light Kasmayı Düşünüyorum Varmı Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar...
  • bir dps olarak power pointleri nasıl kullanıcam?
  • Normal Duo ve Alert'lerden kaç Marks Of Triumph kazanıyoruz ?
  • Duo olarak Hive ve Omac tan 2 er tane dierlerinden 1 er tane Alertlerde ise 4-5 arası deisiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

bir dps olarak power pointleri nasıl kullanıcam?

power pointlerini Power ına göre deisik dagıtabilrsin yani İce ın buildi farklıdır Light ın buildi farklıdır. istersen powerını söyle bana ben bi ayarlıyıveriyim olmadı sen deistirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RexaX ß -- 15 Mayıs 2012; 19:33:12 >
  • quote:

quote:

bir dps olarak power pointleri nasıl kullanıcam?

power pointlerini Power ına göre deisik dagıtabilrsin yani İce ın buildi farklıdır Light ın buildi farklıdır. istersen powerını söyle bana ben bi ayarlıyıveriyim olmadı sen deistirirsin

aga powera nerden bakıcaz?
  • lv 21 oldu solo görevler bitti nasıl kasıcam şimdi?
  • quote:

Duo olarak Hive ve Omac tan 2 er tane dierlerinden 1 er tane Alertlerde ise 4-5 arası deisiyor...

Hive ve Omactn 3 diğer duolardan 2 şer tane mark gelir
  • quote:

lv 21 oldu solo görevler bitti nasıl kasıcam şimdi?

21 lvlde solo görevler bitmez zaten her lvlde yeni solo görevler açılır fakat kasarken alert görevleri gelir alertleri yaparak hem alertten exp hemde görevden exp alırsınız buda bir lvl atlamanıza filan yarar fakat dediğim gibi solo görevler bitmez bulamıyıorsanız bölgeyi değiştirin gothama yada metropolise geçin oralarda bulabilirsiniz.
  • beyler ben dungeonlarda çok zorlanmaya başladım hemen bitiyor canım bosslarda :(
    lv 24
    power gadgets
    weapon martial arts
    movement acrobatics
    skill puanlarını sürekli silaha verdim power puanları kafama göre dağıtıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.