Şimdi Ara

DC neden başarılı filmler çıkaramıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son "justice league" filmini izledim ve açıkçası beni hiç tatmin etmedi.Flash , aquaman ve cyborg canlandıran oyuncular hiç uymamış sanki.İzledikten sonra aklında ne kaldı derseniz hiç bir şey. Bir yenilmezler filmine bakıyorum bir de buna gerçekten olmamış sanki bir şeyler eksik.Görsel efektlerle çok kalitesiz geldi.
    DC , nin önceki filmlerinden Batman ve Superman daha cok hoşuma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Mayıs 2018; 13:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cıvık ultroncuyu Justice League'in başına getirirsen olacağı budur. Gider avengers filminden sahne kopyalar. ( Banner ultronda natasha'nın göğsüne yüzünü dayıyor. JL'de Flash WW'nin göğsüne dayıyor )

Berbat bir yapılanma. MoS sonrası film yok. Yarım yamalak Castler ( Green Lantern yok. Martian Manhunter yok ) Solo filmlerin çıkmaması. Marvel'ı yakayayım adına ciddi atmosferi iğrenç espriler ile doldurma. BvS filmi ultimate edition ile çok daha güzel bir filmdi. Filmden her açıklayıcı sahneyi koparıp atmışlar. Superman'in cenazesinde uçaklardan birini kullanan kişi Hal Jordan imiş. Tamam hadi eyvallah özel bir detay. Ama Hal Jordan nerede ? Yok. Sen kemik JL koyma. Suicide Squad yap. Ki onu da berbat yap. Yönetmen kov. Milletin işine karış. Sahne çıkart. Tamamen WB'nin ot yemesi. Beter olsunlar. Elimden geldiğince IMAX giderdim IMAX filmlerine. Şimdi AC3 Rip bekler 2 gb tırt kalitede izler geçerim düzelmedikleri sürece.
  • Tek bir şey söylemek gerekirse bence plansızlık.
    Çünkü
    WB kötü bir firma değil(dc dışında konuşuyorum)
    Zack Snyder kötü bir yönetmen değil
    Cast kötü seçilmiş değil,hatta cuk oturmuş neredeyse hepsi
    Dc karakterlerinin kalitesi,derinliğine girmiyorum bile
    Ama bunlar o kadar plansızca ve yanlış birleştirilmiş ki ortaya böyle kötü bir sonuç çıkıyor.
    Bunları buraya iten şey ise maddi rekabet.Bir anda Avengers kalitesine çıkmak istemek.Bunda ise en büyük suç WB'nin.
  • Son film berbattı. Bilerek yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel bir formül buldu ve tuttu. Hepsini bu formül üzerine kurdu. DC ise hala deneme yanılma modunda. Bir an önce olsun istiyor. Acele ediyor. O yüzden elini yüzüne bulaştırıyor. DC marvele benzemek istiyor. Ama o ayarı tutturamadigi için son yaptığı yapım çizgi film gibi olmuş. Rezalet. En sevdiğim DC karakterleri coluk çocuk tiplemelerine döndü.

• Cıvık ultroncuyu Justice League'in başına getirirsen olacağı budur. Gider avengers filminden sahne kopyalar. ( Banner ultronda natasha'nın göğsüne yüzünü dayıyor. JL'de Flash WW'nin göğsüne dayıyor )

Berbat bir yapılanma. MoS sonrası film yok. Yarım yamalak Castler ( Green Lantern yok. Martian Manhunter yok ) Solo filmlerin çıkmaması. Marvel'ı yakayayım adına ciddi atmosferi iğrenç espriler ile doldurma. BvS filmi ultimate edition ile çok daha güzel bir filmdi. Filmden her açıklayıcı sahneyi koparıp atmışlar. Superman'in cenazesinde uçaklardan birini kullanan kişi Hal Jordan imiş. Tamam hadi eyvallah özel bir detay. Ama Hal Jordan nerede ? Yok. Sen kemik JL koyma. Suicide Squad yap. Ki onu da berbat yap. Yönetmen kov. Milletin işine karış. Sahne çıkart. Tamamen WB'nin ot yemesi. Beter olsunlar. Elimden geldiğince IMAX giderdim IMAX filmlerine. Şimdi AC3 Rip bekler 2 gb tırt kalitede izler geçerim düzelmedikleri sürece.

• MCU çıtayı öyle bir yere çıkardı ki DC bu saatten sonra bütün filmlerini Christofer Nolan'a çektirirse toparlar durumu.
  • Plansızca ve aceleci oldukları yorumlarına katılıyorum kesinlikle. MoS gayet iyiydi, 2.sini merakla bekliyorum. Justice League için acele edildi. Beğenmedim diyemem ama çok daha iyisi olabilirdi. 3 saati de kaldıracak bir filmdi bence, biraz kısa buldum. Cast çok iyi aslında. Kendi yollarını çizmeli ve sabırlı olmalılar. Bir anda Avengers'a rakip çıkamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Man of Steel hala en iyi DC filmi yalnız forumda Wonder Woman filmini tek seven ben miyim yav ? 😅 O filmde gayet iyiydi bence.

• Çünkü bir anda Marvel' a yetişemezsin . Batman Vs Superman gibi çok güzel bir çizgi roman olan eseri önümüze hemen sürdüler JL filmi çok erken geldi ve bence yanlış kahraman üzerine kurdular evreni Superman değilde Batman üzerine kurulsaydı sinema evreni çok daha iyi olurdu .
  • Yıllardır karakter ayırmadan dizi ve sinemalarını izlerim.
    Ancak DC bu işi maalesef beceremiyor.

Michael Keaton ve Deni De Vito 'nun oynadığı Batman ve Christian Bale'in oynadığı Batman 3 lemesi haricinde elle tutulur sineması yok. Hatta dizileri berbat bile diyebilirim.
    En güçlü karakterlerinden olan Flash'ı dizide maskara edebiliyor, yine Arrow' u bildiğin aşk çocuğu yapabiliyor. Ama bir Dare Devil, bir Agents of Shield öyle mi? Adamlar sinema tadında dizi çekmiş.

Batman Vs Suparman filmini sinemada izledim, maalesef beklediğimi vermedi. En kalite karakterleri bile filme oturtamadı.

Justice League???? Abi dolu dolu 5 karakterin var, boş bir film çıkıyor ortaya. artı yeşil feneri nasıl koymazsın oraya?

Marver dizilerini de sinematik evrene bağlayabiliyor.
    AOS da Thor'da oynayan Lady Sif bir kaç bölüm konuk oldu.
    Avengers, Thor, Demir adam gibi karakterlerin adı geçebiliyor dizilerde.
    Bu bağlamaları Marvel eskiden beri yaparken DC yeni yeni başladı.

fanboyluk gibi algılamayın ama Marvel ile DC arasında 3-4 gömlek kalite farkı var.
    Hem sinema hem dizi konusunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.