Şimdi Ara

dc++ hublara girebiliyorum download yapamıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hublara girebiliyorum 20 gb a yakın paylaşımım var divx worl vs bi sürü yere girdim fakat serch diyorum sadece benim bilgisayarımda olanlar çıkıyor ne yapmam lazım ????

• hadi ama yokmu bilen şu işi
  • settings kısmında aşağıda connection settings var.ordan

1.active yapıp ip ni yazabilirsin
    2.passive moda geçebilirsin.
  • ok saol bi deniyim sonuç alamaz isem tekrar yazarım
  • pasif deyince kullanabilmen lazım ama bildiğim kadarıyla pasif de iken herkese bağlanamıyosun.
  • en iyisi active ip seçeneği. dikkat etmen gereken şey active ip seçeneğini işaretlemek ve gerçek ip numaranızı girmek. (proxy arkasında iseniz proxy nin ip numarasını değil kendi ip numaranızı girmeniz lazım. bu önemli çünkü download yapamazsınız). yandaki port kısmına adsl modemde açılmış olan bir portu yazmalısınız. sharing kısmındada en az 4 upload slotu vermeyi unutmayın. 4 slotdan az açarsanız banlanabilirsiniz yada hublara bağlanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 26 Ağustos 2004, 8:44:40 >
  • psv olursan psvlerden dosya çekemezsin,act herkesden çeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modemde açılmış olan bir portu yazmalısınız demişsiniz ama modemde port açık mı veya nasıl açılıyor hiç bir fikrim yok!
  • modemimin markası geek pro max ue4
  • quote:

modemimin markası geek pro max ue4

Merhabalar,

GEEK ADSL Modemlerde P2P programlarına port açmak için yapmanız gerekenler sırası ile şöyle:

1. Public Port - Start, Public Port - End, Private Port altındaki kutulara port numarası yazın,
    2. TCP seçin,
    3. Host IP Address kısmına LANdaki bilgisayarın ipsini yazıyorsunuz (Örneğin; 10.0.0.8 gibi)
    4. Aynı işlemi UDP içinde uygulayıp 2. bir ayar ekleyin.

DCHUB'ın port numarasını bilmiyorum. Ancak Active/Passive ayarının yapıldığı yerde manual olarak port ayarı yapılıyor sanıyorum. Buradan portu kendiniz belirleyip, modeme de bu portu eklerseniz sorununuz çözülür.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla
  • benim zoom5110 modem var,hiç bi program için port falan açmadım,hepsinde max hızla çekiyorum.bence sorun porttan değil ya bben yine de bilmeden fazla sallamıyayım.
  • Anaconda modemde firewallı kapatmış olmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

benim zoom5110 modem var,hiç bi program için port falan açmadım,hepsinde max hızla çekiyorum.bence sorun porttan değil ya bben yine de bilmeden fazla sallamıyayım.

Modemin DMZ özelliğini enable etmiş olabilir misin acaba? (Modemin 5510 mu, 5110 mu birde?)

quote:

Orjinalden alıntı: error
    Anaconda modemde firewallı kapatmış olmayasın

Zoom modemlerde bildiğim kadarıyla firewall özelliği yok. Bridge filtering var sadece. Yanlış biliyorsam birisi tam olarak bilgilendirebilir mi acaba?

Saygılarımla
  • firewall aciktir, XP kullaniyorsan onun firewall'u acik olmasin?
    yada modemin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.