Şimdi Ara

DC++ ÇOOOOOOOOOK YAVAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DC++ kullanmaya başlayalı 2gun oldu fakat internet hızım 2kbps nin üzerine çıkmıyor normalde bir download yaptıgım zaman 27 ile 25 arası değişiyor hızım fakat DC++ söz konusu olduğunda bu hız 2kbps bu neden olabilir DC++ den anlayanlar yardımcı olsun

• 2gundur telekom yurtdisi cikislarinda problem var, belki ondandir.
  • mesajıma dikkat ettiysen normal veri hızım 25 ile 27kbps
  • aktif olmayı beceremiosundur belki dc+ da hub adminlerinden yardım iste
  • Öncelikle EN AZ 30 GB paylaş ki eli yüzü düzgün bi hub'a girebilesin..

Bi de RevConnect tavsiye ederim. DC++ 'a bir eklenti olarak nitelendirilebilir. Yaptığı şey de aynı dosya birden fazla kişide varsa hepsinden download ediyor. Bu da download hızını arttırmasa da download performansını artırıyor.
  • Download hizinin yavaş olmasinin tek nedeni var oda dosyayi çektiğin kişinin bağlantisinin yavaş olmasi. Lan T1 ve T3 kullanicilarindan dosya çekersen 25-27 KB/s hizlarina ulaşabilirsin.
  • En az 3 yada 4 slot aç.

1 slot açıksa download hızın dediğin gibi 2kbs üzerine pek çıkmıyor.

Ayrıca TCP optimizer gibi programlar var İnternet ayarlarını maksimum hız için ayarlıyorsun.
    onları araştır.

DC++ kullanırken netlimiter kullan ve XP nin kendi içindeki fireballu kapat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ohh ii olmuş, çatla
  • yalnızca iki olay
    1.dosya aldığın kişinin bağlantısı.orda yazan her zaman doğru olmuyor ama, t3 ten 200b ile ,28kbps den 25kb ile dosya çektiğim oluyor,sallaması bedava nası olsa oraya t3 diye.

2.adsl isen upload hızın.eğer netlimiter yoksa dc kullanamazsın zaten adsl ile.iddia edenler var ama ben söylüyorum imkansız.kaç kere denedim,25 ile çekerken limiti kaldırıyorum 3KB A BİLE ÇIKMIYOR DL.

256 için 4kb limit en iyisi.5 dedimi batıyor.

bir de şu kabloların kopması var tabi
  • Bu versiyonla çok hızlı

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»

Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!! Yeni !!!

Turk ++ Yenilendi. Daha hızlı Download yapmak için sizde Turk ++ kulanın !!!
    StrongDC++ son versiyonu baz alınarak hazırlanmıştır. Full Türkçe !!!
    Son Güncelleme Tarihi : 11/08/2006
    Download Linkleri :

http://rapidshare.de/files/28952190/TurkPlusPlus2.1.exe.html
    veya
    http://www.hemen paylas.com/download/1347074/TurkPlusPlus_2.1.exe.html

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErasentenatoS -- 11 Ağustos 2006; 10:46:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.