Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Tremors

Hocam Superman Yeni Dünya vol.1 ve vol.2'yi de öneririm. Özellikle vol.2 benim çok hoşuma gitti. Tekrar tekrar okuyup duruyorum

@Fast_Tortuga
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Ekledim

@Tremors

Hocam Superman Yeni Dünya vol.1 ve vol.2'yi de öneririm. Özellikle vol.2 benim çok hoşuma gitti. Tekrar tekrar okuyup duruyorum

@Fast_Tortuga

Valla açıkçası çok superman fanı değilim genelde batman ve flash okuyorum açıkcası ama cbr okuyordum şimdi bunlara geçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

DC Comics Fan Club

Bu gün 4-5 tane aldım bakalım bitince devam edeceğim. Dükkan olarak büyülü dükkandan aldım süperman ise Natilus den 25 tl aldım natilus de yky standı var gidin bakın derim.

Ben tanesini 20-30 tl ye alıyorum sen kaça alıyorsun?
    D&r biraz pahalı satıyor gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler wonder woman hakkında çok bilgli değilim de siz açıklarsınız umarım
    ww nasıl bu kadar güçlü? nasıl superman le kafa kafaya mücadele verecek kadar güçlü?
    bütün amazonlar onun kadar güçlü mü?
    ve bütün atlantisliler arthur kadar güçlü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

DC Comics Fan Club

Bu gün 4-5 tane aldım bakalım bitince devam edeceğim. Dükkan olarak büyülü dükkandan aldım süperman ise Natilus den 25 tl aldım natilus de yky standı var gidin bakın derim.

Ben tanesini 20-30 tl ye alıyorum sen kaça alıyorsun?
    D&r biraz pahalı satıyor gibi geldi.

Norma fiyattan yüzde 15 indirimli alıyorum çoğu zaman. Misal batmanlar 18 tl flash 20 jl ise 20 tl yine superman da 25 idi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• JL'nin ikinci cildi Şubat'tta çıkacakmış galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComicerPrime -- 1 Şubat 2015; 2:42:59 >
  • Beni de yazın.
  • Hocam bana sıralamayı söyler misin şimdi ? Üşenmeden yazabilen olursa çok sevinirim.
  • Dc nin şampiyonu kesin ve net Superman dir
    DC Comics Fan ClubDC Comics Fan Club

• SA
    bende superman yeni dünya bir ve yeni dünya ikiyi okudum güzeldi ikiside ben 15 liraya aldım ikisinide superman ve çelik adamları okuyan var mı ve güzel mi onu almayı düşünüyorum ve new 52 shazam ın vol 2 çıkmıyacak galiba aradım bulamadım .
    wonder woman da zeusun kızıydı galiba o yüzden diğer amazonlulardan daha güçlü ve hephaistosun yaptıgı kement ve bileklikleri var tabii :D
  • Beni de eklerseniz sevinirim. Zagor'dan başlayacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucasAuAn

Beni de eklerseniz sevinirim. Zagor'dan başlayacağım :)

Yalnız Zagor, DC Comics karakteri değil

• Beni de ekleyin arkadaşlar :)
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Olsun Ben Çizgi Romana başlayacağım DC Comics te okurum. :))
  • Bu Fan Club'a katılmak istiyorum mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabukage

Bu Fan Club'a katılmak istiyorum mümkün mü ?

Ekledim
  • Benide eklerseniz sevinirim.

Öncelikle konu başındaki resim ve açıklamalar çok güzel hazırlanmış yazanın ellerine sağlık.

Eski bir çizgiroman okuyucusu olarak birkaç şey söylemek istiyorum.

İlkokula giderken zagor ve kızılmaske okurdum.

Ortaokula giderken süpermen okumaya başladım.

Lisede spiderman okumaya başladım.

Sonra bi boşluk bıraktım duydumki süpermen ölmüş. Çizgi filmini seyrettim kurşun geçirmez adamın yumrukla öldürülmesini kınadım açıkça ??? Kriptonit felan bişey olsa neyse diyecektim. Sonra çizgi romanını okudum orda daha farklı bir senaryo kafam iyicene karıştı ??? 4 - 5 süpermen geliyor. Klon yapılıyor. Sonra başka bir yerde okudum ölmüyor geçici kalbi duruyor filan diye bu nasıl ÇELİŞKİ anlamadım.

Galiba şirketler değiştikçe kafalarına göre senaryo yazıyorlar buda tutarsızlık yapıyor.
    İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanadem

Benide eklerseniz sevinirim.

Öncelikle konu başındaki resim ve açıklamalar çok güzel hazırlanmış yazanın ellerine sağlık.

Eski bir çizgiroman okuyucusu olarak birkaç şey söylemek istiyorum.

İlkokula giderken zagor ve kızılmaske okurdum.

Ortaokula giderken süpermen okumaya başladım.

Lisede spiderman okumaya başladım.

Sonra bi boşluk bıraktım duydumki süpermen ölmüş. Çizgi filmini seyrettim kurşun geçirmez adamın yumrukla öldürülmesini kınadım açıkça ??? Kriptonit felan bişey olsa neyse diyecektim. Sonra çizgi romanını okudum orda daha farklı bir senaryo kafam iyicene karıştı ??? 4 - 5 süpermen geliyor. Klon yapılıyor. Sonra başka bir yerde okudum ölmüyor geçici kalbi duruyor filan diye bu nasıl ÇELİŞKİ anlamadım.

Galiba şirketler değiştikçe kafalarına göre senaryo yazıyorlar buda tutarsızlık yapıyor.
    İyi forumlar

Şirket değişikliği olmadı Superman hep DC Comics şriketine ait bir karakterdi. Ancak Superman öldükten sonra ortaya çıkanlar o öldüğü için yerini doldurmaya çalışan karakterlerdi. Ancak daha sonra Superman geri döndü falan diğerlerininde pek bir önemi kalmadı. Animasyon ve çizgi romanlar farklı oluyor bazen. Yani izlediğiniz çizgi film değiştirilmiş bir hikaye, çizgi roman ile pek alakası yok.

Superman'in yumrukla öldürülmesi mevzusu ise karakterden karaktere değişecek bir durum. Her babayiğidin harcı değil Superman'i yumruklarıyla incitmek hele ki öldürmek. Ama mesele Doomsday olduğu zaman iş değişiyor

• arkadaşlar dc comics superman e yeni bir güç eklemiş superman*38 de super flare diye bir güç değişik olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekroo

Dc nin şampiyonu kesin ve net Superman dir
    DC Comics Fan ClubDC Comics Fan Club

Şampiyonlar bu hale düsmez.

DC Comics Fan Club

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.