Şimdi Ara

DBAN programı ile SSD diski temizledikten sonra windows kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DBAN programı ile (satmak istediğim) bilgisayarın SSD diskini temizledim. ancak şuan windows önyükleme programı olmadığı için windows yüklenemiyor. (hata kodu: 0xc000000d) ubuntu yükleniyor herhangi bir problem yok ancak windows usb ya da dvd sini taktığımda ve disk seçme ekranına gelindiğinde herhangi bir disk bulamıyor. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 12 Kasım 2017; 19:55:8 >

• Live linux cdlerinden biriyle sistemi linux olarak aç kurulum yapmadan, gparted ya da disks programıyla ssd üzerinde yeni bir partition table oluştur msdos formatında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Live linux cdlerinden biriyle sistemi linux olarak aç kurulum yapmadan, gparted ya da disks programıyla ssd üzerinde yeni bir partition table oluştur msdos formatında.

tamam hocam teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Live linux cdlerinden biriyle sistemi linux olarak aç kurulum yapmadan, gparted ya da disks programıyla ssd üzerinde yeni bir partition table oluştur msdos formatında.

tamam hocam teşekkür ediyorum.

Rica ederim, kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB 3.0 aygıtına takıyorsan normal. USB 2 den atabilirsin, native olarak w7 de mevcut değil usb 3 sürücüleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victini

USB 3.0 aygıtına takıyorsan normal. USB 2 den atabilirsin, native olarak w7 de mevcut değil usb 3 sürücüleri.

hocam usb 2.0 bir aygıtla deneme yapmıştım ve usb 2.0 bir girişe takmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.