Şimdi Ara

Dayz Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dayz online oynamak istiyorum fakat orjinal yok yakında belki alabilirim bir şey sorucaktım tunggle dan falan oynayan varmı nasıl yaptıklarını anlatabilir mi

• Yok orjinal alıyorsun zaten.Mod bedava.ArmA 2 free kullanıp oynayanlar vardı kalitesi daha düşük oluyormuş.Yinede yanlış bölüm editle mesajı bence.
  • The Secret World paralı olmasa keşke
  • nasıl olcak tadıgın biri var mı
  • su olayı bende merak edıyorum acıklayacak varmı bende cok oynamak ıstıyorum fakat suan para yok

adminler kapatmasın konuyu bı cevabını bulak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 20 Ocak 2013; 20:44:51 >
  • Oyun çok güzele benziyor ama pc'm kaldırmıyor
  • Yohmu cevap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunngle

araştırın bu dediğimi
  • Sana tavsiyem birazcık daha bekle çünkü Warz sanırım şuanda open beta yapıyor veya oyunu tamamen release ettiler(tam emin değilim) Eğer Warz tahmin edilen popülariteyi yakalarsa Dayz oynayan oyuncu kalmayacak ve Warz bu sefer altın dönemini yaşayacak fakat W tutulmasa D gene yerinde seyredecek ve gün gittikçe daha fazla oyuncu kaybedecek.Yaklaşık 1 ay daha bekle bakalım.Warz sonuçlarına göre para verirsin sonuçta boşa para saymak var işin ucunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Sana tavsiyem birazcık daha bekle çünkü Warz sanırım şuanda open beta yapıyor veya oyunu tamamen release ettiler(tam emin değilim) Eğer Warz tahmin edilen popülariteyi yakalarsa Dayz oynayan oyuncu kalmayacak ve Warz bu sefer altın dönemini yaşayacak fakat W tutulmasa D gene yerinde seyredecek ve gün gittikçe daha fazla oyuncu kaybedecek.Yaklaşık 1 ay daha bekle bakalım.Warz sonuçlarına göre para verirsin sonuçta boşa para saymak var işin ucunda

iyi hocam bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.