Şimdi Ara

DayZ Ön Sipariş İçin Steam'e Geldi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Takip edenler bilir, DayZ diye zombi survivor bir mod vardı Arma II için, ama artık mod olmaktan ayrılıp aynı "Infestition" gibi ap ayrı tek başına bir oyun olacak. Ama şu anda ön siparişte sadece. Fiyatı 29.99$
     DayZ Ön Sipariş İçin Steam'e Geldi!

Buyurun : STEAM DAYZ

Bu haber hem beni ağlattı hem güldürdü, çünkü henüz steam'den Arma II + Arma II Operation Arrowhead'i satın aldımki bu mod'u oynayabileyim. Ama ben aldıktan sonra oyunun kendisi çıktı varmı böyle bir olay. Bu arada bu haberi tamda benim DayZ i açmakla ilgili bir sıkıntım var "http://forum.donanimhaber.com/m_85278314/f_//tm.htm#85278314" , bu konunun aynısı resmi DayZ'in kendi forumunda açıyordumki sağ tarafta hot topicde gördüm. Buyrun resmi Konu + Trailer :http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/153993-dayz-early-access-trailer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vault Man -- 16 Aralık 2013; 22:52:48 >

• dayz standalone dediğimiz oyun sanırım
  • Oyun steamda tam yayımlanmadan sakın almayın, geliştiricinin steam mağazasındaki duyurusunu okuyun. Boşuna para vermeyin.
  • DayZ, Steam sayesinde ünlü oldu, + steam sayesinde Arma II satışları tavan yaptı, bunun üzerine Steam abimiz çok güzellik yapsada yılbaşında DayZ'i %50 indirime soksa, el yakmayan bir fiyatı olsun. Öğrenci adamım ben 30$ demek benim 1 haftalık param.
  • Oyun en fazla yılbaşı indiriminde %10 girecek Eğer oyun Arma 3 Gibi olur Şimdi ucuz sonra pağlı olursa görücem çoğu kişiyi ve muhtemeldi hile istemiyorlarsa böyle tutacaklar fiyatı Bence biraz para biriktiricez öğreniciyiz direk alabiliriz ama wow'Un aylığınıda ödemem lazım oldu ama neyse

bence fiyat gayet iyi (BİR NORMAL GEÇİNEN İÇİN) bir öğrenci bunu karşılayamaz ama biriktiricez işte .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.