Bildirim
DayZ [ANA KONU] (297. sayfa)
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Oyunu en son 2015 de açmışım ümidi kesmişim. 1-2 gündür başlıkta heyecan olunca gireyim dedim ama hala pek ümit yok anlaşılan. Ne hedeflerle yola çıkılıp nerelere gelindi yazık yahu. -
pax yayınında fps yi gösterin diyenlerin çatır çutur banlandığı oyun -
The first 0.60 experimental build should be going live shortly. We'll have info up on known issues shortly athttp://DayZ.com
çıktı mı şimdi bu? -
Çıktı. 2 GB boyutu var. Test edecek miyim ? Hayır. Oyun hakkında tek istediğim şey paramın iade edilmesi. -
Beyler 0.60 i test eden varmı? Ballandıra ballandıra anlattıklarına degmismi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum forumda 20-40 alanlar guncellemeden sonra aynı ayarlarda 70-120 aldığını söylüyor
Bilinen buglar listesine de bulutlar aktifken FPS 0'a düşebilir yazmışlar bir de. En üste hem de. -
quote:
Orijinalden alıntı: Plan-B
Beyler 0.60 i test eden varmı? Ballandıra ballandıra anlattıklarına degmismi
Hemen exp.i indirdim fakat exp. serverları yok -
FPS artışı var evet ama bende öyle uçuk değerler olmadı max +10 olmuştur.Oda zaten yağmur yağdığında gidiyor.Şehirde 30-40 alırken biranda 20 lere dusüyor geri çıkıyor falan FPS drop var yani anlayacağınız yada bir tek ben yaşadım bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-B -- 5 Mayıs 2016; 15:53:25 >
10 k adamın oynayacağı güncelleme için para gitmesin diye canları gidiyor ya 10 tane server ayarlamışlar başka diyecek birşey yok oyuna giremiyoruz sabahtan beri -
sistemin ne -
v60 stabil ne zaman cıkıcak? -
Yeni render gelecek diyorlardı, epik FPS artışı olacak falan filan 5-6 önce? DayZ'nin anti referanslarını bildiğimden kesin çıkmamıştır ama çıktı mı ya da tarih verildi mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: GTX 1080
Yeni render gelecek diyorlardı, epik FPS artışı olacak falan filan 5-6 önce? DayZ'nin anti referanslarını bildiğimden kesin çıkmamıştır ama çıktı mı ya da tarih verildi mi?
Yeni renderer geldi,şuan exprimental sunucularında mevcut.çoğu kişinin FPS si iki katına çıkmış durumda.
quote:
quote:
Yeni render gelecek diyorlardı, epik FPS artışı olacak falan filan 5-6 önce? DayZ'nin anti referanslarını bildiğimden kesin çıkmamıştır ama çıktı mı ya da tarih verildi mi?
Yeni renderer geldi,şuan exprimental sunucularında mevcut.çoğu kişinin FPS si iki katına çıkmış durumda.
Gerçekten mi? Peki exprimental'den çıkışı için tarih var mı?
-
quote:
quote:
quote:
Gerçekten mi? Peki exprimental'den çıkışı için tarih var mı?
Kesin çıkış tarihi yok,dayz i biliyoruz oyuncuyu bekletmeyi sever zaten exprimental şuan tam olarak hazır değil ilk çıkan versiyonda FPS güzeldi sonra gelen 400mb lik patch ile FPS yine batirdilar dolayisiyla guncellemeyi geri almak zorunda kaldılar..anlayacağınız 1 ileri 2 geri devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilgilendirme için teşekkürler
Hala zombiler duvardan geçiyor mu
Ya da experimental serverlar hala 10dk da 1 atıyor mu? -
Vallahi zombilerin duvardan geçtiğini 1-2 kere gordum nadir oluyor çoğunlukla duzeltmisler,zombilerin artık duvarlara falan tirmaniyor exprimental ilk geldiğinde çok fazla atıyordu ben cuma günü öğlen falan oyuna girdigimde 27 server falan vardı uğraşmadan girdim 1-2 saat oynadım hiç atmadi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X