Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (297. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Orijinalden alıntı: xRedLineTRx

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Deneysel sunucudan görüntüler

[simage][http://i.imgur.com/h2Q9cz9.jpg[/simage]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]

FPS ne durumda ? Artış , azalış var mı ?

Vay be 2 yıl olmuş halen bekliyoruz

Hocam v.60da güzel bişey bekliyorum baya hype durumdayım :D Dünkü pax konferansında yeniliklerden bahsedildi . Muhtemelen 1 aya gelir exp 60 .

Dünkü yayını bende izledim fakat ben yine ellerine yüzlerine bulastiracaklarini tahmin ediyorum.Yayın açıyorlar diyolarki işte size 0.60..biz 0.60 neden bekliyoruz?büyük çoğunluk FPS icin, adamlar dünkü yayınlarında FPS nin kaç olduğunu gostermediler üstüne birde FPS yi bizde görelim diyen herkesi başladılar.birara bilgisayarın özelliklerini soranları falanda başladılar hatta tamamen rezillikti.0.60 yine hayalkırıklığı olucak mesajın buraya kivrilsin

İnşallah yanılırsınız hocam Artık 2 senedir bekle bekle sıkıldık . En son 14.02.2016da girmişim oyuna . O zamandan beri açıp bakmıyorum bile . Yanlız şunu farkettim oyun grafiksel açıdan ve akıcılık açısından iyi gibi duruyordu şuankine göre . Hani 30 FPS artsın demiyorum sonuçta COD, BF oynamıyoruz . Tüm bölgelerde +15 FPS bile yeterli olur şuanlık . Anlattıkları loot sistemi , zombilerin çitten atlaması , yeni envanter arayüzü güzel gözüküyordu . Sade ama güzel . Bakalım inşallah devrim geçirtecek bir güncelleme olur .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Deneysel sunucudan görüntüler

[simage][http://i.imgur.com/h2Q9cz9.jpg[/simage]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]

FPS ne durumda ? Artış , azalış var mı ?

Vay be 2 yıl olmuş halen bekliyoruz

Hocam v.60da güzel bişey bekliyorum baya hype durumdayım :D Dünkü pax konferansında yeniliklerden bahsedildi . Muhtemelen 1 aya gelir exp 60 .

Dünkü yayını bende izledim fakat ben yine ellerine yüzlerine bulastiracaklarini tahmin ediyorum.Yayın açıyorlar diyolarki işte size 0.60..biz 0.60 neden bekliyoruz?büyük çoğunluk FPS icin, adamlar dünkü yayınlarında FPS nin kaç olduğunu gostermediler üstüne birde FPS yi bizde görelim diyen herkesi başladılar.birara bilgisayarın özelliklerini soranları falanda başladılar hatta tamamen rezillikti.0.60 yine hayalkırıklığı olucak mesajın buraya kivrilsin

gtx 970 diye belirtmişlerdi ekran kartını diye hatırlıyorum

• Oyunu en son 2015 de açmışım ümidi kesmişim. 1-2 gündür başlıkta heyecan olunca gireyim dedim ama hala pek ümit yok anlaşılan. Ne hedeflerle yola çıkılıp nerelere gelindi yazık yahu.
  • pax yayınında fps yi gösterin diyenlerin çatır çutur banlandığı oyun
  • The first 0.60 experimental build should be going live shortly. We'll have info up on known issues shortly athttp://DayZ.com

çıktı mı şimdi bu?
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Çıktı. 2 GB boyutu var. Test edecek miyim ? Hayır. Oyun hakkında tek istediğim şey paramın iade edilmesi.
  • Beyler 0.60 i test eden varmı? Ballandıra ballandıra anlattıklarına degmismi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum forumda 20-40 alanlar guncellemeden sonra aynı ayarlarda 70-120 aldığını söylüyor

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Bilinen buglar listesine de bulutlar aktifken FPS 0'a düşebilir yazmışlar bir de. En üste hem de.
  • quote:

Beyler 0.60 i test eden varmı? Ballandıra ballandıra anlattıklarına degmismi

Hemen exp.i indirdim fakat exp. serverları yok
  • FPS artışı var evet ama bende öyle uçuk değerler olmadı max +10 olmuştur.Oda zaten yağmur yağdığında gidiyor.Şehirde 30-40 alırken biranda 20 lere dusüyor geri çıkıyor falan FPS drop var yani anlayacağınız yada bir tek ben yaşadım bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-B -- 5 Mayıs 2016; 15:53:25 >
  • 10 k adamın oynayacağı güncelleme için para gitmesin diye canları gidiyor ya 10 tane server ayarlamışlar başka diyecek birşey yok oyuna giremiyoruz sabahtan beri
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    sistemin ne
  • v60 stabil ne zaman cıkıcak?
  • Yeni render gelecek diyorlardı, epik FPS artışı olacak falan filan 5-6 önce? DayZ'nin anti referanslarını bildiğimden kesin çıkmamıştır ama çıktı mı ya da tarih verildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1080

Yeni render gelecek diyorlardı, epik FPS artışı olacak falan filan 5-6 önce? DayZ'nin anti referanslarını bildiğimden kesin çıkmamıştır ama çıktı mı ya da tarih verildi mi?

Yeni renderer geldi,şuan exprimental sunucularında mevcut.çoğu kişinin FPS si iki katına çıkmış durumda.

• quote:

quote:

Yeni render gelecek diyorlardı, epik FPS artışı olacak falan filan 5-6 önce? DayZ'nin anti referanslarını bildiğimden kesin çıkmamıştır ama çıktı mı ya da tarih verildi mi?

Yeni renderer geldi,şuan exprimental sunucularında mevcut.çoğu kişinin FPS si iki katına çıkmış durumda.

Gerçekten mi? Peki exprimental'den çıkışı için tarih var mı?

• quote:

quote:

quote:

Gerçekten mi? Peki exprimental'den çıkışı için tarih var mı?

Kesin çıkış tarihi yok,dayz i biliyoruz oyuncuyu bekletmeyi sever zaten exprimental şuan tam olarak hazır değil ilk çıkan versiyonda FPS güzeldi sonra gelen 400mb lik patch ile FPS yine batirdilar dolayisiyla guncellemeyi geri almak zorunda kaldılar..anlayacağınız 1 ileri 2 geri devam ediyor

• Bilgilendirme için teşekkürler
    Hala zombiler duvardan geçiyor mu
    Ya da experimental serverlar hala 10dk da 1 atıyor mu?
  • Vallahi zombilerin duvardan geçtiğini 1-2 kere gordum nadir oluyor çoğunlukla duzeltmisler,zombilerin artık duvarlara falan tirmaniyor exprimental ilk geldiğinde çok fazla atıyordu ben cuma günü öğlen falan oyuna girdigimde 27 server falan vardı uğraşmadan girdim 1-2 saat oynadım hiç atmadi..

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.