Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu AKM nerede bulunuyor beyler 2 gün aradım bulamadım balotadayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay97

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar intel core i7 2630 QM CPU 2.00 ghz 4 gb ram nvidia gt 550m ekran kartı ile oynuyorum oyunu ancak very low da dahi oyun kasıyor sistemden kaynaklanan bir sorun mu?Sistemim yeterli değil mi ?

Very lowda kasması çok zor yav o sistemin . Belki işlemci hızından kaynaklanıyordur . Ekran çözünürlüğünü 1024 civarına çekmeyi dene belki çözünürlük yüksektir . bende GT220 var very lowda 20-30 fps alıyorum .

Format atsam işe yarar mı acaba?Ya da virüsten kaynaklanan bir Problem olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar intel core i7 2630 QM CPU 2.00 ghz 4 gb ram nvidia gt 550m ekran kartı ile oynuyorum oyunu ancak very low da dahi oyun kasıyor sistemden kaynaklanan bir sorun mu?Sistemim yeterli değil mi ?

Very lowda kasması çok zor yav o sistemin . Belki işlemci hızından kaynaklanıyordur . Ekran çözünürlüğünü 1024 civarına çekmeyi dene belki çözünürlük yüksektir . bende GT220 var very lowda 20-30 fps alıyorum .

Format atsam işe yarar mı acaba?Ya da virüsten kaynaklanan bir Problem olabilir mi?

Dostumhttp://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1362.0 şu rehberi yap ve birdaha dene .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostumhttp://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1362.0 şu rehberi yap ve birdaha dene .

Hocam benim anlamadığım Nvidia experience de oyunu optimize etmiyor sistem minimum gereksinimleri karşılayamıyor diyor.Sistem gerçekten minimum gereksinimleri karşılamıyor mu?
    Sistem özellikleri:intel core i7 2630 QM CPU 2.00 ghz 4 gb ram nvidia gt 550m ekran kartı

• Normalde etmesi lazım. İşlemci Ghz yüzünden mi yoksa ekran kartından mı anlayamadım . Benim linkte verdiğimi uygulayın bence . yaklaşık 10FPS kadar artış oldu . Bide GameBooster deneyin eminim artıcaktır . Eskiden 17-25 arası alıyordum . Şimdi 20-30 arası . Ama ani olarakta arada 15'e kadar düşüyor .

• Dean Hall @rocket2guns · 21 dk.
    So today I saw... work start on using new pathfinding with our zombies, first work on vehicles start, and plans for controls & action menu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoksoy

Dean Hall @rocket2guns · 21 dk.
    So today I saw... work start on using new pathfinding with our zombies, first work on vehicles start, and plans for controls & action menu

Zombilerin yol bulması ve araçlarla ilgili bişey demiş . Biri çevirebilir mi ^^
  • Aynen. Sonunda zombiler duvardan geçmeyecek ve en azındanda üstüne binebileceğimiz bir aracımız olacak :)

DayZ [ANA KONU]DayZ [ANA KONU]DayZ [ANA KONU]

• quote:

Aynen. Sonunda zombiler duvardan geçmeyecek ve en azındanda üstüne binebileceğimiz bir aracımız olacak :)

DayZ [ANA KONU]DayZ [ANA KONU]DayZ [ANA KONU]

Süper oldu be . Bu arada Dean Hall zombilere eşyaları tanıtacağız ve içlerinden geçemicekler tarzı bişey demişti . Örnek olarak kapıların içinden geçememe , veya yerin dibine girememe tarzı . Bisiklet gelse süper olur ya en azından . Veya eski bi araç .

• quote:

quote:

Bu Dean Hall'ın da nasıl bir ingilizcesi varsa artık... Çevireyim yine de; Bugün zombilerimizin yeni yön bulma özelliği üzerinde çalışacağız ama ilk iş olarak araçlar üzerinde çalışacağız. Kontrol ve eylem menüsü için de planlarımız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

quote:

Bu Dean Hall'ın da nasıl bir ingilizcesi varsa artık... Çevireyim yine de; Bugün zombilerimizin yeni yön bulma özelliği üzerinde çalışacağız ama ilk iş olarak araçlar üzerinde çalışacağız. Kontrol ve eylem menüsü için de planlarımız var.

Eğer bu dedikleri şeyleri 46da getirirlerse buglar üzerine iyi bir çalışma olucak ve buda süper bir haber . Dün akşam sinir oldum oyuna . Stary'deyim . 3 zombi kovaladı gittim 2 katlı bi evin üst katına(yukarı çıkamıyolar diye) . Üst katta kendime bandaj yapmaya çalışıyorum . Bi baktım bişey bana vuruyo . Dedim adam mı var arkamda , bi döndüm hiçbişey yok . 20 metrekare odada koşmaya başladım . En sonunda kapıdan bi çıktım alt katta zombiler ileri doğru vuruyolar fakat üst katta bana damage atıyolar . "Bune laağğn" dedim koştum çıktım büyük bi yere gittim . Allahtan yerden çok yüksek gittiğim yer . Kendime bandaj yaptım çıktım oyundan . Üstümdekilerede pristinedi worn olmuşlar . Neyse artık olsun okadarcıkta .

• hala bu oyundan umutlu olanlar varmı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

hala bu oyundan umutlu olanlar varmı yahu

Beeen :D
  • Herkes umudunu kesti beyler oyundan

• Umarım batarlar diycemde alan aldı zaten çatır çatır yiyiyolardır parasını...
  • Arkadaşlar dayz a giriyorum server a bağlanacağım zaman bağlanmıyor ve bad version server diye bir hata veriyor sorun nedir sizce?
  • Oyunda nick nasil degisiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Altarın Oğlu Tarkan

Oyunda nick nasil degisiyor?

Ana ekranda sağ altta isminin üzerine tıkla
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    Benim sistemde de anlık takılmalar oluyor, fxaa low, hdr low falan ayarlar, anlamadım gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozang

Benim sistemde de anlık takılmalar oluyor, fxaa low, hdr low falan ayarlar, anlamadım gitti..

Bendeki anlık takılmalar değil, şehir içi fps felç oluyor, şehre yaklaştığımda bile fps acayip şekilde düşüyor, format atmıştım oyun iniyor şuanda akşam deneyeceğim tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.