Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.445
Cevap
70
Favori
345.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mericuls

Hocam oyunu bitirdim.
    O'Brian virüs mü kapmış? İnternetten bir video izledim O'Brian maskesini çıkarıyordu. Ne olmuş O'Briana tam olarak?

virüsün mutasyona uğradığı ve düşünen kaçıklara hazır olmamızı söyledi orda bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur37

Oyunu bitirenler cevap verebilirse sevinirim:

oyunda güneye inip Sarah'ı buldum.birkac görev yaptım. Oyunun bitmesine ne kadar kalmıştır.? Oyunu beğendim ama benzer şeyleri yapmaktan ötürü biraz sıkıcı olmaya başladı. Az kaldıysa sabredip bitireceğim.
    Valla çok aksiyonulu görevler var. Sıkılmadan oynamaya devam et.
  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    Bitti hocam oyun teşekkürler yine de cevabınız için virüs konusunda da yorumlara baktım
    Shirrakoyoutube
    DAYS GONE - SECRET ENDING 100%
    https://www.youtube.com/watch?v=9L1MAwT4xLA

when you realize the nero injectors you were using all game were in fact viral injections lol. deacons gonna have super powers soon.
    böyle bir yorum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 14 Temmuz 2020; 13:16:29 >

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    hocam alakasız olacak oyunu kaç günde bitirdiniz acaba?
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    8 temmuz gece 11 de başladım bu sabah 9 da bitirdim şuan final fantasy xv başladım onda da 4 saat attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 14 Temmuz 2020; 15:38:38 >
    valla iyi oynamışsınız hocam ben 2 haftadır oynuyorum hafta sonları hariç günde 5-6 saat falan daha güneye bile inemedim
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Ben günde max 5 saat atmışımdır. 2 gün falan 2 saat attım diğer günler 4-5 atmışımdır. O kadar uzun sürmedi bende açıkçası. Yan görev çok az yaptım belki ondan hızlı bitmiştir benim oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 14 Temmuz 2020; 15:54:24 >
  • Oyun güzel biraz fazla uzatmışlar sadece , ben ilk defa bir oyunu platinledim. O da bu oyuna nasip oldu. Normalde 12-13 saat üstü oyunlar sıkıyor beni ama süreler çok uzadı yeni oyunlarda. Kabullenicez mecburen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aynı olayı 2-3 gün önce bi arkadaş daha bahsetmişti hocam uzunca bi mesaj yazmıştım o konuyla ilgili, aynen kopyala yapıştır yapıyorum Spoiler’a alarak;

Oyunun finaliyle ilgilidir bitirmeyen arkadaşlar okumasın lütfen.

Oyun bittikten sonra O’Brian Deacon ile son kez görüşmek için buluşuyorlar ve oyun boyu kafasında kask olan O’Brian ilk kez kaskını çıkartıyor ve acayip bi halde görünüyor yüzü buruşmuş kelleşmiş yaşlanmış gibi. Deacon’ada söyledikleri virüs mutasyon geçiriyormuş virüs kapan insanlar (tam anlamadığım bi yerdi 2 ihtimal var) 1. si zombiye dönüşmeden direk virüs sayesinde süper insana dönüşüyorlar. Daha güçlü daha hızlı gibi. 2. ihtimal ise zombi olan insanlar mutasyona uğrayıp süper insana dönüşüyorlar yine. Böyle şeyler anlatıyordu. Ve helikopter O’Brian ı almadan havalanıyordu O’brian ise bayağı bi havaya zıplayarak helikoptere biniyordu. Mutasyona uğramış yani O’brianda. Deacon şaşıp kalıyordu tabi O’brian da giderken Deacon’a “Daha güçlü şekilde geliyorlar bunu artık kimse durduramaz yapabilcek bişey kalmadı” tarzı bişey söylüyordu. Bu yüzden 2. oyun ihtimali düşünüyoruz.

Bu arada oyunun birden çok final sahnesi var.
    Youtube’da “Days gone all 4 secret endings (after credits)” isimli videoyu oyunu bitirenler izleyebilir.
    Ama en önemlisi O’brian’la son görüşmemiz. 2. Oyunun gelebilceği ihtimalini ortaya çıkartan konuşma var.

• çikko kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Oyun fena değildi. 2. oyunu gelirse oynarım fakat eksi yönde birkaç hataları var umarım eksi yönlerini düzeltirler ve çok daha keyifli bir 2. oyun olur bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 14 Temmuz 2020; 17:49:57 >
    Rica hocam. Oyun yapımcıları muhakkak bütün hatalardan haberdarlardır. Sony şans verirse 2. oyun için, Bend Studio 1. oyundaki bütün hataları düzelterek Ps5’de harika bi 2. oyun sunabilceğine inanıyorum

Bir çok final olduğundan haberim yoktu. Bi bakayım.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye sürümündemi yok, yoksa varken kaldırıldımı bilmiyorum. Ben Credits’i sonuna kadar izlemiş bitirmiştim belki After Credits sahnesi çıkar diye çıkmamıştı. Ama youtube’da bu sahneleri gören bir çok kişi varmış

• yok arkadaş rahatlıkla söylüyorum bunu daha önce bir çok exc oyun oynamış birisiyim days gone gerçekten bambaşka bir oyun olmuş fps düşüş problemleri hariç her yönden bana göre kusursuz bir oyun hatta GoW'dan sonra oynadığım en iyi oyun diyebilirim rahatlıkla arkasından da spiderman geliyor zaten (daha witcher 3 ve last of us oynamadım liste her an değişebilir ) inanılmaz ön yargılıydım bu oyuna karşı her fırsatta kötü olduğunu düşünüp pas geçiyordum oynamak aklımın ucundan bile geçmiyordu oyunla alakalı malum konuşulanlardan dolayı indirimle alıp şans verdim sadece inanın ben şu an bunları yazıyorsam ve hala kararsızsanız mutlaka oynayın derim

fps sorunları yüzünden insanların oyundan uzaklaşmasını oyunun kötü puan almasını anlayabilirim başlarda benim de canımı sıktı ama oyunun başındaki kadar rahatsız etmiyor artık bunun haricinden bence her yönden doyurucu sürekleyici bir oyun olmuş

teknik hatalarından arındırılmış olası bir days gone 2 için playstation 5 bile alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye sürümüyle ne alakası var hocam heryere aynı oyun veriliyor,oyunu 3 defa bitirdim 3'ündede gördüm gizli sonu yapmanız gerekenler credit bittikten sonra kalan görevleri tamamlamak ve ormanlık olan bölgede biraz gezinmek o'brien telsizden size ulaşıp mezarlığın oraya çağırıyor zaten

• Bahsedilen 'gizli' sonlar tam anlamıyla 'gizli' bir son değil arkadaşlar. Yapmanız gereken sadece tüm hikaye akışlarını (ana hikaye ve yan hikayeler) %100 bitirmek.

• Bitirdim sonunda bende ilk sürü karşılaşmam da elim ayağım birbirine girdi:) Her hatasına rağmen güzel oyundu exclusive tadı verdi finaliyle..

• hala fps düşmelerini düzeltemediler mi? pes doğrusu..
  • merhaba oyunun bütün senaryosu bitti.
    kamplar yuvalar nero istasyonları hepsi bitti
    sürülerin %93 ü bitti sadece son 3 sürü kaldı
    sürü avlarken, sürünün bir tanesini uzaktan izliyorum. sürü bana yaklaşırken birden önlerine hastalıklı bir ayı çıktı, sürünün ayıya saldırması efsaneydi. o an boş durmayıp sürüye bastım napalmi koşarak kaçarken yarmanın bir tanesi önüme çıktı sürü beni bırakıp olduğu gibi yarmaya saldırdı. yarmanın sürüyle mücadelesi kesinlikle izlemelisiniz
    bence oyunun en güçlü sürüsü bairley dağı sürüsüydü özellikle gündüz uzak durun derim
    oyunun bütün sonlarını izledim (türkiye versiyonu)
    takılmalar fps düşüşleri aynen devam
    oyun güzel her türlü oynatıyor kendini tamam bitirince dlclere başlayacağım.
    oyunun hikayesi

o birian ve ekibi aslında hastalığın yayılmasına sebep olan herşeyi başalatan ekip ve o brian yarma gibi çığırtkan gibi bir zombi türevi
    asıl nero değil asıl nero farklı ve hala var tedaviyi bulmaya çalışıyor . o brian bilgi toplayıp asıl neroyu ortadan kaldırmaya çalışıyor.
    deaconun kendisine bastığı şırıngalarda aslında tedavi amaçlı serumlar tıpkı sarah nın serumu gibi... sonraki oyunda deaconın süper hero zombi olarak görmemiz mümkün days gone 2 de kesin boozer ölür deacon intikamını almaya gider filan :) last of us part II gibi olmaz inşallah
    days gone 2 gelirse bence aynen bu şekilde devam eder ve onanır

• Maria volonte M kullanıcısına yanıt

Hastalık sarahın ekibinden yayılmamış mıydı ben mi yanlış anladım yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.