Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.456
Cevap
70
Favori
355.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun daha başında sayılırım. Benzin ve cephane sorunu var gibi. Tavsiyeleriniz nelerdir bu konularda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-2BA9F5229

Hocam sende cevap yazsan. Alınır mı bu oyun? Normal ps4 için
    kardeşim o YAKIŞIKLI denen arkadaşa bakma sen. Almışmış 5 saat oynamış satmışmış. çoluk çocuk muhabbetleri.

oyun güzel. ben PS4 PRO da oynuyorum.
    komşum standart PS4 de oynuyor.

oyun çok güzel ve keyifli.

LAST OF US tarzı bir temayı seviyorsan, açık dünya oyunlarına da bayılıyorsan bu oyundan güzeli yok şuanda.
    yoğun çalışıyorum. eve yorgun gidiyorum ama her gün 2 saat minimum oynuyorum. yalan yok, kendi fikrimi söyleyeyim son 1 yada 1.5 senedir oynadığım en güzel oyun.

alt yazı olayına gelince.
    ben 32" 4K bir monitörde oynuyorum. alt yazılar hiçte küçük değil. gayet güzel ve okunaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Oyunun daha başında sayılırım. Benzin ve cephane sorunu var gibi. Tavsiyeleriniz nelerdir bu konularda.
    kardeşim bir oyna gözünü seveyim. daha başındaymışsın bak. kendi ağzınla söylüyorsun :)
    oyunu tam tadında oynamak isteyen NORMAL de oynasın. oyun ilk başta kolay gibi dursa da giderek zorlaşıyor ama keyifli bir hal alıyor.
    çünkü karakterimiz de giderek güçleniyor, sen de giderek deneyimleniyorsun. çekişmeli bir oyuna dönüşüyor.

ha ben zoru severim, iyice simülasyon olsun istiyorsan ZOR da başla.
    ama gına gelirse oyunu NORMAL ayara döndürmek için en baştan başlaman gerekiyor. oyunun orta yerinde zorluk seviyesini değiştiremiyorsun.

oyunun mantığını, haritayı, mekanları çözümledikçe benzin + cephane ihtiyaçlarını güzel güzel halledersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

kardeşim o YAKIŞIKLI denen arkadaşa bakma sen. Almışmış 5 saat oynamış satmışmış. çoluk çocuk muhabbetleri.

oyun güzel. ben PS4 PRO da oynuyorum.
    komşum standart PS4 de oynuyor.

oyun çok güzel ve keyifli.

LAST OF US tarzı bir temayı seviyorsan, açık dünya oyunlarına da bayılıyorsan bu oyundan güzeli yok şuanda.
    yoğun çalışıyorum. eve yorgun gidiyorum ama her gün 2 saat minimum oynuyorum. yalan yok, kendi fikrimi söyleyeyim son 1 yada 1.5 senedir oynadığım en güzel oyun.

alt yazı olayına gelince.
    ben 32" 4K bir monitörde oynuyorum. alt yazılar hiçte küçük değil. gayet güzel ve okunaklı.

Alıntıları Göster
    Yani 82 ekran tv var sende. 82 ekranda 4k var mı ya şaşırdım. Bendede 82 ekran var full hd. Sağol bu arada yorumun için

• quote:

Yani 82 ekran tv var sende. 82 ekranda 4k var mı ya şaşırdım. Bendede 82 ekran var full hd. Sağol bu arada yorumun için

Alıntıları Göster
    Görsel tasarım uzmanıyım. Ekranlar, paneller benim için çok önemli.
    Bir yılda 15-20 farklı ekran elimden geçer. Kısacası monitör yada tv konusunda sağlam fikir sahibiyim.

Benim 32" TV değil, MONİTÖR

SAMSUNG U32J590 bende ki monitör. 4K VA PANEL dir. Siyahları mükemmel. Renkleri olağanüstü.
    Alalı 1 ay oluyor. 2800 TL ye Vatandan aldım. 5-6 monitörü yan yana test ederek aldım.
    En iyisi buydu. 32" olup 4K olması ve VA Panel olması gerçekten takdire şayan.

Samsung'un QUANTUM DOT monitörleri falan hikaye.
    almak isteyen bunu alsın.

• Oyunun kendimce beğendiğim ve beğenmediğim yanları ;

Artılar ;

- Gece atmosferi çok iyi tekinsizlik hissini iyi veriyor ve arka plandan verdiği müzik insanı germeyi başarıyor. Özellikle geceleri bazen uyuyayımda gündüz olsun diyorsunuz o derece :)

- Motorsiklet sürmesi zevkli oyuna iyi yedirmişler bu işi.

- Bıçak pala balta vs. bu tarz silahları kullanmak çok zevkli olmuş ben normal silahtan daha çok kullanıyorum bunları.

- Hikaye anlatımı karışık gibi olsada ben çok beğendim merak uyandırıyor.

- Benzin sistemini en başta saçma bulmuştum onunla mı uğraşacağım diye ama ayrı bir keyif katıyor oyuna :)

Eksiler ;

- Ben kendi makinamda fps düşüşlerini motor kullanırken çok hissediyorum bazen anlık olarak 1 sn kadar takıldığı bile oldu.

- Seslendirmeler bence kötü yan karakterlerin duruşu ağız yapısı çıkarttığı sesle hiç alakası yok ses ve hareketler çok yapay kalıyor. En çok seslendirme olayına takıldım ben özelliklede yan karakterler bence çok kötü.

- Gece atmosferine güzel dedim ama şöyle bir durumda hissettim tüneldeyken yada kapalı bir alandayken dışarısı gündüz gibi gözüküyor gece hissini vermiyor. Bazen diyorum gündüz mü oldu acaba çıkınca anlıyorum hala gece olduğunu :)
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Oyunun kendimce beğendiğim ve beğenmediğim yanları ;

Artılar ;

- Gece atmosferi çok iyi tekinsizlik hissini iyi veriyor ve arka plandan verdiği müzik insanı germeyi başarıyor. Özellikle geceleri bazen uyuyayımda gündüz olsun diyorsunuz o derece :)

- Motorsiklet sürmesi zevkli oyuna iyi yedirmişler bu işi.

- Bıçak pala balta vs. bu tarz silahları kullanmak çok zevkli olmuş ben normal silahtan daha çok kullanıyorum bunları.

- Hikaye anlatımı karışık gibi olsada ben çok beğendim merak uyandırıyor.

- Benzin sistemini en başta saçma bulmuştum onunla mı uğraşacağım diye ama ayrı bir keyif katıyor oyuna :)

Eksiler ;

- Ben kendi makinamda fps düşüşlerini motor kullanırken çok hissediyorum bazen anlık olarak 1 sn kadar takıldığı bile oldu.

- Seslendirmeler bence kötü yan karakterlerin duruşu ağız yapısı çıkarttığı sesle hiç alakası yok ses ve hareketler çok yapay kalıyor. En çok seslendirme olayına takıldım ben özelliklede yan karakterler bence çok kötü.

- Gece atmosferine güzel dedim ama şöyle bir durumda hissettim tüneldeyken yada kapalı bir alandayken dışarısı gündüz gibi gözüküyor gece hissini vermiyor. Bazen diyorum gündüz mü oldu acaba çıkınca anlıyorum hala gece olduğunu :)
    - FPS düşüşlerini PS4 PRO da oynayanlar yaşamıyor neredeyse.
    - Seslendirmeler de zaman zaman yan karakterlerde bahsettiğine benzer şeyler oluyor. Bende bir aracın içinde mahsur kalan adamın tekini kurtardığımda böyle bir basitlik fark etmiştim.
    - İyi monitörler yada iyi tvlerde iyi renk kalibrasoynlarında oynayın oyunları.

Benim bir arkadaşımın tvsine geçenlerde bir ince ayar çektim adam şok oldu.
    Öyle bozuk ayarlarda oynuyordu ki gece sahneleri gündüz gibi parıl parıldı. Açmış arka ışığı, basmış parlaklığı... Böyle oyun oynanmaz.

İyi panellere sahip tvler yada monitörler senin bahsettiğin benzeri sorunların hepsini yok eder, haberin olsun.

• quote:

- FPS düşüşlerini PS4 PRO da oynayanlar yaşamıyor neredeyse.
    - Seslendirmeler de zaman zaman yan karakterlerde bahsettiğine benzer şeyler oluyor. Bende bir aracın içinde mahsur kalan adamın tekini kurtardığımda böyle bir basitlik fark etmiştim.
    - İyi monitörler yada iyi tvlerde iyi renk kalibrasoynlarında oynayın oyunları.

Benim bir arkadaşımın tvsine geçenlerde bir ince ayar çektim adam şok oldu.
    Öyle bozuk ayarlarda oynuyordu ki gece sahneleri gündüz gibi parıl parıldı. Açmış arka ışığı, basmış parlaklığı... Böyle oyun oynanmaz.

İyi panellere sahip tvler yada monitörler senin bahsettiğin benzeri sorunların hepsini yok eder, haberin olsun.

Alıntıları Göster
    Kullandığım tv orta ayar bir tv.

Gönül isterki tabiki en iyi panellere sahip cillop gibi tv kullanmak ama ülke şartları ortada :)

Renk ayarları konusunda bahsettiğin şekilde kontrastı arka ışığı 100 basacak amatörlükte biri değilim zaten başka hiç bir oyunda bu durumu yaşamadım :)

Belki panel kaynaklı olabilir bilemiyorum ama zaten büyük bir dert değil oyunu severek oynuyorum.
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Kullandığım tv orta ayar bir tv.

Gönül isterki tabiki en iyi panellere sahip cillop gibi tv kullanmak ama ülke şartları ortada :)

Renk ayarları konusunda bahsettiğin şekilde kontrastı arka ışığı 100 basacak amatörlükte biri değilim zaten başka hiç bir oyunda bu durumu yaşamadım :)

Belki panel kaynaklı olabilir bilemiyorum ama zaten büyük bir dert değil oyunu severek oynuyorum.

Alıntıları Göster
    %100 haklısın kardeşim. ülke şartları konusuna girmeyelim, çıkamayız. hepimiz dertliyiz :)

ben her zaman şunu savunmuşumdur.
    her oyunun kendine özel bir renk paleti var.
    dolayısı ile bu durum da oyunların gündüz ve gece ayarlarını oldukça farklı etkiliyor.

benim monitör zaten iyi bir cihaz oldugundan kalibrasyonlu geliyor.
    ama eskiden bende seninle aynı sorunu yaşardım.
    buna da şöyle bir çözüm buldum.

önce oyunun gündüz grafiklerine göre ayarları yapıyordum (arka ışık, kontrast, renk, parlaklık, gama vs.)
    sonra bazı oyunlarda baktım ki gece oldugunda yeterince gece gibi durmuyor. gece olunca bende parlaklık 50 ise 30a çekiyordum.
    yani gündüz 50 gece olunca 30 parlaklıkla oynuyordum. yani yaklaşık olarak 20-30 dakikada bir küçük bir ince ayar çekiyordum.
    cillop gibi oluyordu :)

deneyebilirsin.

ha hala aynı sorunu yaşıyorsan ne yazık ki tv'nin paneli isteklerine karşılık vermiyor o zaman diyebiliriz

• quote:

Görsel tasarım uzmanıyım. Ekranlar, paneller benim için çok önemli.
    Bir yılda 15-20 farklı ekran elimden geçer. Kısacası monitör yada tv konusunda sağlam fikir sahibiyim.

Benim 32" TV değil, MONİTÖR

SAMSUNG U32J590 bende ki monitör. 4K VA PANEL dir. Siyahları mükemmel. Renkleri olağanüstü.
    Alalı 1 ay oluyor. 2800 TL ye Vatandan aldım. 5-6 monitörü yan yana test ederek aldım.
    En iyisi buydu. 32" olup 4K olması ve VA Panel olması gerçekten takdire şayan.

Samsung'un QUANTUM DOT monitörleri falan hikaye.
    almak isteyen bunu alsın.

Alıntıları Göster
    Hocam bende Samsung j5373 32" full hd led tv var. Ailemle yaşadığım için kendi odamda bu tv rahat bir şekilde yetiyor bana. Normal ps4 te sıkıntılar hala var diyenler mevcut. Patchlerle düzelmedi mi bu sorunlar ben anlamadımki

• quote:

Hocam bende Samsung j5373 32" full hd led tv var. Ailemle yaşadığım için kendi odamda bu tv rahat bir şekilde yetiyor bana. Normal ps4 te sıkıntılar hala var diyenler mevcut. Patchlerle düzelmedi mi bu sorunlar ben anlamadımki

Alıntıları Göster
    Normal PS4'lerde çok sorunluymuş. Bende bir çok yerde okudum ama benim arkadaşta da standart PS4 var ve baya baya oynuyor oyunu.
    Çok göze batan, can sıkan sorun yok diyor.

Normal PS4'lerde çok sorunluymuş. Bende bir çok yerde okudum ama benim arkadaşta da standart PS4 var ve baya baya oynuyor oyunu.
    Çok göze batan, can sıkan sorun yok diyor.

Alıntıları Göster
    Alıyım mı yani

Alıyım mı yani

Alıntıları Göster
    50-60 kişiye daha sor. sonra al kardeşim
    3-5 kişiye sorup karar verme. en az 50-60 kişi lazım sana

• quote:

Alıyım mı yani

Alıntıları Göster
    Hocam troll amaçlı mı yazıyorsunuz . Cidden soruyorum .

Alıyım mı yani

Alıntıları Göster
    Sanki araba alıyor adam bir bitmediniz...

%100 Completed Games: 812
    Completion Percentage: %82
    XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Hocam troll amaçlı mı yazıyorsunuz . Cidden soruyorum .

Alıntıları Göster
    Yok hocam niye trolleyim. Oyunu almak istiyorum ama sorunlar var diyenler oluyor. Normal PS4 üm var

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Sanki araba alıyor adam bir bitmediniz...

Alıntıları Göster
    Kardeşim araba almıyoruzda sağlam para ödüyoruz yani oyunlara. Hak etmeyen bir oyunsa niye para ödiyim

• Sana sorulmayan sorulara cevap verme. Bak işine

• kaç aydır aynı şeyi yazıyorsun bu ne kararsızlıktır ev mi alıyorsun eş mi seçiyorsun kendine alttarafı bir oyun alacaksın gidip videolara izleyip karar vermek bu kadar mı zor bu kararsızlıkla alma zaten yazana göre fikir değiştiriyorsun zaten sorma diye büyük harfle yazıyım

EVET VAR FPS SORUNU AMA ÇOK DEĞİL TAKINTILI BİR TİP SEN ALMAA

EVET ALTYAZI KÜÇÜK.
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.