Şimdi Ara

DAYIOGULLARIMLA KAVGAM(OLAYLAR BÜYÜDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar, iyi forumlar arkadaşlar..

sizlere dayıoğlum ile yaşadığım mevzuyu paylaşıcam.
    toplam 6 dayım var ve yaklaşık 30 küsur dayıoğlum var anlayacağınız baya geniş bir aileyiz. bu olaylar en küçüğün bi büyüğü 2 numaralı dayımın oğlu ile gerçekleşmiştir.

olaya geçeyim; 10 gün önce tatil için ailecek memlekete, Mardin'e gitmeye karar verdik ama bir sorun vardı 2 numaralı dayımlarda memleketteydi.(sorun ne diye soracak olursanız babamla dayımın arası özel bir nedenden dolayı pek iyi değil, gerek kalmadıkça görüşmezler.) bizimkiler dayımlarında köyde olduğunu öğrenince köye gitmekten vazgeçtiler ama ben köye gitmeyi kafaya koymuştum çünkü 2-3 senedir köye gitmemiştim ve ister istemez bir özlem duyuyordum. ben bizimkilerle konuştum siz gelmeyin "ben tek gideyim 1-2 hafta kalıp geri döneyim" dedim. babam biraz mırın kırın etsede fazla tepki göstermedi ve izin verdiler. ben baya sevinmiştim, hemen otogara gidip Mardin Dilmenler turizmden temmuz'un 29'una yer ayırttırdım(bilete 100tl vedim ). yolculuk günü geldi bindim otobüse rahat bir yolculuğun ardından yaklaşık 23-24 saatte memlekete vardım(içinizde Mardinli olan veya Mardine giden varsa bilir, Mardinde henüz otogar yok. otobüsler yolcuları yazıhanelerin önünde falan bırakır). Mardin merkeze indim ama köyüm merkeze arabayla nerdeyse yarım saat uzaklıkta. ben yapmak istemesem de aramızın pek iyi olmadığı dayımı aradım ve "dayı ben Mardine geldim, merkezdeyim beni alsanıza burdan" dedim dayım "tamam yeğenim yollarım Serdar'ı arabayla dedi"(serdar dayıoğlum) neyse aradan 25-30 dakika geçti geçmedi Serdar beni arıyor, açtım "alo dayıoğlu nerdesin geldim ben dedi" bende "***** cafenin önünde oturuyom dayıoğlu" dedim. bu tamam şimdi ordayım diyerek telefonu kapattı. 2-3 dakika sonra geldi, atladık arabaya köyün yolunu tuttuk. yolda giderken afedersiniz bu mal mal konuşuyor, yok şu kızı şöyle şaptım şöyle şaptım falan anlatıyor bende he, aynen diyerek geçiştiriyorum. bu böyle konuşurken yolda iyice hız yaptı tam manyak bir tip derken birden önümüze bir koyun çıktı bu koyuna çarpmayayım diye direksiyonu kırmaya çalıştı ama nafile koyuna bir vurdu ki koyun minimum 15 metre uzağa uçmuştur. arabanın ön camı ve tamponu pek ciddi olmasada hasar almıştı. dayıoğlum kazanın şokunu atlatır atlatmaz koyunun sahibi gelmeden basıp gaza köye sürdü. kısa süre içinde köye vardık. ama arabanın ön tarafı gidikti. bizim evin önüne geldiğimizde dayımlar arabanın halini görünce koşarak yanımıza geldiler. "noldu olum, naptınız" türü şeyler söylüyorlardı. bu dayıoğlumda resmen bütün suçu benim üstüme yükleyerek "baba bu arabada sigara içti, arabanın içi full duman oldu. bende önümü göremedim koyuna çarptım" dedi. bende bu lafı duyunca "ne diyorsun Serdar niye iftira atıyorsun oğlum, şerefsizliğin alemi yok kendi şeyini niye benim üstüme atıyorsun" diye bağırdım.(bu arada serdarda panik atak var) ben bağırınca serdar panik atak olduğu için birden ağlamaya başladı bunu gören köyün muhtarı yerde bir yılan gibi sürünerek zebaniye dönüştü ve bütün sülalemi zindana attı. şu anda Allahtan dayım zindanda çiğköfte yoğuruyor, bu akşam aç kalmıyacağız bari. işte gördüğünüz gibi bi anlık dalgınlık yüzünden olay nerelere varabiliyor. oysa ki kardeş gibi büyümüştük dayımın oğluyla ama benim bir anlık öfkem ve hatam yüzünden birbirimizi çok kötü şekilde kırdık. en kısa zamanda gidip kendisinden özür dilemeyi düşünüyorum.

bu derdimi anca bu ortamda açabildim.. teşekkür ederim, iyi akşamlar arkadaşlar..

• durumum vardı okumadım
  • Beyler bi ctrl+f zeb yazın temizse okuyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnceuponatimeIwasloser

Beyler bi ctrl+f zeb yazın temizse okuyacağım.

var kardeş dön geri
  • zebani beyler okumayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnySins

zebani beyler okumayın

anlaşılan bu forumda rahatça içimizi de dökemeyeceğiz. iyice troll basmış burayı. yazıklar olsun.
  • abi çok güzel yazmışsın ya helal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BABA VE OĞUL (ÇİVİ HİKAYESİ)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lanet olsun okumaya sondan başlamamak

• Lan lan lan tam ciddi ciddi okuyordum ZEBANİ yi görünce bastım kahkahayı Okuyun beyler olmuş bu csb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

var kardeş dön geri

Eyvallah kardeşim zebani yazdığıni göremedim

• Yanımda olsanda seni bi yumruklasam. Adam sandık düzgünce okuyoruz bide
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

var kardeş dön geri

Eyvallah kardeşim zebani yazdığıni göremedim

ne demek canım biz herkesin imdadına yetişmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince
  • ZEBANİ
  • Ne şans varmış bende ya. Şöyle sonlara doğru bir baktım. Direkt bakar bakmaz "sülalemi zindana attı" yazısını gördüm. Daha ilk baktığım an o yazıya denk gelmek güzel oldu. Okumaktan kurtuldum. 😊

• Zebani var gaçın

• Csb olduğu koyundan belli.Koyuna hızla çarpacan bir şey olmadan köye gazlayacan.Yaratıcı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

Csb olduğu koyundan belli.Koyuna hızla çarpacan bir şey olmadan köye gazlayacan.Yaratıcı ol.

ne csbsi kardeş birşey olmadı mı dedik iyi oku
  • Minumum 15 metre uctu nedir lan

• Bişey olucak diye okudum. (ZEBANİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont cry leatherface

quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

Csb olduğu koyundan belli.Koyuna hızla çarpacan bir şey olmadan köye gazlayacan.Yaratıcı ol.

ne csbsi kardeş birşey olmadı mı dedik iyi oku

O araba yürümezdi kardeş ne bu tankmı 15 metre uçacak hayvanda sizin burnunuz kanamadan köye gidiceksiniz.He birde adama deli felan da diyorsun emniyet kemeride takmıyordur o vurmadı mı kafayı bir yerlere

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.