Şimdi Ara

dayı'ya olay cevap: 'bu dolar değil euro. daha bunu bile bilmiyorsun ama oy kullanıyorsun' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çocuk nasıl sapladıysa ucu sana da dokunmuş. saygı, edep edebiyatı yapmayı bırakın artık. haksızlık karşısında susan dilsiz şeytansınız.

çocuk cin gibi maşallah. gözü açık insanı sevmediğiniz için hemen saygısız tembel diyerek yaftalıyorsunuz.

• Bırakın bu işleri videonun uzun olanına baktım 17 yaşında liseli veledin teki hayatında daha 1 kere bile çalışmamış ama en çok yorulmuş vasıfsız z kuşağı örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 14 Şubat 2022; 16:42:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Füze atmış eleman

• Saplayıp içinde kırıp bırakmış yobaz dayının

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jack! kullanıcısına yanıt

dayı, gözleri var ama görmezler, kulakları var duymazların ibretlik hali gibidayı'ya olay cevap: 'bu dolar değil euro. daha bunu bile bilmiyorsun ama oy kullanıyorsun' 

çocuk, videonun başında "bak bu 5 euro" diyor ancak böyle demesine rağmen dayı dolar demeye devam ediyordayı'ya olay cevap: 'bu dolar değil euro. daha bunu bile bilmiyorsun ama oy kullanıyorsun' belli ki çocuğu dinlemiyor kafa başka yerde olunca tabidayı'ya olay cevap: 'bu dolar değil euro. daha bunu bile bilmiyorsun ama oy kullanıyorsun' 

• En beğenilenlere girdiği için mesajınızı okurken alıntı yaptığınız kişiyi merak ettim açtım blokladığım kişi olduğunu gördüm. 4 sene olmuştur bloklayalı sayenizde nasıl isabetli bir karar vermiş olduğumu anladım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 15 Şubat 2022; 4:21:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

Sen ben çalıştıkta bir işe mi yaradı?

Paylaş kardeşim eserlerini, patentlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanlız ne geçirmiş cevabı be? Zaten o z kuşağı o dayılara verecek cevabını iyi biliyor.... Sandıkta da verecekler sonrasını sen düşün......

• Çıkar telefonu dayı

saygı denilen olgu tek taraflı değildir. bu dayılar kaç kez gençlere saygı gösterdi ? çıkar telefonunu göster derken saygısızlık olmuyor dimi size göre ama genç lafı çakınca saygısızlık yersen tabii.

• McSlaty M kullanıcısına yanıt

Çocuğun tek bir saygısızlığı dahi yok. Bir şey anlatmaya çalışıyor sadece

Ancak gerçekleri duymak işine gelmediği için hem "saygısızlık" kılıfı adı altında çıldırışlarını ve komplekslerini gizlemeye çalışıyor, hem de yalan ithamlarda bulunmada bir sorun görmüyor .

Tabi biat travması geçiren bir zihin, tartışmada haklı çıkmayı "saygısızlık" olarak algıladığı için sinir krizi geçirmesi normal.

Ne yazık ki tıbben tedavisi yok dayı'ya olay cevap: 'bu dolar değil euro. daha bunu bile bilmiyorsun ama oy kullanıyorsun' 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 15 Şubat 2022; 10:51:18 >
  • Ulan bu çocuk kimmiş bu kadar kısa ve öz cümlelerle ancak böyle anlatılabilirdi. Helal olsun valla. Böyle gençlerle bu ülke iyi günlere kavuşacak. seçime de bişey kalmadı dayanırız biz biraz daha...

• Kıbrıs hangi denizde, “dur buldum, Marmara denizi” diyen de oy kullanıyor, aslında öylelerinin kulaklarına küpe takıp kısırlaştıracaksın, mamasını verip salacaksın

• Böyle tipitip dayılara uyuz oluyorum ben olsam elimdeki euroya dolar derken alnına smaç basayım

Burada saygıdan bahseden Şeyma sen misin Berk ? Sizde meşhurdur, Hamdiler Yeliz oluyor, Berkler de Şeyma ismini mi alıyor Twiterde ? Kelimeler aynı.

dayı'ya olay cevap: 'bu dolar değil euro. daha bunu bile bilmiyorsun ama oy kullanıyorsun'
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.