Şimdi Ara

DAY OF DEFEAT SOURCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Day Of Defeat Source serverımız açılmıştır arkadaşlar.Tüm oyunseverleri bekleriz.

212.175.208.93:27015 SasClanTR.com [DoD:S]

Güncelleme - 06.11.2006 (ip değişikliği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi partagas -- 6 Kasım 2006; 16:45:20 >

• Selamlar... Original Half life 2 sahibiyim.. Şimdi ise day of defeat: source almak istiyorum.. Ancak steam üzerinde 20 dolar iken dışarda 60 ytl.. Şimdi steam üzerinde indirisem bunu cd veya dvd ye çekebiliyormuyum ..Yani HDD ilerde format filan yerse tekrar yükleme şansım olur.. Eğer bu mümkünse hemen satın alacağım steam üzerinde.. Yok değilse nasıl olur başka türlü..Ayrıca account sahiplerine özel bir indiirm filan var mı? Eğer ki cd ye filan çekemiyorsak daha sonra tekrar indirebilirmiyiz steam üzerinden..

Teşekkürler..

Half Life 2 is best of the best....!
    GordonFreeman Audi Q5 2.0 TDI quattro stronic sline 2011 Sony Vaio VPC-EB1S1E/BJ i5-430 1024 MB Ati HD5650 - 4 gb 1066Mhz DDR3 -500gb HDD Desktop 1: Intel i7 2600K-Asus Z68 mainboard - 8Gb 2133mhz DDR3-120 gb SSD Corsair GT Force-Sapphire HD6970 2gb- Desktop 2: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 - Nvidia GTX275 - 4 gb Crossair DDR3 - 1 tb Seagate
  • arkadaşlar bu oyun call of duty 2 gibi single player de oynanabiliyor mu?
  • steam hesabın varsa 20 usd ye alabilirsin oyunu. yedekleme konusunda ise ister steam in kendi backup ını kullan ister komple steam ya da dod klasörünü yedekleyebilirsin. format sonrası tekrar steam kurup yedeklediğin klasörü yerine koyman yeterli. Şahsen ben bu şekilde yapıyorum. Backup bir nevi sıkıştırma olduğundan uygulaması biraz uzun sürüyor.

Yedek almak zor, sildiğimde tekrar indiririm dersen de; steam üzerinden veya dışarıdan satın aldığın ve steam e kayıt ettiğin her oyun, steam hesabına kayıt olur ve sen istediğin zaman bu oyunları tekrar indirebilirsin. hatta satın almadığın oyunlarıda bilgisayarına indirebilirsin. Ama bunları satın alıp aktive etmeden açamazsın. Satın aldıkların zaten steam / games bölümünde aktif olarak görünür.

dal vardıda tutmadık mı?
    Yaz dendide yazmadık mı?
    Siz verdiniz almadık mı?
    SÖYLENENİ YAPMADIK MI???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar.. ya rifleman'oluyorum. herkes böyle riflemanın bombasını yere atıyor sonra eline alıp normal el bombası gibi fırlatıyor. nasıl oluyor ooo?
    Asus X99 Deluxe , İntel i7 5820K Cpu , 16 GB DDR4 Corsair 2400 hz ram, Cooler Master NAF 932 kasa , Corsair H105 sıvı soğutma, Asus strix GTX 970 ekran kartı, Asus ROG PG278Q Monitör, Sandisk 480 GB SSD HDD, Tt gamer klavye, Razer mouse
  • aah ah dod az mı oynardm bordo bereliler diye bi clana girmştm zamanında ilk oyunun çıktıı zamanlarda sonradan clan süper olmştu ama bierden sonra gitti dod :( şindi nerden alablrm nerden yükleyeblrm bi yardımcı olabilecek war mı acaba? teşekkürler sndiden

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.